MBA Erikoistunut Johtamiseen tai Hankintoihin

Yleistä

Ohjelman kuvaus

 • Kesto: 18 kuukautta
 • Pätevyys myönnetty: MBA Johtamisen erikoistumisella / Hankintojen erikoistumisella
 • Palkintoelin: Alexander College
 • (Kyproksen korkeakoulutuksen laadunvarmistus- ja akkreditointiviraston (CYQAA) akkreditoima)
 • Opetuskieli: englanti
 • Opetusmuoto: Kokopäiväinen
 • Laajuus: 90

Kurssin käsitys

Kurssi on sekä joustava ja ainutlaatuinen, koska se tarjoaa opiskelijoille ja ammattilaisille mahdollisuuden oppia, hallita ja käytäntö haluamansa erikoistumista kautta julkisen / yksityisen hankintoja Pathway tai Management Pathway . Kurssi antaa opiskelijoille myös mahdollisuuden yhdistää molempien Pathways moduulit vaihtoehtona valita vain yksi kahdesta erikoistumisesta. Tämä on mahdollista MBA- yleisen Pathway .

Kumpaa Pathway päätätkin seurata, opintokuormasi ei ylitä kolmea moduulia per lukukausi, luentoistunnosi kestävät enintän vain 2 tuntia ja ne pidetään iltaisin tai lauantaisin ja kokeneet opettavat ja arvioivat sinua tutkijat ja ammattilaiset. Sinulla on myös kuuden kuukauden mittainen aika valmistella väitöskirjaasi.

erikoisalat

hankintojen Pathway

Tämä MBA-ohjelma on ainoa Kyproksella, joka tarjoaa hankintalain Pathway . Tälle erikoistumiselle on tunnusomaista monitieteinen sisältö, ja se tarjoaa ammattimaisista hankintakäsityksistä opiskelijoille mahdollisuuden vaikuttaa suoraan julkisiin ja yksityisiin yrityksiin ja instituutioihin, joihin he ovat liittyneet. Se hyödyntää Aleksanteri-tutkimuskeskuksen viimeaikaisia tutkimushankkeita julkisia / yksityisiä hankintoja koskevasta lainsäädännöstä ja täytäntöönpanosta saadakseen perusteltu näkemys aiheesta. Tämä Pathway on ihanteellinen julkisille ostajille, yksityisille tarjoajille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita urasta hankintojen hallinnassa.

Hallinnan Pathway

Johtamisen erikoistuminen tarjoaa syvällisen näkökulman ja tutkii sisäisiä ja ulkoisia vaikutuksia johtamiskonsepteihin ja -käytäntöihin, kuten muutos monikansallisissa ja pk-yrityksissä. Siinä hyödynnetään tytäryhtiön, Alexander Research Centerin, nykyaikaista mikro- ja pienyrityksiä koskevaa tutkimusta. Tämä Pathway on ihanteellinen opiskelijoille, jotka näkevät itsensä johtotehtävissä ja haluavat tulla keskittyneiksi johtajiksi konsultoinnissa, kansainvälisessä johtamisessa ja johtamisessa.

Yleinen Pathway

Yleinen MBA- Pathway antaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää kahden alan moduulit sen sijaan, että he valitsivat vain yhden erikoistumisen. Tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä MBA kurssin sopivaksi sekoittaa yksityinen etu, mieltymysten ja ura tarpeisiin valitsemalla valittavia moduulit sekä johdon ja hankintoja erikoistuminen Pathways joustavammasta kehityksen suuntaa ja saamme arvokasta tietoa ja taitoja tarvitaan tulla Johtamisen ja yrittäjyyden asiantuntija.

131855_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgEtuajo / tyhjennys

Sisältö ja kesto

Tämän MBA-ohjelman kokonaisluottoarvo on 90 op (European Credit Transfer System) ja kesto 18 kuukautta kolmen lukukauden aikana. Kurssin kaksi ensimmäistä lukukautta on jaettu neljään 8 viikon lukukauteen (ehdot A, B, C, D) ja koko kolmanteen ja viimeiseen lukukauteen viitataan nimellä E.

Luennot järjestetään kahdesta neljään kertaa viikossa kunkin lukukauden opintokuormasta riippuen. Kurssin rakenne keskittyy vain kolmeen moduuliin per lukukausi, mikä mahdollistaa työn paremman hallinnan ja paremmat mahdollisuudet menestyä. Kolmannen lukukauden (luku E) aikana opiskelijat suorittavat vain yhden moduulin väitöskirjan valmistelun ja suorittamisen lisäksi. Aloituspäivät vahvistetaan, ja ne voivat vaihdella, mutta yleisenä ohjeena ensimmäinen lukukausi alkaa yleensä syyskuun viimeisenä maanantaina.

Opiskelijoiden valmistelemiseksi paremmin MBA-ohjelmaan tarjotaan myös kaksi kirjanpidon ja talouden säätiön moduulia ennen MBA-ohjelman aloittamista. Ne ovat valinnaisia, eikä niillä ole luotto-arvoa.

kurssin tavoitteet

 • Tarjota perusteellinen ymmärtäminen ydinjohtamisen aloista, nimittäin organisaatioteoriasta, yrityksen taloudellisesta ja oikeudellisesta ympäristöstä, kirjanpito- ja tutkimusmenetelmistä, rahoituksesta, markkinoinnista, tietotekniikasta ja innovaatioista sekä johtamisen ja hankintojen prosesseista ja käytännöistä.
 • Tarjota opiskelijoille riittävät tiedot ja näkemykset liiketalouden ja hankintojen roolista yrityksessä ja yhteiskunnassa ammattimaisen toiminnan ja yhteiskunnallisten kysymysten pohtimiseksi.
 • Valmistelee opiskelijat, joilla on asianmukainen akateeminen tieto ja kyvyt siirtyä johtaviin rooleihin ja vastuisiin liike-elämässä ja julkisella sektorilla tai jatkaa opintojaan.
 • Antaa opiskelijoille yleiskuva organisaation johtamisesta muuttuvassa tilanteessa;
 • Kehittää kykyä organisoida monimutkaisia toimia, integroida monipuolisten tutkimusten ja analyysien tulokset ja tuottaa vaadittu tuote vahvistettujen määräaikojen ja eritelmien mukaisesti.
 • Parantaa erikoistuneita teoreettisia ja käytännön tietoja ja osaamista nykyaikaisten julkisten ja yksityisten hankintojen suunnittelussa ja hallinnassa.

Opettaminen ja oppiminen

Kurssi opetetaan monipuolisella oppimisympäristöjen yhdistelmällä, mukaan lukien luennot, seminaarit, ohjaajien johtamat tehtävät ja riippumattomat opiskelijoiden johtamat projektit sekä välttämätön itsenäinen opiskelu, joka sisältää tutkimuksen, verkkotyön ja arviointiin valmistautumisen.

Arviointi

Sinua arvioidaan yhdistelmällä kurssityötä ja tenttejä, joiden tarkoituksena on arvioida paitsi mitä tiedät, mutta myös ominaisuuksia, joita työnantajat arvostavat, mukaan lukien ryhmätyö, viestintä- ja esitystaitot, tietotekniikka- ja laskentataito, projekti- ja ajankäytön taidot sekä älylliset taidot ongelmanratkaisussa, kriittinen ajattelu, analysointi ja arviointi, luovuus ja innovaatio. Tehtävät vaihtelevat ja niihin sisältyy esseitä, raportteja, liiketoimintasuunnitelmia, soveltavia tutkimusprojekteja, esityksiä sekä itsearviointi.

Valmistumisvaatimukset

Jotta saavutettaisiin yleinen MBA / MBA hankintojen erikoistumisesta / MBA erikoistumisesta johtamisasteeseen, suoritat menestyksekkäästi kymmenen ydinmoduulia (50 op), kolme valinnaista / erikoistumismoduulia (15 op) ja väitöskirjaasi (25 ECTS) ansaitse vaadittavat yhteensä 90 ECTS opintopistettä voidakseen valmistua.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla on oltava ensimmäisen syklin kandidaatin tutkinto asiaankuuluvilta opintoaloilta tai ammatillisen järjestön tunnustettu vastaava asia sekä kahden työnantajan tai yhden työnantajan viitekirje sekä yksi akateeminen viite. Hakijoille, joilla on vähintään kolmen vuoden ammattikokemus hallinnollisissa tehtävissä, annetaan etusija. Sinua voidaan haastatella ennen hyväksymistä.

Hakijoiden, joiden kieli ei ole englanti, odotetaan täyttävän englannin kielen taitoa koskevat vaatimuksemme. Englanninkielisten ohjelmien valmistuneet katsotaan hyväksyttäviksi ilman ylimääräisiä englanninkielisiä todisteita. Muiden kuin äidinkielenään englanninkielisten ehdokkaiden on esitettävä yksi seuraavista todistuksista: TOEFL, jonka palkkaluokka on 550, GCEOL, jonka vähimmäisluokka on C, IELTS vähintään palkkaluokan 5.5. tai muu vastaava todistus. Hakijoilla, joilla ei ole riittäviä englanninkielisiä vaatimuksia, on mahdollisuus suorittaa yliopiston valmisteleva englanninkielinen tentti.

Kokemukseen perustuvia pääsyä harkitaan henkilöiltä, joilla on vähintään 5 vuoden kokemus johtajuudesta, mutta joilla ei ole ensimmäistä tutkintoa. Todisteet vaihtoehtoisesta ammatillisesta kehityksestä ja saavutuksista on toimitettava hakemuksen mukana.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Lue lisää

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Näytä vähemmän
Larnaka , paphos + 1 Lisää Vähemmän