MBA Global Master of Business Administration, jolla on Pathways kansanterveydessä tai vakuutuksessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä globaali MBA-ohjelma on toimitettu Glasgow Caledonian yliopiston Lontoon kampuksella, ja se on suunniteltu sitoutumisemme yhteisen edun ja YK: n vastuullisen johtamisen koulutuksen periaatteiden (PRME) ympärille. Tämä erottuva globaali MBA-ohjelma on tarkoitettu yritteliäille ja sosiaalisesti ajatteleville henkilöille, joilla on toiveita tulla ammattitaitoiseksi johtajaksi, jolla on vaisto luoda kestävä liiketoiminta sosiaalisesti vastuullisella tavalla.

Opit johtamaan sisäpuolelta innovaatioiden ja luovan ajattelun avulla, muokkaamalla johtajaksi, joka on valmis huomisen maailmaan. Valmistuttuaan pystyt tunnistamaan oman osaamisen kehittämistarpeesi tullaksesi vastuulliseksi tulevaisuuden johtajaksi.

Joustava MBA, tämä ainutlaatuinen ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua haluamalleen alueelle valitsemalla yhdeksän ainutlaatuista valinnaista moduulia. Opiskelijat voivat myös suorittaa tutkinnon MBA (kansanterveys) tai MBA (vakuutus) kanssa, jos he valitsevat kyseiselle Pathway ominaiset moduulit.

Tämä käytännöllinen ja soveltuva ohjelma tarjoaa käsityksen jokapäiväisistä haasteista, jotka kohtaavat johtajia useissa yritys- ja kolmannen sektorin organisaatioissa ympäri maailmaa. Korostamme liiketoiminnan avaintoimintojen roolia, panosta ja integrointia parantamaan kykyäsi suunnitella ja toimittaa tehokkaita organisaation laajuisia strategioita.

Tämä dynaaminen ja vaativa ohjelma vaatii energistä osallistumistasi. Kuten sinäkin, ikätovereitasi ovat kunnianhimoisia, motivoituneita ja päättäväisiä menestymään. Odotamme toivottaa sinut tervetulleeksi ohjelmaan ja sosiaalisesti vastuullisten johtajien maailmanlaajuiseen alumniverkostoon.

GCU London houkuttelee erinomaisia tutkinnon suorittaneita kaikkialta maailmasta ja tarjoaa vertaansa vailla olevan opiskelijakokemuksen ja kansainvälisen työllistyvyyden.

GCU on ylpeä siitä, että sillä on huipputekniset kampukset Glasgow'n ja New Yorkin sydämessä.

Sinulla on osana tätä ohjelmaa mahdollisuus osallistua kahteen viikkoon kestävään kulttuurimahdollisuuteen molemmissa näissä mielenkiintoisissa paikoissa (jollei viisumirajoituksista muuta johdu).

Ainutlaatuinen MBA on suunniteltu ottaen huomioon kansainvälisen liiketoiminnan ja yhteiskunnan tarpeet, auttamalla rakentamaan tarvittavia taitoja, tietoja ja kokemuksia tullaksesi menestyväksi ja vastuuntuntoiseksi johtajaksi johtotehtävissä kaikilla aloilla.

Mitä opiskelet

Globaali MBA-ohjelma antaa opiskelijoille olennaisen ymmärryksen johtamisen teorioista ja käytännöistä.

Globaalin MBA: n painopiste on työkokemuksessa. Ulkoinen sitoutuminen liiketoimintaan on keskeinen osa MBA-opetussuunnitelmaa.

Opiskelijat voivat sitten valita valinnaiset aiheet erikoistuakseen valitsemiinsa aiheisiin.

moduulit

MBA-taidot ja työkalupakki (ydin):

 • Vastuullinen johtaminen
 • Menetelmät todisteisiin perustuville hankkeille
 • MBA-projekti
 • Operaation hallinta ja analyysi johtamispäätöksentekoon
 • Organisaation arvon luominen
 • Yrityskansalaisuus globaalilla aikakaudella
 • Strateginen johtaminen

Valinnaiset (valitse yksi):

 • Tuote- ja palveluinnovaatio ja globaali logistiikka
 • Muutoksen hallinta
 • Kansanterveyskäytännön periaatteet ja teoria *
 • Vakuutusautomaatio, Analytics, digitalisointi ja tietoturva **

Valinnaiset (valitse yksi):

 • Innovaatio ja yrittäjyys
 • Sosiaalisen toiminnan lähestymistavat kansanterveyteen *
 • Liiketoiminnan jatkuvuus ja kriisinhallinta
 • Globaali markkinointistrategia
 • Vakuutusratkaisut kehittyvien markkinoiden riskeille **

* Valmistumaan Global MBA (kansanterveys) sinun on valittava molemmat moduulit.

** Valmistuttuaan globaalista MBA-ohjelmasta (vakuutus) sinun on valittava molemmat moduulit.

Kulttuurimatkalla Glasgow'ssa ja New Yorkissa

GCU on ylpeä siitä, että hänellä on kampuksia Glasgow'n ja New Yorkin sydämessä. Perustamalla Glasgow Caledonian New York College, olemme ensimmäinen ulkomainen korkeakoulu, joka myöntää tutkintoja New Yorkissa.

Osana tätä ohjelmaa sinulla on mahdollisuus tehdä valinnaisia kulttuurimaailmamatkoja Glasgowiin ja New Yorkiin. *

*Ehdot ovat voimassa

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Tyypillinen tulovaatimus

Ison-Britannian ensimmäisen tai toisen luokan arvosanat (tai vastaava).

Jokainen hakemus tutkitaan kuitenkin yksilöllisesti. Jos hakijoilla ei ole tyypillistä akateemista ilmoittautumista, mutta he voivat osoittaa asiaankuuluvan työkokemuksen ja / tai hyvitykset tunnustetuilta ammatillisilta elimiltä, he voivat saada pääsyn tähän ohjelmaan yliopiston aiemman oppimisen tunnustamisen kautta

Hakijoille, joilla on tietty liiketoimintaan liittyvä tutkinto tai joilla on asiaankuuluvaa johtamiskokemusta, saatat olla kiinnostunut myös MBA Luxury Brand Management -tapahtumastasi.

Englannin kieli

Akateeminen IELTS-pisteet 6,0 (tai vastaava), jossa ei ole alle 5.5.

Huomaa: jos olet enemmistö englanninkielisestä maasta, sinua ei ehkä tarvitse esittää lisää todistusta englannin kielen taidosta.

laitteisto

Lontoon kampuksemme tarjoaa globaaleille MBA-opiskelijoillemme huippuluokan oppimisympäristön ja tarjoaa modernin opetustilan luennoille, pienryhmäopinnoille ja sosiaaliselle oppimiselle.

Lontoon muoti- ja finanssipääkaupungissa sijaitseva Spitalfieldsin sydämessä sijaitseva erittäin modernissa ympäristössä sijaitseva ammatillinen jatkotutkinto-yliopistokampus perustuu korkealaatuisiin opetus- ja teollisuuskumppanuuksiin ympäri maailmaa.

Opiskelijan kokemus

GCU London sijaitsee yhdessä maailman vilkkaimmissa ja kosmopoliittisimmissa kaupungeissa.

Sillä on parhaat puolet kaikista kulttuureista, kiinnostuksista ja harrastuksista sekä kaikista taiteen muodoista. Mikä parasta, GCU London sijaitsee yhdellä Lontoon mielenkiintoisimmista ja tulevista alueista; Spitalfields, legendaarisen Brick Lane -koti, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets ja paljon muuta.

Kampus tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman MBA- ja maisteriohjelmia, laadukasta opetusta ja yhteyksiä kansainvälisiin yrityksiin.

GCU London tarjoaa opiskelijoille rikastuttavan ja monipuolisen oppimiskokemuksen, jota tukee vilkas kansainvälinen, älyllinen ja kulttuurinen elämä. Houkuttelemme opiskelijoita yli 56 maasta, erilaisista taustoista ympäri maailmaa.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääasiassa maksutasosi mukaan.

Lukuihin sisältyy majoituskulut kurssin valinnaisen kulttuurimatkan aikana. Lue kaikki ehdot.

Lukukausimaksut 2020/21

 • Koti (mukaan lukien Skotlanti ja Eurooppa): 12 500 puntaa
 • Kansainvälinen (Euroopan ulkopuolella): £ 14 500

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Käyttöehdot

Nämä ehdot määrittelevät GCU: n ja rekisteröidyille opiskelijoille, jotka opiskelevat Global Master of Business Administration (MBA) -opiskelua, lisäksi yliopiston vakioehtojen ja tarvittaessa yliopiston kansainvälisten ehtojen, jotka määrittelevät sinun oikeudet ja velvollisuudet sekä yliopiston velvoitteet sinulle.

Viimeksi päivitetty Marraskuu 2019

Oppilaitoksesta

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lue lisää

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Näytä vähemmän