Master of Business Administration ja johtaminen EUDE Business School on pääasiallinen tavoite valmistella sinua johtaja miehittää kantoja suurempi vastuu ja tietää kaikki alueet yrityksen maailmanlaajuisesta ja ajan tasalla visio. Samoin saat kaikki tarvittavat tiedot ja taidot oman projektin käynnistämiseen ja johtamiseen.

EUDE MBA- ohjelman avulla voit tietää ja ymmärtää kaikki yrityksen johtamisen alat globaalilla lähestymistavalla ja liiketoiminnan johtamisen näkökulmasta. Koulutus, jonka suunnittelivat ja valmistavat parhaiden kansallisten ja kansainvälisten yritysten johtajat ja jotka on mukautettu tarpeisiisi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä MBA verkossa, kokopäiväisesti tai toimeenpanovälineissä.

Meidän MBA MBA Business Administration ja Management saat kasvua oman ammatillisen kehityksen ja työvoiman parantaminen markkinoilla . Menetelmänsä ansiosta ohjelma on ammatillisen urasi potkuri, sillä EUDE MBA-vuosi on 8 vuoden työkokemus. Tämän avulla voit tulla täydelliseksi ammattilaiseksi, jota yritykset etsivät.

114036_MBA2.jpeg

Ammattikorkeakoulun ammattikorkeakoulututkinto ja ammattikorkeakoulu - MBA

Ymmärtääksemme MBA-maisteriohjelmamme liiketoimintahallinnossa ja johtamisessa millä tahansa sen modaliteetilla, saat seuraavat ammatilliset ja henkilökohtaiset valmiudet

  • Suorita ylimmän johdon tehtäviä .
  • Vastuu strategisten päätösten suunnittelusta ja toteuttamisesta.
  • Perustaa, hallinnoi ja hallitse yhtiön keskeisiä taloudellisia osia.
  • Hallitse strategisesti työryhmiä eri alueilla ja tehostaa ja hallita organisaation henkilöstön kykyjä.
  • Luo ja hallinnoi erilaisia markkinointistrategioita ja -politiikkoja, jotka on mukautettu nykyiseen globaaliin, kilpailukykyiseen ja muuttuvaan ympäristöön teknisen tuen avulla.
  • Kehitetään viestinnän, laadun, organisaatiomuutoksen hallinnan ja yrityskulttuurin kiinteän hallinnan tehtäviä.

Lisäksi EUDE Online MBA on tunnustettu alan arvostetuimmista sijoituksista:

" EUDE Business Schoolin MBA - Management and Business Management Online on katsottu yhdeksi maailman parhaista MBA - ohjelmista talouselämän talouslehden" Financial Times "sijoittamisen mukaan."

Maisteriohjelma liikkeenjohdossa ja johtamisessa - MBA

1. Yhtiön johto ja organisaatio

2. Yritysstrategia

3. Henkilöstöhallinto

4. Markkinoinnin hallinta ja kaupallinen hallinta

5. Taloushallinto

6. Ulkomaankauppa

7. Toiminta, logistiikka ja laadunhallinta

8. Yrittäjyys, teknologiset innovaatiot ja innovaatiomenetelmät

9. Direktiivin tehokkuus

10. Oikeudelliset näkökohdat

11. Lopullinen Master-projekti

Opinnäytetyöprojektin (PFM) tavoitteena on opiskelijan ohjelmassa hankkimien tietojen ja työkalujen käytännön soveltaminen yrittäjyyteen tai olemassa olevan liiketoiminnan merkittävään parantamiseen kehittämällä liiketoimintasuunnitelmaa o Liiketoimintasuunnitelma.

* PFM on pakollinen vain kasvokkain.

Liiketalouden ja johtamisen maisterin metodologia - MBA

EUDE Business Schoolissa kehitetty EUDE , jota sovelletaan MBA-maisteriohjelmassa, perustuu EUDE . Ylivoimaisesti käytännön harjoittelu on paras perusta opiskelijalle hankkiakseen tietoa, taitoja ja kokemuksia, joita yritys tarvitsee. Kussakin osa-alueella kehitetyt tapaukset ovat menestystarinoita, jotka tarjoavat opiskelijalle laajan mahdollisuuden analysoida ja keskustella.

Luokkahuone, jossa on pieniä ryhmiä tai EUDE Virtual Campus, johtava eurooppalainen foorumi , on sopivimmat foorumit, jotta opiskelijat voivat jakaa mielipiteensä ja pohdintansa jokaisesta asiakirjasta.

Opetussuunnitelma on laadittu alan johtavien yritysten valvonnassa ja neuvonnassa sekä monikansallisten ja kansallisten yritysten johtajista ja entisistä johtajista koostuva tiedekunta (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé tai Drommer Consulting). .

Ohjelman lopussa opiskelija toimittaa ja puolustaa lopullista masterprojektiaan *. PFM * on todellinen tai simuloitu liiketoimintasuunnitelma, jossa opiskelijan on täytettävä kaikki hankitut tiedot ja työkalut.

Ohjelman keston aikana opiskelijalla on henkilökohtainen ohjaaja ja opettajat antavat jatkuvan palautteen, jonka avulla opiskelija tuntee aina parannuksensa ja vahvuutensa.

* PFM on pakollinen opiskelijoille, jotka ovat kasvokkain. Muut edellytykset on vapautettu tästä vaatimuksesta lukuun ottamatta niitä opiskelijoita, jotka ovat valinneet pääsyn päällikön viralliseen tutkintoon.

Ohjelman opetuskielet:
Espanjalainen
Viimeksi päivitetty June 17, 2019
Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva, Kampuksella ja verkossa
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
1500 tuntia
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

MBA + RRHH - España

MBA + PDDI

MBA con + de 10 especializaciones