MBA (Master of Business Administration)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MBA (Master of Business Administration)

MBA on välttämätöntä opiskelijoille, jotka haluavat kilpailuetua liike-elämässä, kun he valmistuvat. SRU MBA on nopeutettu ohjelma Regional Learning Alliance (RLA), Cranberry, PA. Tämä sekoitettu ohjelma sisältää sekä online-että perinteisiä luokkia poikkeuksellisen joustavuutta ja mahdollistaa ammattilaisten ansaita MBA kanssa luokat opetetaan iltaisin. Opiskelija voi suorittaa ohjelman vain yhdellä vuodella tai osa-aikatyöllä tasapainottamaan työn ja elämän vaatimuksia. MBA tarjotaan yleisissä raiteissa (33 opintopistettä), kirjanpito- / rahoitusraita (36 op) ja johtamis- / markkinointitie (36 op).

Kuvaus

Niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään uraansa johtamiseen, kirjanpitoon, markkinointiin tai omien liiketoimintojen omistamiseen, SRU n MBA-ohjelma auttaa opiskelijoita pääsemään eteenpäin ja pysymään eteenpäin. Opetussuunnitelma kattaa laajan valikoiman liiketoiminta-alueita, kuten kirjanpitoa, viestintää, taloustietoa ja johtamista. rakentamaan johtajuutta kaikissa mahdollisuuksissa. SRU MBA-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat kehittävät vankan perustan yrityksille, tutkivat heidän ammatillisia etujaan ja työskentelevät tiedekunnan ja neuvonantajien kanssa valmistautuakseen ihanteelliseen uraansa.

kohokohtia

Integroimalla luokan teoria reaalimaailman liiketoimintakäytäntöihin, MBA-ohjelma SRU tarjoaa tietoa ja strategiat ammattilaiset löytävät välittömästi hyödyllisiä. Paitsi että oppilaat ovat valmiita kilpailemaan työmarkkinoilla, he ovat valmiita nousemaan yrityksen tikkaisiin tai aloittamaan oman yrityksen.

SRU : n MBA-ohjelma hyödyttää ammattilaisia, koska se on

 • Joustava: luokat saatavilla sekä verkossa että paikan päällä ympäri vuoden (kesä, syksy, talvi, kevät)
 • Kätevä: sijaitsee Regional Learning Alliancen Cranberry Townshipissa, Pa.
 • Nopeutettu: ansaita tutkinnon vain yhdellä vuodella
 • Monialaisuus: sisältää liike-, data-analyysi- ja viestintäluokat

vaatimukset

Hakijoiden on täytynyt suorittaa Pre-Calculus, Business Statistics tai korkeamman tason luokka, C tai parempi. Esiteksti, yritystilastot tai ylemmän tason luokan vaatimus voidaan luopua, jos hakijan kvantitatiivinen pisteet GMAT on riittävä, kuten hakupäällikkö määrittää.

Voit hakea MBA-ohjelmaa SRU , opiskelijoiden on toimitettava seuraavat materiaalit:

 • Online-sovellus
 • Hakemusmaksu
 • Kaksi sähköistä vertailulomaketta (Opiskelija vastaa tämän linkin välittämisestä arvioijille)
 • Viralliset transkriptiot - Kaikkiin korkeakouluopiskelijoille myönnetyt jatko-opinnot. (Viralliset transkriptit on lähetettävä laitokselle sähköisen transkriptio-e-osakkeen kautta graduate.admissions @ SRU .edu: lle tai sähköpostitse lähetetyillä kopioilla ei pidetä virallisina)
 • Jatkaa
 • Hakijoiden on suoritettava menestyksekkäästi GMAT (Graduate Management Admissions Test), jonka kohdepiste on 450.

GMAT: tä voidaan luopua, jos:

 1. Opiskelijalla on yritystason tutkinto, jonka gpa on 3,0 tai enemmän, alueellisesta akkreditoitumiselta laitokselta.
 2. Hakija on osoittanut riittävän ammatillisen työkokemuksen, jonka päättäjäkomitea on määritellyt.
 3. Opiskelija on ansainnut terminaalisen tutkinnon tai maisterin tutkinnon alueellisesti akkreditoituna laitokselta.

Jos opiskelijalla on alle 3,0 tai vastaava, heidän on suoritettava menestyksekkäästi GMAT, jonka arvosana on 450 tai parempi. Poikkeuksia näihin vaatimuksiin voidaan tehdä tapauskohtaisesti valintalautakunnan harkinnan mukaan.

Kansainvälisten opiskelijoiden tulee tarkistaa kansainvälisen toimiston toimisto tarkistamaan kaikki sisäiset asiakirjat ja viisumitilastot.

* Hakijoiden on toimitettava kaksi viittaustaan ​​yllä olevien wufoo-lomakkeiden kautta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Slippery Rock University, founded in 1889 by the citizens of the borough of Slippery Rock, is the region's premier public residential university. The University is shaped by its normal school heritage ... Lue lisää

Slippery Rock University, founded in 1889 by the citizens of the borough of Slippery Rock, is the region's premier public residential university. The University is shaped by its normal school heritage and characterized by its commitment to intellectual development, leadership and civic responsibility. Näytä vähemmän