MBA (Master of Business Administration)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Meidän Master of Business Administration (MBA) on AACSB akkreditoitu ohjelma on suunniteltu valmistaa oppilaita on onnistunut yritysjohtajat monimutkaisessa ja nopeasti muuttuvassa globaalissa ympäristössä. Yhdistämme laadun tutkijoita yksittäisten huomiota omistettu tiedekunnan. Meidän opiskelijat työskentelevät ja vuorovaikutuksessa koulumme johtava liiketoiminnan professorit pienissä luokkaympäristön jotka tarjoavat ainutlaatuista suhdetta-pohjainen, oppimisympäristö. Meidän ohjelma tarjoaa opiskelijoille syvällistä ymmärrystä liike-elämässä, ja valmistaa heitä menestyksekkään uran johtajat, johtajat, johtajat, yrittäjät, ja keksijöiden valitsemaansa alaa. Meidän MBA-opiskelijat saavat:

 • kehittynyt johtamistaitoja.
 • kattava liiketoiminnan tuntemus.
 • tehostettu kriittisen ajattelun taitoja.
 • herkkyys ja tietoisuus eettisiä kysymyksiä liiketoimintaa.
 • ymmärrystä kansainvälisen ja rajat kulttuuriympäristöjä.
 • kehittynyt analyyttisiä taitoja.

IU Kokomo School of Business MBA tarjoaa premier yrittäjäkoulutuksen. Toimintamme professorit yhdistää huippuluokan koulutuksen tutkimukseen, tarjoamaan opiskelijoille pisimmällä kehitystä liikkeenjohdon teoria, strategia, ja tekniikka.

Mitä odottaa

Luokkahuoneessa

Mitä voit odottaa? Arvata elämäämuuttavan matkaa. Meidän luokassa kokemus on dynaaminen, tuomme opiskelijoiden ja opettajakunnan yhdessä eritaustaisten, sekä ammatillisesti ja kulttuurisesti. Sinulla on mahdollisuus oppia, verkko, ja jakaa tietoa muiden opiskelijoiden ympäri maailmaa, jotka työskentelevät paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten yritysten.

Ulkopuolella luokkahuoneessa

Mitä voit odottaa? Odottaa kyseenalaiseksi, meidän MBA-ohjelma vie ulos luokkahuoneesta, jossa voit laittaa ne luokkansa koetukselle meidän reaalimaailman huippukivi konsultointi kurssin. Miksi tämä on niin tärkeää? Koska oppiminen ei yksinkertaisesti lähtöisin kurssi tai oppikirja, oppiminen tulee tehdä.

Pitoisuudet ovat saatavilla Talous ja Human Resource Management, tai voit jatkaa General MBA

MBA Opetussuunnitelma

Meidän AACSB-International akkreditoitu MBA-ohjelma vaatii 30-54 luotto tuntia riippuen perustutkintoa tausta. Ohjelmamme tarjoaa suurta joustavuutta, jolloin voit jatkaa tutkintoon joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Kaikki kurssit illan tunteina, jotta opiskelijat voivat jatkaa työskentelyä samalla valmiiksi niiden astetta. Sarjat ovat pieniä ja opettanut omistettu tiedekunnan jotka ovat ammattitaitoisia kasvattajia ja kokeneita liike-elämän ammattilaisia.

kaksi vaihetta

Meidän MBA-ohjelma koostuu kahdesta vaiheesta ja on suunniteltu tarjoamaan sinulle joustava opetussuunnitelma, joka voidaan saavuttaa olisit koulutustausta.

Vaihe I

Faasi I on tarkoitettu niille opiskelijoille, joilla ei ole ylempää tutkintoa liiketoimintaa. Tämä ensimmäinen vaihe meidän kattaa talouden, kirjanpito, hallinto, rahoitus, markkinointi ja hallinto tiedettä. Nämä johdanto yritysten kursseja antaa sinulle tarvittavat liiketoiminnan perusta tarvitaan onnistua meidän MBA-ohjelmassa.

Vaihe II

Vaihe II on keskeinen osa MBA ja on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka ovat valmiita ottamaan kaupallisen koulutuksen seuraavalle tasolle. Tämä vaihe upottaa meidän opiskelijat osaksi ilta liikkeenjohdon opetussuunnitelman. Ydin ohjelmamme kytkeytyy opiskelijoille kehittynyt johdon kursseja rahoitus, markkinointi, globaali strategia, liiketoimintaa koskevan lainsäädännön ja etiikan, kirjanpito, talous, organisatorisia ja konsultointia.

Hakemus Vaatimukset

Oikean MBA-ohjelma on tärkeä elämän päätöstä. Indianan yliopistossa Kokomo yksilölliset huomiota saat avulla voit vahvistaa liiketoimintaosaamista ja saavuttamaan koulutus ja uraan liittyviä tavoitteita.

Saadakseen ottamista MBA-ohjelma, henkilön on oltava kandidaatin tutkinto tai vastaava akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa. Tämä aste voi olla liike-tai toiseen kenttään. Kaikki pääsy päätökset perustuvat opiskelijan perustutkintoa keskiarvolla, GMAT tulokset *, ammatillinen työkokemus, ja niiden selvitys saavutus.

Soveltamaan lähetä seuraavat:

 • Valmis sovellus, henkilökohtainen lausuma saavutus, ja jatkaa.
 • Virallinen tai korkeakoulun selostukset kaikkien toimielinten osallistuivat.
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) pisteet *.
 • Hakemusmaksu.
 • Hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on osoitettava taitoa Englanti.
 • Hakijat, joiden AI ylittää 1000 käyttäen muunnettu GRE pisteet (laskettuna 200 * suorittaville GPA + muunnettu GRE) on vapautettu GMAT vaatimuksesta.

 • Jos hakijalla on jatkotutkinto sopivasti akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa voidaan vapauttaa GMAT vaatimuksesta.

Hakuajat

hakuajat
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Lue lisää

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Näytä vähemmän
Kokomo , Länsi-Lafayette + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited