MBA International Business Management

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MBA Kansainvälisen liiketoiminnan hallinta

HFU MBA yhdistää huippuluokan opetussuunnitelman, jonka dynaaminen ja kansainvälisesti kokenut tiedekunta opettaa kokonaan englanniksi. HFU Business School on Hochschule Furtwangen University, valtion johtama yliopisto, joka sijaitsee viehättävässä eteläisessä Saksassa.

MBA-ohjelmamme on keskittynyt liiketoiminnan hallintaan globaaleilla markkinoilla. Se haastaa opiskelijat ajattelemaan ja elämään maailmanlaajuisesti sijaintinsa kautta Euroopan tienhaarassa. Organisaation johtaminen, strateginen johtaminen ja kulttuurisen monimuotoisuuden hallinta ovat ohjelman vahvoja kohtia ja valmistavat opiskelijaa menestykseen tulevaisuuden ammattilaisina kansainvälisissä rajoissa toimivissa yritysyrityksissä.

Kansainvälinen sijainti

Euroopan sydämessä sijaitseva ohjelma houkuttelee jatkuvasti opiskelijoita ympäri maailmaa. Tunnit koostuvat tyypillisesti 80%: sta kansainvälisistä opiskelijoista, ja ne luovat ainutlaatuisen monikulttuurisen kokemuksen Mustan metsän laidalla ja tunnin ajomatkan päässä Ranskaan, Sveitsiin, Itävaltaan ja kolmen tunnin Italiaan.

Global Partners

Alueella asuu monia maailman parhaita yrityksiä, kuten Porsche, Daimler, SAP, Bosch, Aesculap ja Hugo Boss. Opiskelijamme voivat odottaa olevansa alttiina tällaisille yrityksille kenttämatkojen, yritysprojektien yhteistyön ja valmistumisen jälkeisten harjoittelupaikkojen kautta. Monet ulkomaisista tutkinnon suorittaneista ovat jatkaneet työskentelyä näissä ja muissa sellaisissa yrityksissä, kuten Hewlett-Packard Europe, Adidas, Puma ja Marquardt osana heidän laajaa kansainvälistä yritystoimintaa täällä.

138251_20131016_HFU_Schwenningen_Studenten_00000000949.jpg

Edistyneet opetusmenetelmät

HFU on huipputason ammattikorkeakoulu, kuten viimeaikaiset koulujen tutkimukset osoittavat. MBA-ohjelmamme tarjoaa monia etuja.

Heidän joukossaan on pieneen luokkakokoon, joka on rajoitettu 15 opiskelijaan, ja se varmistaa intensiivisen oppimisympäristön, läheisen vuorovaikutuksen vertaisten ja professorien kanssa sekä tiedekunnan ja tukihenkilöstön henkilökohtaisen huomion.

Opetusmenetelmämme sisältää innovatiivisia menetelmiä, kuten käytännön liiketoimintasimulaatioita ja yhteistyöprojekteja partneriyliopistojen kanssa ympäri maailmaa. Nämä haastavat opiskelijamme hallitsemaan tehokkaasti kulttuurieroja, maantieteellisiä siirtymiä ja jopa kilpailemaan etujen puolesta todellisissa tilanteissa pyrkiessään saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet.

Ohjelma käsittää kokopäiväisen opiskeluajan, jolloin opiskelija voi nauttia normaalista kampuksen elämästä ja viikonloppuista tutkimalla alueen monia virkistys- ja kulttuuritarjontoja.

Globaali valmistelu

Loppujen lopuksi HFU Business Schoolin MBA tarjoaa sinulle poikkeuksellisen 'Made in Germany' -säätiön uralle kansainvälisessä liiketoiminnassa maailmanlaajuisissa yrityksissä. MBA-ohjelmamme on täysin akkreditoinut ACQUIN, akkreditointi-, sertifiointi- ja laadunvarmistusinstituutti , virallinen hallintoelin, joka varmistaa, että Saksan yliopistoissa annetut yritystutkinnot täyttävät korkeat kansainväliset akateemiset vaatimukset. MBA-tutkintomme on itsenäisesti vahvistettu vastaavuustasolta sellaisissa maissa kuin Yhdysvallat ja Kanada ja se on tunnustettu kaikissa Euroopan unionin maissa.

138250_20131016_HFU_Schwenningen_Studenten_00000001093.jpg

Pääsykriteerit

Pääsykriteerien tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijoilla on asianmukainen pätevyys, akateeminen tausta ja työkokemus voidakseen hyödyntää ohjelmaa ja osallistua siihen aktiivisesti. Vaatimukset ovat:

Ylemmän korkeakoulututkinnon keskiarvoa korkeampi (GPA)

Työkokemus, joka käsittää vähintään 24 kuukauden asiaankuuluvan työkokemuksen liiketoiminnan ympäristöstä valmistumisen jälkeen (opiskelijoiden harjoittelu- tai kesätyöt eivät ole oikeutettuja vastikkeeksi).

Englannin taito kirjallisessa ja puhutussa muodossa, kuten

- TOEFL (ETS-koodinumero on 8221)

- IELTS

Testiä ei vaadita hakijoilta, jotka ovat suorittaneet tutkinnon Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Jatkotutkinto (GMAT)

Hakijoiden ei tarvitse läpäistä GMAT-tutkimusta. Heitä kuitenkin rohkaistaan tekemään niin. Hakijoille, jotka ovat saavuttaneet korkeat pisteet GMATissa, voidaan antaa etusija valinnan aikana. Nykyinen keskimääräinen pisteet GMAT on noin 600. Hyvä MBA ehdokkaat yleensä ylittää tämän pisteet.

GMAT-koodinumero on 7032

138252_20131016_HFU_Schwenningen_Studenten_00000000614.jpg

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through c ... Lue lisää

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through collaboration with industry International focus Applied research Continuing education and lifelong learning Qualifications and motivation Social responsibility and safeguarding of the future Näytä vähemmän
Villingen-Schwenningen , Baden-Baden , Furtwangen + 2 Lisää Vähemmän