Read the Official Description

Aloitettiin vuonna 2005, Erikoistunut MBA Strateginen johtaminen ja Business Intelligence (MSIE) on ainutlaatuinen mennessä Ranskassa, koska se on todella risteyksessä taloudellisen älykkyyden ja strategian.

Moving perinteisiä lähestymistapoja organisaatioiden toiminnan ja kilpailukykyanalyyseihin SUDEP tarjoaa koulutusta menetelmiä tottuneet uusiin tarpeisiin päättäjät kohtaavat nousevan talouden yhteenottoja.

Aikataulut ovat yhteensopivia ammatin kokopäiväisesti. Yksilöllinen tuki kuuntelijat voivat saavuttaa uransa tavoitteita on koulutuksen ominaisuus EMT.

rankingissa

Vuodesta 2002 Ecole de Guerre Economique luokitellaan parempaa koulutusta Ranskassa in "Business Intelligence" by Eduniversal-SMBG opas Best Masters 7. Paras 2017 Veteraanien in "Masters Business Intelligence, Knowledge Management ja turvallisuus"(Best-masters.com). Christian Harbulot, ohjelma johtaja, palkittiin paras opettaja kaikille koulutusta vuonna 2005 Trophy pedagogiikka.

TAVOITTEET

 • Anna kuuntelijat avaimet hallita BI-projektin.
 • Opi, jäljentää ja soveltaa menetelmiä parhaista harjoittajien business intelligence.

Kenelle Yrityksen

Tämä korkean tason kurssi on suunniteltu johtohenkilölle kaikista toiminnoista (liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin, myynnin, rahoitus, oikeudelliset, strategia, T & K, jne ...) tai taustoja (teollisuus, palvelut, konsultointi, hallinto, jne ...) tajuissaan ymmärtää paremmin niiden liiketoiminnan ja kehittää yksilöllisiä ja kollektiivisia suorituskykyä.

KUMPPANUUDET

20 vuoden olemassaolon, School of Economic Warfare on taottu vahva suhde institutionaalisten kumppanien, akateemisia tai teknistä, sekä Ranskassa että kansainvälisesti. Kuten: IE Institute, CCI Ranska, Prometheus Foundation, ANAJ-IHEDN Alliance Big Data, Lexis Nexis KB Crawl, Gephi Consortium ...

KURSSIOHJELMA

Koulutus on keskimäärin 320 oppituntia ja lisäksi 80 tuntia harjoituksia.

Se on jaettu kolmeen opintokokonaisuuksia ja 2 kalenterit räätälöidään liiketoiminnan.

 • Lessons: Tämä on ymmärtää vuorovaikutusta geo-taloudellisia kysymyksiä, kilpailukykyinen ja yhteiskunnallinen tulkita uuden jouset taloudellisen kilpailun, tauot, liittoja ja yhteenliittymiä, tunnistaa talouskasvu menetelmiä ja logiikka uutiset saadakseen markkinoille.
 • Ohjatut harjoitukset: pedagogiikka EMT perustuu pääosin siirtymistä teko, eli toteutettua case tarjoamia yritysten ja taloudellisten toimijoiden kansalaisyhteiskunnan.
 • Henkilökohtaiseen työstä: Tämä on valmistella tulevaa päätöksentekijä osata käyttää kaikkia resursseja tietoyhteiskunnan. Ajo liiketoimintaan liittyy uusi johtamistapa oppimalla ja masterointi tutkimusvälineitä, tiedon analysointi ja päätöksenteon tueksi.

MAHDOLLISUUDET

Kohdistuu yhä suurempia riskejä ja sen kansainvälistä näkyvyyttä globalisaation seurauksena, jonka yritys tarvitsee etumatkaa.

Kasvava riippuvuus toisistaan ​​taloudelliset, poliittiset ja sosiaaliset, liittyy maailmaan viestinnän häiritsi uusi teknologia on merkittävästi lisännyt tarvetta yritysten strategisiin, luotettava ja korkean lisäarvon.

Hoitanut tiedonkulku edellyttää asiantuntemusta, että ammattilainen EI valvontaa.

Yritystoiminnan keskiöön kilpailuvakoiluun keskittyy sykli tieto on ydin kurinalaisuutta. Tämä sykli yhteenveto tietojen käsittelyä yhtiön ja määritellään tarvittava osaaminen sen hallintaa.

Jotkut entiset PROFIILIT

Ne vievät johtotehtävissä, johtajat osastojen strategian, T & K innovaatio, turvallisuus, viestintä suuret ryhmät kuten Michelin, EADS, Air Products, GDF Suez Suez Environment.

 • Nicolas DUBUC johtaja Watch, Michelin
 • Virginie ALLAIRE, johtaja, Coop West
 • Frédéric RAYNAL, toimitusjohtaja ja perustaja, Quarkslab
 • Ludovic PARISOT, Innovation Manager, GDF Suez
 • Alexandre LUBOT, toimitusjohtaja, Meetic Ranska
 • Luc DELNORD, Sûreté johtaja, The Post
 • Jean-Luc Jaboulay, ylitarkastaja, puolustusministeriö
Program taught in:
Ranskalainen

See 10 more programs offered by ESLSCA Business School »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
9,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä