MBA Markkinoinnin johtamisessa Barcelonassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

COVID-19-vastaus:

Älä siirrä opintosuunnitelmiasi. Aloita koulutusmatka ilmoittautumalla online-kampuksellemme ja tule Barcelonaan tai Madridiin syksyllä tai talvella. Sekoitettu oppiminen on saatavana heinä- ja lokakuun saantia varten.

Miksi MBA markkinoinnin johtamisessa Barcelonassa

Tunnustettu Global MBA Tier One Rankingiksi ja # 11 Online MBA MBA-lehdessä

 • Opiskele liiketalouden hallintoa kauppakorkeakoulussa, jossa ”Digitaalinen” on ydin. GBSB Global on Espanjan ainoa korkeakoulu, jonka Microsoft on hyväksynyt digitaalisen koulutuksen johtajaksi. Aseta itsesi erillään kilpailusta.
 • Ansaitse akkreditointia master-tutkinnon lisäksi ACCA: n kautta, joka on tunnettu kansainvälisten tilintarkastajien yhdistys
 • Hanki differentiaaliopinnot Microsoft Imagine Academyn kanssa - GBSB Global valmistaa opiskelijoita vastaamaan digitaalisen teknologian markkinoiden kysyntään

Tuotteen Kuvaus

MBA-markkinoinnin johtamisen MBA-ohjelma Barcelonassa sisältää ydinjohtamisen ja analyyttiset kurssit, kuten toiminnanhallinnan, talouslaskennan ja strategisen johtamisen, jotka tarjoavat opiskelijoille ylimmissä johtotehtävissä välttämättömät tiedot ja taidot. Samanaikaisesti tämä MBA-ohjelma Barcelonassa tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada pitkälle erikoistunutta koulutusta markkinoinnin eri osa-alueilta.

Barcelonan markkinoinnin hallinnan MBA-opettaa opiskelijoille globaalien markkinoiden suuntauksia, markkinointistrategioita, innovatiivista markkinointiviestintää, markkinatutkimusta, tuotekehitystä, brändinhallintaa ja tarjouksia. GBSB Global Business School markkinoinnin johtamisen MBA-ohjelma Barcelonassa soveltaa uusinta opetusmenetelmää, tapaustutkimuksia, tilanneanalyysiä, simulaatiopelejä ja käytännön tunteja, jotka tarjoavat käytännön tietoa, jota voidaan soveltaa dynaamiseen, nykyaikaiseen yritysympäristöön. MBA markkinoinnin hallinnan opiskelijat saavat työkalut, oppivat erikoistunutta teoriaa ja osallistuvat kriittiseen ajatteluun ja tekemisessä oppimiseen brändinhallinnan, myynninhallinnan, digitaalisen markkinoinnin, markkinatutkimuksen ja tuotekehityksen aloilla.

MBA markkinoinnin hallinnan Barcelonassa on muutosohjelma, joka inspiroi opiskelijoita kasvamaan sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Se on yksi edelläkävijöiden MBA-ohjelmista Espanjassa, ja sen tavoitteena on muuttaa yritystoiminnan käsitettä ja valmistaa vastuullisia, innovatiivisia ja todella globaaleja yritysjohtajia.

Yksi maineikkaimmista MBA-ohjelmista liiketoimintaetiikan ja kansainvälisten asioiden alalla

GBSB Global MBA Barcelonan opiskelijat tulivat finalistiksi kansainvälisessä liiketoimintaetiikan kilpailussa (IBECC), USA: ssa, joka on arvostetuin tapahtuma liike-elämän etiikan alalla, joka pidettiin vuodesta 1996 Euroopassa Euroopassa vihreiden MBA-ohjelmien oppaassa

Tärkeimmät tiedot

 • Ohjelman kesto - 9 kuukautta
 • Ohjelman kieli - englanti
 • Syötteet - lokakuu, tammikuu, huhtikuu / vuosi
 • Aikataulu - Täysi aika, Päivä
 • Sijainti - Barcelona, ​​Espanja

Ohjelman kohokohdat

 • Tiedekunta alan ammattitaidolla
 • Yrityksen vierailut
 • Opiskelijat 70 eri maasta
 • Exclusive International Business -tapahtumat
 • Käytännön tietoa, jota voidaan soveltaa globaalilla asteikolla
 • Ura mahdollisuudet monikansallisten yritysten kanssa

Miksi ansaita tämä tutkinto?

Nosta palkkaasi, saat ylennystä ja avaa uusia uramahdollisuuksia - Tyydytä ammatilliset tavoitteesi, kehitä vahva ura ja ylitä tavoitteesi.

3 neljästä MBA-tutkinnon suorittaneesta ilmoitti, että he eivät olisi saaneet nykyistä työpaikkaansa ilman MBA-tutkintoa (GMAC, 2013). 90% vastaajista sanoi, että MBA-ohjelma oli ammattimaisesti palkitsevaa.

Paranna innovaatiopotentiaaliasi - Ota kursseja suunnittelun ajattelusta tai luovuuden ja uusien tuotteiden kehittämisen psykologiasta ja valmistaudu työskentelemään innovatiivisissa yrityksissä. Ota kursseja, kuten suunnitteluajattelu, luovuuden edistäminen ja tuotekehityksen psykologian ymmärtäminen.

GBSB Global tutkimusosasto osallistuu jatkuvasti liiketoiminnan koulutuksen tutkimukseen, joka edistää innovatiivisimpien ja käytännöllisempien liiketoimintaohjelmien suunnittelua. GBSB Global toteuttaa nykyaikaisimpia opetusmenetelmiä MBA-opetussuunnitelmaan, kuten Lego Series Playsiin ja piirtää tuotantotehtäviä.

Täydennä johtajuutesi ja johtamistaidosi - Tule ammattimaiseksi johtajaksi, innostuneeksi johtajaksi, tyydytä kunnianhimoasi ja inspiroi muita.

Yrityksen suorituskyvyn ja menestyksen välillä on suora yhteys sen johtajien valmiuksiin. Se tarkoittaa, että hyvin koulutettujen johtajien, joilla on hyvä johtamisosaaminen, kysyntä kasvaa.

Valmistaudu kohtaamaan 2000-luvun haasteet - Liity ammattilaisiin, jotka pyrkivät kestävään toimintaan ja eettisiin liiketoimintakäytäntöihin.

Nykyään yhä useammat yritykset valitsevat huolellisesti toimittajansa ja yhteistyökumppaninsa joukosta yrityksiä, jotka noudattavat kansainvälisiä ympäristöstandardeja ja vaatimuksia, jotka kunnioittavat ihmisoikeuksia ja harjoittavat eettisiä toimia. Maailmanlaajuiseen kestävyyteen keskittyvä koulutus valmistelee opiskelijoita äskettäiseen trendiin, jossa keskitytään globaalin liiketoiminnan eettisiin liiketoimintakäytäntöihin.

Hyödynnä Barcelonan verkostoa ja rakenna suhteita kaupunkiin, joka on täynnä johtavia kansainvälisiä yrityksiä ja suuria teollisuuden tapahtumia.

World Mobile Congress, teknologia-alan suurin tapahtuma ja innovaatiokenttä, järjestetään vuosittain Barcelonassa. Tapahtuma kokoaa yhteen suurimpia ja vaikutusvaltaisimpia yrityksiä yhdellä yksittäisellä liiketoiminta-alueella, ja sen lisäksi, että tervetuloa areenalle aikamme suurimpia johtajia, kuten Mark Zuckerberg. Tämän tapahtuman ansiosta Barcelonasta on tullut virallisesti maailman mobiilipääkaupunki.

Rakenna todella globaali verkosto, jolla on vahvat ammatilliset yhteydet rajojen yli ja toimialoilla - Hyödynnä yli 65 kansallisuutta edustavaa Global Business School Barcelonan monipuolista oppilaitosta.

Verkottumisella on erittäin tärkeä rooli uran kehityksessä sekä hyvän työpaikan löytämisessä että hyödyllisten suhteiden kehittämisessä uusien kumppaneiden tai asiakkaiden kanssa. GBSB: llä sinulla on mahdollisuus verkostoitua opiskelijoiden, tulevien yritysjohtajien kanssa yli 65 maasta sekä professoreiden, nykyisten johtajien ja erilaisten yritysten perustajien kanssa yli 18 maasta ympäri maailmaa.

Miksi GBSB Global ?

 • Ainoa kauppakorkeakoulu Espanjassa, jolla on kansainvälinen akkreditointi ASIC: lta
 • Ensimmäinen ja ainoa Microsoftin virallinen koulu Espanjassa, jonka Microsoft on akkreditoitu digitaalisen koulutuksen johtajana, joka tarjoaa opiskelijoille eniten huipputason oppimiskokemusta ensimmäisestä päivästä
 • Virallinen Microsoft Showcase School
 • Ainoa kauppakorkeakoulu Barcelonassa ja Madridissa ACCA-tietokonepohjaisen tutkimuskeskuksen tilalla
 • Liiketoimintakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvoston (ACBSP) jäsen, USA
 • MYBS (Mind Your Own Business School) on kirjoittanut yhdeksi parhaista liiketoiminta-kouluista Euroopassa
 • Tunnustettu Newsweek Magazine -opettajana LEADER IN GLOBAL EDUCATION -ohjelmassa
 • Sijoittui Euroopan johtava Eurooppa-opas oppaan kestävän kehityksen kouluihin
 • Eurooppa-neuvoston elinikäisen oppimisen viraston (ECBE)
 • Kansainvälisen liiketoiminnan etiikkakilpailun, USA, toistuva voittaja
 • Globaali monimuotoisuus | Opiskelijat 70 maasta ja tiedekunnan 20 maasta
 • Keskity innovaatioon Opetustavoista, kurssiohjelmasta ja työpajoista täysin digitalisoituun koulutusympäristöön olemme kaikki innovaatioita ja haastavaa nykytilaa
 • Työllistyvyys ja urakehitysmahdollisuudet Käytännön tiedot ja taidot, uraneuvonta ja yksilölliset valmennusistunnot
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lue lisää

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid + 1 Lisää Vähemmän