MBA Executive Management ja yrittäjyys

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ei enää testejä tai tenttejä.

CIAM : n johto

Ei GMAT tai GRE vaaditaan.

CIAM uskoo käytännöllisiin, toimivaan ja sovellettavaan tietämykseen - ei testipisteisiin paperiarkilla, joten emme vaadi GMAT: ää tai GRE: tä pääsyvaatimukseksi.

Saatavana sekä verkossa että kampuksella

Meidän uusinta online-foorumi mahdollistaa 24 tunnin online-käytön kurssimateriaaleihin useilla alustoilla ja pienet luokkakokoot tarjoavat runsaan vuorovaikutuksen lahjakkaiden tiedekuntien kanssa - kaikki on suunniteltu tarjoamaan sinulle paras oppimisympäristö. 36-luotto-tunnin MBA-ohjelma on suunniteltu vastaamaan työelämän ammattilaisten tarpeisiin monilla liiketoiminta-aloilla. Useita raidan vaihtoehtoja, viikonloppu / yö luokat, alhaiset lukumäärät ja oma asiantuntija tiedekunta tekevät CIAM n parhaaksi vaihtoehdoksi MBA: lle.

Ota yhteyttä todellisiin yrityksiin luokassa!

CIAM MBA-opiskelijana työskentelee jopa 12 todellisen Yhdysvaltain yritysasiakkaan kanssa konsultointiprojekteissa opintojen aikana, voittamasta käytännöllistä käytännön kokemusta. Olemme ylpeitä siitä, että sinulla on opetussuunnitelma, jota opiskelijat voivat suoraan soveltaa omaan liiketoimintaansa, uraansa tai muuhun tulevaisuuteen. Laaja valikoima konsultointiprojekteja eri toimialoilla pyrimme tarjoamaan sinulle laajan valikoiman ja syvällisempää kokemusta, jota ei löydy muualta.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM opiskelijakonsulttiryhmä asiakkaan kanssa, Don Kendrick Real Estate/>

Ohjelman tiedot:

CIAM tarjoaa vuosittain 6 ehtoa, ja uusien hakukertoimien määrä on jokaisen oppilaan alussa. MBA-ohjelman menestyminen edellyttää oppilaiden täyttävän kaksitoistakurssi-opetussuunnitelman, yhteensä 36 opintopistettä. Johtajuutta ja ryhmätyöskentelytaitoja kehitetään, kun opiskelijat työskentelevät yhdessä koko opintojensa ajan, ja jatkuvaan keskittymiseen tehokkaan kirjallisen ja suullisen viestinnän kehittämiseen.

MBA-ohjelmassa on 3 erilaista raidanvaihtoa:

  • 11 kuukauden täysipäiväinen (7 viikon kursseja)
  • 22 kuukauden täysipäiväinen (15 viikon kursseja)
  • 22 kuukauden osa-aikaiset (7 viikkoa kestävät kurssit)
    • Vain kotimaiset opiskelijat

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM tutkinto-luokka 2015./>

Tule liittymään CIAM !

Olemme ekstaattisia, että olet kiinnostunut ottamasta koulutusta seuraavalle tasolle. Hämmästyttävä ammattijoukkueemme on täällä auttamaan sinua tutkimaan, mitä MBA-kokemuksemme on tarjota sinulle. Meidän ystävällinen Osallistumisryhmä on valmis auttamaan sinua MBA-päätöksessä ja osoittaa CIAM kokemuksen arvon.

Tutustu, miten CIAM : n MBA parantaa urasi ja muuttaa elämääsi - OTA YHTEYTTÄ TÄNÄÄN TÄNÄÄN.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience.

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience. Näytä vähemmän