MBA Global Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Baltimore MBA - Tehokas, joustava ja suunnitellut YOU.

University of Baltimore MBA on suunniteltu sinun (ja työnantajan) mielessä. Sinulla on mahdollisuus ottaa luokat perinteisessä luokkahuoneessa, verkossa tai molemmilla - se on sinun valintasi. Mitä päätät, opit muiden opiskelijoiden rinnalla, jotka haluavat kasvaa ammattimaisesti, aivan kuten sinäkin.

Ohjelman vaatimukset

36-48 luotto-ohjelma, johon kuuluu Capstone ja 11 erikoistumisalueet.

Joustavat vaihtoehdot

Saatavilla täysin verkossa, perinteisessä luokkahuoneessa tai molempien yhdistelmänä.

Ohjelmakustannukset

Opetus on 840 dollaria luottoa kohti, 1,172 dollaria valtion ulkopuolella. Online-MBA-opiskelijat ja alueelliset asukkaat maksavat valtion valuuttakurssin.

Odotukset ylittävät.

Opiskelumme kertovat meille, että ylitämme heidän odotuksensa viidellä keskeisellä alueella: henkilökohtainen kehittyminen, heidän tietämystensä / teknisten taitojensa edistäminen, heidän palkkojensa kasvun, organisaation näkyvyyden ja työpaikkojen lisääminen.

(Lähde: nykyisen MBA-opiskelijan sisäinen tutkimus 2016)

AACSB International akkreditointi varmistaa, että tarjoamme sinulle laadukasta ohjelmaa, joka voi auttaa sinua tänään - mutta lopulta antaa sinulle tietoa ja taitoja huomiselle.

Globaali hallinta

MBA-erikoistuminen Global Managementissa kehittää johtajia ja yritysjohtajia uran palkitsemisesta kansainvälisissä yrityksissä, valtion virastoissa ja monikulttuurisissa organisaatioissa. Saat teoreettisen perustan ymmärtää globaalin liiketoiminnan keskeisiä käsitteitä. Näitä ovat muun muassa globaali talous, globaali markkinointihallinta, kulttuurienvälinen johtaminen ja yritysstrategia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Erikoistumiskursseja (9 op)

Kurssi nroEdellytys: FIN 605 3 MGMT 780 Johtavat eri kulttuureissa

Edellytys: MGMT 600 tai MGMT 605. 3 MGMT 781 Kansainvälinen yritysstrategia

Edellytys: Kaikki 500-tason MBA-kursseja tai vastaavia. 3 MGMT 796 Global Business Practicum

Edellytys: Deanin toimiston hyväksyntä 3 MGMT 798 Global Field Study

Edellytys: Deanin toimiston hyväksyntä 3 MKTG 760 Global Marketing Management

Edellytys: MKTG 605 tai MKTG 640. 3 OPM 625 Toiminta ja toimitusketjun hallinta

Edellytys: OPM 505 tai MGMT 506 3

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Näytä vähemmän