MBA Business Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration (MBA) on halutuimmista ja kansainvälisesti tunnustettu jatko-hallinnon tutkinto maailmassa. Nottingham Business School MBA on suunniteltu valmistautumaan käsittelemään monenlaisia ​​hallinnointiorganisaatioihin liittyviä haasteita, jotta pystyt näkemään toimien yhteenliitettävyyden. Saat ylimmän johdon tarvitseman tiedon strategisen johtamisen tasolla, jotta voit auttaa organisaatiota kehittämään ja saavuttamaan strategiset tavoitteensa.

Kun globaalit ympäristö muuttuu epävakaisemmiksi, kokeneiden ja koulutettujen johtajien kysyntä kasvaa. Ulkoisen ympäristön monimutkaisuus ja monimutkaiset, usein eritellyt organisaatiot vaativat enemmän käsitteellisesti järkeviä, hyvin informoituja ja koulutettuja johtajia käsittelemään ennalta arvaamatonta globaalisti toisiinsa liitettyä liiketoiminta- ja johtamismaailmaa.

Kansainvälisesti tunnustettujen tutkijoiden ja yritysten johtajien maailmanluokan oppimisympäristössä MBA integroi teorian ja käytännön, jotta sinut saataisiin käytännön kokemukselle merkittävästi vahvistamaan johtamistuntemusta, johtajuutta ja globaalin liiketoiminnan ymmärtämistä.

Suorittamalla Nottingham Business School MBA: n voit liittyä työmarkkinoilla olevaan eliittihallintoryhmään, joka kilpailee sinut kilpailusta.

Mitä voit saada tällä asteella?

 • Teet kaksi käytännön kokemusprojektia; yksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja toinen kansainvälisesti.
 • Autamme sinua kehittämään tietoa, kykyjä ja taitoja luoda ja ylläpitää vastuullisia ja tehokkaita liiketoimintakäytäntöjä sekä kehittää kestäviä mielentarpeita, edistää vastuullista johtajuutta ja vaikuttaa organisaatiokulttuuriin.
 • Tarjoamme yksilöllisen Pathway , jolla on vapaus erikoistua aloille, jotka kiinnostavat sinua eniten, muokata taitojasi ja kokemuksiasi haluamallasi uralla.
 • Kasvaa henkilökohtaisen, ammatillisen ja johtajuuden kehittämisohjelman avulla.
 • Kehitä globaaleja johtamisvalmiuksia ja upota itsesi monikulttuuriseen ilmapiiriin, jossa on dynaaminen henkilöstön yhteisö ja opiskelijat ympäri maailmaa.
 • MBA on akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI) -taso 7 -koulutus ja johtaminen. Yhteistyömme CMI: n kanssa antavat sinulle mahdollisuuden osallistua opiskelijan jäsenyyden antamiseen opintojakson keston ajan ja ensimmäisestä opiskeluvuodesta valmistumisen jälkeen.
 • Olemme korkein parhaillaan pidetty moderni yliopisto liiketoiminnan ja johtamisen kursseja Complete University Guide 2019.

Nottingham Business School on 1% liiketoiminta-kouluista maailmassa, jolla on sekä EQUIS- että AACSB-akkreditointi.

Mitä opiskelet

Nottingham Business Schoolissa voit luoda yksilöllisen oppimiskokemuksen, joka antaa sinulle ainutlaatuisen MBA-tutkinnon, joka antaa sinulle tarvittavat taidot haluamallesi uralle.

moduulit

Lukukausi Yksi

 • Vastuullinen ja kestävä johtaminen
 • Järjestöjen hallinta
 • Markkinoinnin hallinta
 • Ihmisten ja organisaatioiden hallinta
 • Rahoitusjohtaja

Lukukausi kaksi

 • Valinnainen moduuli (ks. Alla)
 • Strateginen uudistaminen ja muutos
 • Strateginen muutos ja konsultointi

Kolmas lukukausi

 • Kansainvälinen konsultointiprojekti
 • Liiketoiminnan tutkimusmenetelmät ja tietojen analysointi
 • Maksettu työharjoittelu (vain kaksivuotinen reitti)
 • Liiketoiminnan tutkimushanke

Koko vuoden opiskelet henkilökohtaista, ammatillista ja johtamiskoulutusta, ja jos olet suorittanut kaksi vuotta, voit myös suorittaa harjoittelu-tutkinnon Industrial Experience -moduulissa.

Voit valita yhden valittavan moduulin alla olevasta listasta:

 • Kansainvälinen henkilöstöhallinto
 • Luovuuden ja innovoinnin poistaminen
 • Rahoitusmallinnus
 • Strategiset operaatiot
 • Sijoitustuotteiden arvostus
 • Hallinnointi ja vastuullisuus
 • Brändäys ja yritysvastuun hallinta
 • Digitaalisen markkinoinnin hallinta

Arviointimenetelmät

Tärkeä osa MBA-oppimisprosessia on muodollinen arviointi. Yksi arviointiominaisuuksista on etenemisenne mittaus, mutta prosessin aikana kehitetään myös muita vastaavia taitoja. Arvioinnissa tarvittavat taidot ovat myös taitot, joita tarvitset työpaikalla, kuten käsitteellistäminen, analyysi, näyttöön perustuva argumentti, tehokas viestintä, tietojenkäsittely, työskentely ennalta asetetussa aikarajassa.

Konsultointihankkeet

Nottingham Business School MBA: n ainutlaatuinen piirre on tilaisuus panna taidot käytäntöön kahden käytännön konsultointiprojektin aikana. Ensimmäinen osa strategisen muutoksen ja konsultointimoduulin on projekti Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksille. Toinen on kansainvälisessä yhteydessä, antaen sinulle mahdollisuuden kansainvälistää kokemuksiasi ja kehittää maailmanlaajuista liiketoimintaympäristöäsi samalla, kun käsitellät kiehtovia reaalimaailman haasteita, joilla on ratkaiseva vaikutus organisaation suorituskykyyn.

Team Consultancy Project Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Otat integroivan ja kriittisen lähestymistavan Yhdistyneen kuningaskunnan toimipisteessä soveltamalla kurssin kattamia näkökulmia ja tieteenaloja ja kokemalla strategisen johtamisen näkökulmasta.

Sinulla on myös konsultointiraportti ja virallisen johtokunnan esitys. Hankkeita on saatu valmiiksi yrityksille, kuten 3M, Boots, Punaiselle Ristille, Experianille, CISCO: lle ja British Telecomin

Kansainvälinen konsultointikokemus

Tämä moduuli huipentuu kansainväliseen opintomatkalle, johon osallistuu työryhmä, jonka isännöi yksi arvostetuimmista kansainvälisistä yhteistyökumppaneistamme, käydään yritysvierailuissa ja esitellään asiakkaan organisaatiolle.

Sijoittautumismahdollisuudet

Voit valita yhden vuoden työharjoittelun, jolloin MBA-ohjelma on kaksivuotinen. Se on erinomainen tapa oppimisen tekemiseen käytännössä ja urakehityksen parantamiseksi todellista kokemusta. Jokaisessa vaiheessa MBA: lla on tietoa maailmanlaajuisen liike-elämän tarpeista, 600 yhteyden ansiosta edistyksellisillä ja ennakoivilla organisaatioilla maailmanlaajuisesti. Saavutetut oivallukset, asiantuntemus ja sijoittumismahdollisuudet auttavat varmistamaan, että valmistuneilla on poikkeukselliset uran kaikkialla maailmassa.

Sijoitusvuosi kestää jopa 48 viikkoa (vähintään 36 viikkoa). Jos et pysty suorittamaan koko vuoden sijoitusta, mutta olet suorittanut vähintään 36 viikkoa, voit saada ammattitason työkokemuksen. Jos harjoittelet sijoittelua, sinun on otettava liiketoiminnan tutkimushanke kolmannella lukukaudella

Kuinka opetat

Tapamme opettaa

Olemme kehittäneet oppimiskierron, joka perustuu teoriaan, käytäntöön, kokemukseen ja havainnointiin sekä pohdintaan ja parantamiseen. Joten, sinun ei vain opetettava uusimpia strategioita, mutta myös antaa kaikki mahdollisuudet laittaa oppimisen toimintaan todellisissa liiketoimintaympäristöissä. Rakennamme kurssejamme kannustamaan rakentavaa oppimista, itsenäistä opiskelua, kriittistä ajattelua ja ryhmätyötä. Voit viettää paljon aikaa pienissä ryhmissä työpajoja ja tutoriaaleja, keskustella ja analysoida kokemusta liiketoimintakäytännöistä ja käytännöistä.

personointi

Tiedämme, että jatko-opiskelijat ovat monipuolinen ryhmä, jolla on eri akateemisen tiedon taso valitsemillaan opinnoillaan, erilaisilla kulttuuri- ja koulutustasoilla sekä eri tasoilla henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia taitoja ja osaamista. Jatkotutkimuksen motivaatiot vaihtelevat, mutta kaksi pääsuunnittelijaa, jotka perustuvat jatko-opettajien kokemustutkimukseen (2017), näyttävät olevan ryhmitelty kahdeksi pääaiheeksi; "urakehitys ja työllisyysnäkymät" ja "henkilökohtainen etu".

NBS: ssä pyrimme varmistamaan, että näitä kahta motivoivaa tekijää kasvatetaan ja täten tuetaan. Opiskelijamme kannustetaan harjoittelemaan ja kehittämään taitoja ja osaamista, joita tarvitaan kriittiseen reflektointiin oppimiseensa ja kykyään soveltaa tätä oppimista opintoihinsa ja todellisiin monimutkaisiin kysymyksiin työpaikoilla. NBS tarjoaa kaikille jatko-opiskelijoillemme valmiudet osallistua monenlaisiin haastaviin ja ainutlaatuisiin toimintoihin, projekteihin, tapahtumiin ja kokemuksiin sarjan opetussuunnitelmien ja lisäkoulutettujen aloitteiden kautta, joita vahvistaa räätälöity akateemisen mentorin tuki. kilpailukykyinen ja dynaaminen globaali ympäristö.

Tutkimus ja tuki

Opetusmenetelmät keskittyvät vuorovaikutteisiin työpajoihin, jotka ovat luonteeltaan hyvin osallistavia ja käyttävät tapaustutkimuksia, keskusteluja, liiketoiminnan simulaatioita ja ryhmätoimintaa.

Interaktiivisuus on avain opetuksellemme ja olemme sitoutuneet tarjoamaan kursseja, jotka hyväksyvät opetusmenetelmät, jotka soveltuvat opiskelijakohoryhmään ja erityisiin moduuleihin.

Varmistamme, että tuki ja opastus ovat käytössä erityisesti kurssin alkuvaiheissa ja arviointijaksojen aikana, jotta voit olla tyytyväinen opiskeluun keskittyvässä oppimisympäristössä.

induktio

Kaikki kurssimme alkavat kattavalla kehitysohjelmalla, joka auttaa sinua valmistautumaan opintoihisi ja kehittämään keskeisiä akateemisia ja siirrettäviä taitoja. Keskeinen piirre on lyhyt asuinrakennuksen rakentaminen, yleensä Peak District.

Sinulla on myös mahdollisuus tavata opetusryhmän jäseniä ja muita jatko-opiskelijoita, saada yksityiskohtaisia ​​ohjelmatietoja ja saada arvokasta tukea ja opastusta kirjastosta, ura-alueesta, kansainvälisestä toimistosta ja opiskelijoiden tukipalveluista.

In-sessional Englanti tuki

Englanninkieliset istuntoluokat ovat kaikille NTU : n tutkinto-opiskelijoille opiskeleville kansainvälisille (ei-EU: n) opiskelijoille. Näihin luokkiin ei ole lisämaksua.

Opi uutta kieltä

Tutkimuksen ohella sinulla on myös mahdollisuus oppia uutta kieltä. Yliopiston kielten ohjelma (ULP) on kaikkien opiskelijoiden käytettävissä ja antaa sinulle mahdollisuuden oppia täysin uutta kieltä tai parantaa jo sinulla on taitoja.

Uuden kielen oppiminen voi:

 • parantaa viestintätaitoja
 • rikastuttakaa kokemuksiasi matkustettaessa ulkomaille
 • tehostamaan uranäkymiäsi.

Tarjoamme käytännön kokemuksia verrattuna muihin Yhdistyneen kuningaskunnan kauppakorkeakouluihin. MBA: n aikana valmistat kaksi konsultointiprojektia - yksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja yksi kansainvälisesti.

Työpaikat ja työllistettävyys

Nottingham Business Schoolissa keskitymme työllistymiseen tutkintoesi alusta alkaen. Tarjoamme sinulle oppimiskokemuksen, joka yhdistää teorian ja käytännön.

Tämän kurssin suorittaneet henkilöt ovat siirtyneet julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin rooleihin, joilla on seuraavat tehtävät:

 • Varainhoidon valvoja
 • Viestintäpäällikkö
 • Rahoitustilin päällikkö
 • Konsultti
 • Toimitusjohtaja
 • operaatiojohtaja

97% jatko-opiskelijoistamme on työelämässä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa tutkinnon suorittamisesta (viimeisin korkeakoulututkinnon selvitysmatka 2016-17).

Työllistymisryhmä

Meillä on oma työllistymisryhmä, joka ei ainoastaan ​​auta sinua ajan mukana, vaan myös seuraavia valmistumisia, he jatkavat sinua tukemalla tarjoamalla useita palveluja, jotka auttavat käynnistämään urasi.

Työllisyys-tiimimme tarjoaa laajan valikoiman henkilökohtaisten tapaamisten tukemista erikoistuneiden konsulttien kanssa, järjestämällä rekrytointimessuja ja osaamisen rakentamista.

Palveluihin kuuluvat:

 • Sijoittelun, harjoittelun ja osa-aikatyön löytäminen
 • Auttaa sinua harjoittamaan itsenäistä työtä
 • Neuvoja kuivuusvuosien ja aikakatkaisujen ottamisesta
 • Tietoa ja apua vapaaehtoistyön aloittamiseen
 • Tarjota neuvoja jatkotutkimuksesta.

Voit valita yhden vuoden harjoittelujakson, jolloin MBA-ohjelma on kaksivuotinen. se on erinomainen tapa laittaa oppiminen käytäntöön ja saada arvokasta reaalimaailman kokemusta urakehityksen parantamiseksi.

NTU on sijoitettu 16. sijalle ja 18. liiketoiminta, hallinto ja markkinointi Guardian University League Taulukot 2019.

Sisäänpääsyvaatimukset

UK

Tarvitset:

 • perustutkinnon tutkinto (2.1 tai yli) tai vastaava ammatti- tai akateeminen pätevyys
 • ammatillisen työkokemuksen jakso, johon sisältyy operatiiviset vastuut - vähintään kolme vuotta, mieluummin viisi
 • kaksi akateemista tai ammatillista referenssia.

Poikkeuksellisissa olosuhteissa hakijat, joilla ei ole tutkintotodistusta, harkitaan, jos he voivat osoittaa omassa lausunnossaan, että he ovat olleet johtavassa asemassa, hallinnoivat ihmisiä ja talousarviota yli kahdeksan vuoden ajan.

kansainvälinen

Tarvitset:

 • perustutkinnon tutkinto (2.1 tai yli) tai vastaava ammatti- tai akateeminen pätevyys
 • ammatillisen työkokemuksen jakso, johon sisältyy operatiiviset vastuut - vähintään kolme vuotta, mieluummin viisi
 • kaksi akateemista tai ammatillista referenssia.

Englannin kielen maahantulovaatimukset

Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, sinun on osoitettava, että kielitaito on riittävän vahva intensiiviselle akateemiselle opiskelulle. Me yleensä pyydämme IELTS-testiä ja hyväksymme joitain vaihtoehtoisia englanninkielisiä testejä.

 • Yhden vuoden mestareille tarvitset 6,5-palkkaluokan ja vähintään 5,5 kussakin komponenttina.
 • Kahden vuoden mestareita tarvitset yhteensä 6,5 luokkaa, vähintään 6,0 puhetta ja kuuntelua ja 5,5 lukemista ja kirjoittamista.

Miten hakea

Valmis liittymään meihin?

Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 • Rekisteröity uudeksi hakijaksi ja luo tili hakuportaalin kautta - älä huoli, sinun ei tarvitse suorittaa hakemusta kerralla, voit palata siihen pitämällä tietosi turvallisina.
 • Täytä ja lähetä hakemuksesi - muista tarkistaa kaikki tiedot, kuten syöttövaatimukset ennen lähettämistä.
 • Seuraa sovelluksen etenemistä - voit tehdä tämän kirjautumalla sovellusportaaliin.
 • Tarkista tarjouksesi - niin kauan kuin olet antanut kaikki tarvittavat tiedot, yritämme tehdä päätöksen hakemuksesta viiden tai kymmenen työpäivän kuluessa. Tämä voi kuitenkin kestää kauemmin ja sinun on annettava vähintään kolme viikkoa päätöksestä.
 • Hyväksy tarjous neljän viikon kuluessa - Muista, että kilpailu paikoista on korkea, ja jos et hyväksy tarjousta neljän viikon kuluessa, se saattaa raueta. Kahden viikon kuluttua se peruutetaan automaattisesti.
 • Täytä tarjouksesi ehdot (jos sinulla on jotain) - Lähetä kaikki tarjouksesi ehtojen täyttämiseen tarvittavat asiakirjat Hakuportaalin Omat tiedostot -osiosta.

Älä ole huolissasi, jos odotat tuloksia - suosittelemme, että käytät nyt ja lisäät ne sovellusportaaliisi sen saapumisen jälkeen.

Palkkiot ja rahoitus

Vuoden 2019 kurssimaksuja ei ole vielä määritetty, mutta alle syyskuun 2018 osallistumismaksut opas:

 • Yksi vuosi (kokopäiväinen): 16 500 puntaa
 • Kaksi vuotta (sijoittelulla) *: £ 17,885 (16 500 kruunua ensimmäisellä ja 1 385 kruunua kahteen vuoteen)

* Huomaa, että jos harkitset yli vuoden kestävää kurssia, ilmoitettu lukukausimaksu on ensimmäisenä opiskeluvuonna. Toisen vuoden kurssimaksua voidaan tarkastella vuosittain.

97% jatko-opiskelijoistamme on työelämässä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa tutkinnon suorittamisesta (viimeisin korkeakoulututkinnon selvitysmatka 2016-17).

Viimeksi päivitetty Syys 2018

Oppilaitoksesta

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating ... Lue lisää

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating business education. We provide a personalised, experiential learning experience full of opportunities that will enhance your career and future prospects. Whether you want to study for a Bachelor’s degree, a Master's, or MBA we have the right course for you and an expert faculty to help meet your needs. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited