MBA Kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opiskelijan maisterin tutkinto Suomessa! Ohjelman pääpaino on kehittää ammattitaitoa, kehittää uusia ideoita, ratkaista monimutkaisia ​​liiketoimintaongelmia ja tutkia uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ohjelma on tarkoitettu niille, jotka kokeneet liiketoimintaympäristön monipuoliset näkökohdat haluavat viedä uransa eteenpäin ja päivittää osaamistaan.

 • Tutkinto: Master of Business Administration
 • Harjoittelutyyppi: Osa-aikaiset opinnot
 • Pituus: 90 op
 • Vuotuinen saanti: 15
 • Hakuaika: 8.-22. Tammikuuta 2020


Tämä ohjelma on tarkoitettu osa-aikaisille opiskelijoille. Opiskelijoiden odotetaan suorittavan ohjelman kuudessa lukukaudessa (keskimäärin 15 op / luku). Luennot järjestetään luokkahuoneessa arkisin työaikana kansainvälisessä ympäristössä yhdessä JAMK kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Etsi uusia mahdollisuuksia

Opiskelusi aikana voit saada työkaluja ammatillisen profiilin ja siihen liittyvän organisaation kehittämiseen. Tavoitteenamme on, että valmistuneilla on kyky tunnistaa muutokset liiketoimintaympäristössä, löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muotoilla oikeat strategiat kaapata ne.

Ratkaise ongelmia ja uudistakaa

Master-opintojen aikana tutustut kansainvälistymiseen ja liiketoiminnan hallintaan maailmanmarkkinoilla. Tutkimus- ja kehitystutkimukset lisäävät osaamista luovaan ja innovatiiviseen ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon.

Opintomaksu ja apuraha

Kansainvälisen liiketalouden johtamisen (maisteriohjelma) lukukausimaksu on 9000 euroa / lukuvuosi. Ensimmäisen lukuvuoden stipendi kattaa 50% JAMK lukukausimaksusta. Seuraavina lukuvuosina apuraha kattaa 50% lukukausimaksusta, jos opiskelija ansaitsee vähintään 30 opintopistettä lukuvuonna.

Ohjelmarakenne

90 op-ohjelma koostuu seuraavista moduuleista: globaali liiketoiminnan johtaminen, tutkimus ja kehitys, valinnaiset opinnäytetyöt ja diplomityö. Global Business Management | 35 op Global Business Management -moduuli pyrkii kehittämään opiskelijoiden kykyjä tunnistaa mahdollisuudet globaalin ympäristön muutoksista ja laatia oikeita strategioita niiden saamiseksi. Tässä moduulissa käsitellään kasvustrategioita, ulkomaisten markkinoille pääsyn strategioita, johtamista, kulttuuria sekä klustereiden roolia markkinoiden toimijoiden ja institutionaalisten ympäristöjen kanssa sopivien strategioiden suunnittelussa.

 • Taloudellinen analyysi ja taloudellinen viestintä
 • Globaalit kasvustrategiat
 • Globaali johtajuus ja kulttuuri
 • Globaali markkinointi ja myynti
 • Uusien hankkeiden hallinta globaalille kasvulle
 • Kilpailukyvyn mikrotalous
 • Strateginen johtaminen

Tutkimus ja kehittäminen 15 op Tutkimus- ja kehittämismoduuli on 15 op. Tavoitteena on kehittää opiskelijoiden osaamista tutkimusten aikana, erityisesti yksittäisten tutkimusten suorittamiseksi. Opinnäytetyön valmisteluissa opiskelija tuntee tutkimusongelmat ja käyttää erilaisia ​​tutkimusmenetelmiä niiden ratkaisemiseksi. Tämä moduuli sisältää seuraavat kurssit.

 • Ammatillinen kehitys
 • Yrityshallinnon tutkimusmenetelmät
 • Laadulliset tai kvantitatiiviset tutkimusmenetelmät

Valittajat | 10 op Opiskelijan tulee valita kaksi valinnaista opintojaksoa opinnoissaan (yhteensä 10 op). Mahdollisia vaihtoehtoja ovat seuraavat kurssit. Opiskelija voi valita myös muista maisteriohjelmista valittavia tai osallistua JAMK Study Abroad -ohjelmaan, kuten Grand-opintomatkailu, Kypros, suuri opintomatka, Hongkongin tai JAMK johtamisohjelma Silicon Valley -yhdistyksessä Yhdysvalloissa.

 • Tuotemerkin hallinta
 • Uusien yritysten rahoittaminen globaaleilla markkinoilla
 • Projektinhallinta
 • Strateginen henkilöstöhallinto
 • Strateginen johtaminen

Opinnäytetyö 30 op Opinnäytetyö on tutkimus- tai kehittämishanke, joka on suunniteltu palvelemaan työelämää. Se korostaa käytännön sovellusta ja tukee opiskelijan urakehitystä. Opinnäytetyö perustuu innovatiiviseen tiedon tuottamiseen, jota käytetään yhdistämään dokumentoituja kokemustietoja kehitystoiminnan ja tieteellisen lähestymistavan kautta. Opinnäytetyö voi olla projekti, tutkimus tai kehittämistyö. Pro gradu -tutkielma on ensisijainen todiste opiskelijoille, jotka näyttävät osaamisensa, jota he kehittävät opintojensa aikana. Opiskelijoita kannustetaan laatimaan opinnäytetyön ideoita opintojensa alkuvaiheissa ja ohjattua säännöllisten master-opinnäytetöiden avulla.

Yritysten ura

MIB-ohjelman tavoitteet, rakenne, sisältö ja toimitus ovat täysin valmiit edistämään tutkinnon suorittaneiden työllistämismahdollisuuksia. Lisäksi vaatimus, jonka mukaan vähintään kolmen vuoden työkokemus kandidaatin tutkinnon jälkeen on tarkoitettu varmistamaan, että opiskelijat ymmärtävät käsitteellisen tietämyksensä ja pystyvät yhdistämään ne ammatillisiin aloihin kokonaisvaltaisesti. JAMK menestys työelämässä johtuu vahvoista käsitteellisistä taidoista, liiketoimintaosaamista, yrittäjyystaitoista, asiakaslähtöisyydestä, itsenäisistä työskentelytaidoista, jatkuvista oppimistaidoista, tiedonhankinnan taidoista, ongelmanratkaisutaidoista, viestintätaidoista ja IT-teknisistä taidoista.

Suomi: turvallinen maa

Yksi kansainvälisistä opiskelijoistamme oli hyvin yllättynyt siitä, että hän menetti kadonneen lompakkonsa takaisin. Näin voi tapahtua Suomessa! Suomalaisia ​​sanotaan olevan erittäin rehellisiä. Jyväskylä: opiskelijoiden kaupunki Joka neljäs Jyväskylään siirtyvä henkilö on opiskelija. Kaupunki on hyvin dynaaminen. Tutustu urheilu- ja kulttuuritoimintaan, puhumattakaan ravintoloista ja kahviloista.

Viimeksi päivitetty Loka 2019

Oppilaitoksesta

There is demand for JAMK graduates: they have know-how, the right kind of attitude and pride for their professional skills. Being a professional offers you more choices in life and career. The facilit ... Lue lisää

There is demand for JAMK graduates: they have know-how, the right kind of attitude and pride for their professional skills. Being a professional offers you more choices in life and career. The facilities at JAMK combine a relaxed atmosphere with high technology. Our international students report that the teaching is excellent and our staff are very supportive. Our graduates have the knowledge and skills to succeed in the global working environment. Näytä vähemmän