MBA Kauppatieteiden maisteri *

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Kauppatieteiden maisteri -kurssimme on suunniteltu nopeuttamaan niiden henkilöiden etenemistä, jotka joko haluavat aloittaa tai jo tekevät uran luovassa teollisuudessa.

Opiskelijana UCA: n luovan teollisuuden kauppakorkeakoulussa altistuu globaalien yritysten toimintaan, tutkitaan ja arvioidaan tosielämän tapaustutkimuksia sekä luodaan vahva perusta teoreettiselle tiedolle. Opit avaintaidot, joita organisaatioiden johtotehtävissä odotetaan ja joita rohkaistaan tutkimaan yrittäjyyttä ja kehittämään kykyäsi tulevaisuuden johtajana.

Jokainen Business School -salkun kurssi opetetaan globaalilla näkökulmalla, mikä antaa tutkinnon suorittajille tarvittavat taidot luovan liiketoiminnan uran harjoittamiseksi kaikkialla maailmassa. Opetusohjelmamme ovat kaikki projektipohjaisia, ja niissä yhdistyvät sekä liike-elämän että luovan toimialan tiedot tuottamaan monipuolisia, hyvin työllistettäviä tutkinnon suorittaneita, joilla on arvostettu pätevyys.

Yhden vuoden kauppatieteiden maisterin tutkinnon ohjelma on kehitetty luomaan positiivisia ja eteenpäin suuntautuvia johtajia jännittävään ja innovatiiviseen luovaan teollisuuteen.

Perustuu UCA Epsomiin, sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä ja työskennellä yhdessä luovien liiketalouden harjoittajien kanssa UCA Business Schoolissa. Kansainvälistä MBA-kurssia tuetaan seminaareilla, opetusohjelmilla, työpajoilla ja kritiikoilla, joiden avulla voit kehittää korkeatasoista käytännön, visuaalisen, suullisen ja kirjallisen ilmaisun osaamista ja antaa sinulle varmuuden kommunikoida ideasi tehokkaasti.

Koska itsenäinen oppiminen on olennainen osa ohjelman rakennetta, sinun odotetaan tunnistavan, kehittävän ja johtavan omaa kansainvälistä yritystoimintaa koskevaa projektiasi valitsemasi luovan alan erikoisalueen perusteella. Proaktiivisen suhteen avulla tutorisi tulet johtamaan projektityötäsi, ja henkilöstö tukee sinua ja sitoutuminen ammatillisiin linkkeihin.

Kurssin onnistuneesti suoritettuaan voit tehdä korkean tason ammatillisia päätöksiä, osoittaa ylimmän johdon taitoja ja asiantuntemusta sekä soveltaa itsenäistä tutkimusta ja teoriaa luovan strategisen ajattelun edistämiseksi ja monimutkaisten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi.

* Kurssi vahvistetaan, ja se on aiemmin nimeltään kansainvälinen MBA.

Kurssin yksityiskohdat

Termi 1

Kansainvälinen yrityshallinto

 • Tämän yksikön tarkoituksena on auttaa sinua kehittämään syvällinen ymmärrys yrityksen tärkeimmistä taloudellisista tavoitteista ja organisaation rajoituksista, jotka voivat vaikuttaa tähän tavoitteeseen. Voit myös analysoida nykyaikaisia yritysrahoituksen periaatteita ja tutkia niiden pätevyyttä. Erotat eri rahoituslähteet tutkimalla niiden etuja ja haittoja sekä arvioida yrityksen pääomarakennetta.

Global Business Management

 • Tämä yksikkö tutkii johtamisen tehtävää nykypäivän kansainvälisessä ja globaalissa liiketoimintaympäristössä. Se tutkii kriittisesti johtamisen keskeisiä tehtäviä ja niitä tukevia teorioita, ottaen huomioon teorian, mallien ja konseptien soveltuvuuden erilaisiin kulttuuriympäristöihin ja kehittää niihin ehdollisen lähestymistavan, jotta voit valita tulevalle urallesi sopivimman johtamistyylin.

Yrittäjyys ja innovointi

 • Tutkit tarkemmin luovuuden, innovaatioiden ja yrittäjyyden välisiä suhteita. Sinulla on myös mahdollisuuksia kehittää ymmärrystä siitä, miten mahdollisuudet tunnistetaan ja kuinka niistä tehdään toteutettavissa toteuttamalla liiketoimintasuunnitelma, jotta se olisi elinkelpoinen ja toteutettavissa ammatillisessa luovassa käytännössä.

Termi 2

Projektinhallinta

 • Tämä yksikkö antaa sinulle paremman ymmärtämisen analyyttisistä taidoista ratkaista projektinhallinnan ongelmat, oppia matemaattisia malleja, jotka auttavat päätöksenteossa, ja kehittää kriittistä ajattelua ja tietoa projektijohtamisen teoriassa ja käytännöissä. Tämä yksikkö opastaa sinut monien perustavanlaatuisten projektinhallintatyökalujen ja käyttäytymistaitojen läpi, joita vaaditaan voittoa tavoittelevissa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa.

Kansainvälinen yritysstrategia

 • Koko tämän yksikön odotetaan kriittisesti tutkivan strategisen johtamisen prosessia sellaisena kuin se koskee kansainvälisesti suuntautuneita organisaatioita kilpailukyvyn säilyttämiseksi ja ylläpitämiseksi jatkuvasti muuttuvissa ja vaativissa kansainvälisissä sekä teollisuusympäristöissä. Saat paremman käsityksen strategian muotoilun ja kilpailuanalyysin avainkäsitteistä, työkaluista ja periaatteista.

Termi 3

Tutkimuskäytäntö

 • Yksikkö on suunniteltu antamaan sinulle itseluottamusta luovien tutkimustekniikoiden ja -menetelmien avulla. Sen avulla voit suorittaa ja kirjoittaa tutkimuksia jatkotasolla. Se käsittelee muodollisen tutkimuksen muodostavia elementtejä, mukaan lukien tutkimusehdotus, erilaisia tutkimusmenetelmiä, toiminnan suunnittelu, tutkimuksen suorittaminen itse ja tulosten esittäminen.

Kansainvälinen liiketoimintaprojekti

 • Kansainvälinen liiketoimintaprojektiyksikkö on opintosi huipentuma ja muodostaa puitteet keskeisille ideoille ja konsepteille, joita kehitetään koko maasi alueella. Tulokset osoittavat todisteita edistyneestä käsitteellisestä, teoreettisesta ja teknisestä kyvystä pitkäaikaisen itseohjautuneen tutkimuksen ajan.

Palkkiot ja ylimääräiset kurssikulut

Lukukausimaksut

Kurssimaksut vuodelle 2020 pääsylle ovat:

 • Ison-Britannian ja EU: n opiskelijat kokopäiväisesti - £ 10 500
 • Kansainväliset opiskelijat kokopäiväisesti - £ 17 500 (tavallinen maksu)
 • Kansainväliset opiskelijat kokopäiväisesti - £ 16 800 (täysi ennakkomaksumaksu)

Lisäkurssikulut

Katso lukukausimaksun lisäksi lisätiedot kurssikustannuksista vuodelle 2020.

Nämä palkkiot ovat oikeat vain ilmoitetulle lukuvuonna. Kustannukset voivat nousta joka vuosi opiskelijan jatkuvan ilmoittautumisen ajanjakson aikana inflaation mukaisesti (jollei säänneltyä enimmäismäärää rajoiteta). Jatkuvien opiskelijoiden mahdolliset muutokset ovat RPI-X-ennusteprosentilla tai sen alapuolella.

Maksualennukset ja stipendit

Tukeaksemme kaikkia nykyisiä opiskelijoita ja äskettäin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU: ssa työskenteleviä alumneja etenemiseen seuraavalle opiskeluasteelle olemme kehittäneet uuden valikoiman palkkioalennuksia useille kursseille.

 • Lue lisää palkkioalennuksista

laitteisto

UCA Epsomin MA-kurssit jakavat pohjahuoneen verkottuneilla tietokonetiloilla, ja sinulla on myös pääsy laajaan valikoimaan kampuksen palveluita, mukaan lukien: painostudiot, joissa on laaja silkkipainanta, valokuvausstudiot, 3D-työpajat, mediakauppa elokuvien ja valokuvien lainaamiseen laitteet. Siellä on myös moderni kirjasto, jossa on paljon kirjoja, lehtiä, erikoiskokoelmia ja verkkoresursseja.

Kauppaoppilaitos

Uusi luovan teollisuuden Business School, joka on ensimmäinen laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, perustuu pitkälle perinteellemme tehdä yhteistyötä työnantajien kanssa johtamis-, yrittäjyys- ja ongelmanratkaisutaitojen kehittämiseksi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneeseen kuningaskuntaan pääsyä koskevat vaatimukset

 • Arvostettu tutkinto tai vastaava tutkinnon suorittaminen tai siihen liittyvä kurinalaisuus

ja tai

 • Asiaankuuluva työkokemus, joka osoittaa kykysi opiskella jatkotasolla.

Huomio kiinnitetään myös hakijoihin, jotka voivat tehdä vahvan pääsyn tiettyyn projektiin liittymiseen ja voivat osoittaa kykynsä suorittaa tyydyttävästi kurssi.

Kansainväliset maahantulovaatimukset

Jos haluat nähdä maasi vastaavat maahantulovaatimukset, tarkista verkkosivustomme.

Oma salkku

Kurssille ei vaadita muodollista salkkua. Vaadimme sinua osallistumaan hakijapäivään, johon sisältyy haastattelu. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden käydä meillä, tavata kurssitiimi ja nähdä tilat. Jos haluat tuoda työtä keskustelulle haastattelussa, olet tervetullut tekemään niin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Lue lisää

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Näytä vähemmän
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 More Vähemmän