Tehtävä

Tämän ohjelman päätehtävänä on kouluttaa ja varustaa henkilöstöhallinnon osaajia ja taitoja, joiden avulla he voivat toimia aktiivisesti ja strategisesti kokonaisvaltaisessa liiketoimintaprosessissa suunnittelemalla HR-järjestelmät ja menettelyt, jotka ovat yhdenmukaisia ​​yrityksen prioriteetteihin ja liiketoimintaan tavoitteita.

tavoitteet

Tämän ohjelman tavoitteena on:

  1. Anna opiskelijoille kokemusta ja tietoa, joka tarvitaan keski- ja ylätason uran kehittämiseen henkilöstöhallinnossa.
  2. Tarjota opiskelijoille sellaisia ​​tietoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä toimimaan tehokkaasti inhimillisten voimavarojen avulla, jotta kaikkien työntekijöiden osallistuminen organisaation tehokkuuteen paranisi

Pääsyvaatimukset

Jokaisella 2-vuotisen MBA-tutkinnon suorittaneella hakijalla on oltava vähintään kandidaatin tutkinto (kaikilla aloilla), joilla on vähintään toisen luokan arvosanat (50% pass mark) tai vastaava pätevyys,
Hakijoita, joilla on muu tutkintotodistus, jota ei pidetä vastaa- vana, voidaan vaatia suorittamaan muita perustutkintoja ja / tai jatko-opintoja, jotka osastolla on asian kannalta merkityksellisiksi. Tällaisten hakijoiden hyväksyminen on vahvistettava edellyttäen, että vaadittu ylimääräinen kurssi on suoritettu.

Tulevaisuus, ura ja työllisyys

Valmistuttuaan MBA-tutkinnon suorittaneiden tulee olla sekä keski- kuin ylimmän johdon tehtäviä kaikissa liike-elämän organisaatioissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla sekä kansallisilla ja kansainvälisillä kansalaisjärjestöillä.

palkkiot

Koulutusmaksu vuodessa on Kamerunilaisille 2,024,500F CFA ja ulkomaalaisille opiskelijoille 4,039,500 CFA.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta Catholic University Of Cameroon »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Syys 2020
Duration
2 vuotta
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020, Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Helmi 2020, Syys 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä