MBA (Liiketoiminnan Hallinnon Master)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Mikä on virallinen liiketalouden maisterin tutkinto (MBA)?

Comillas Pontifical Universityn taloustieteiden ja liiketalouden tiedekunta (ICADE) tarjoaa virallisen liiketalouden liiketalouden (MBA) maisterin tutkinnon ICADE business school kautta.

MBA-ohjelma avaa ovet menestyvälle ammatilliselle uralle johtamisen ja yritystoiminnan aloilla tarjoamalla perustason sisältöjä, jotka ovat tyypillisiä liiketalouden opintojen (johtaminen, strategia, rahoitus, markkinointi, henkilöstö ja operaatiot) opetuksen perinteille, mutta yhdistetään siten, että opiskelijat altistuvat yritysmaailman todellisuudelle toiminnallisesti ja kulttuurien välillä.

Tämä MBA tarjoaa mahdollisuuden erikoistua johtamiseen, rahoitukseen tai markkinointiin.

Se antaa opiskelijoille käsityksen maailman liiketoimintamaailman nykyisistä tosielämän tilanteista ja antaa heille työkalut kiinteään analyysiin ja toimiin, pohjimmiltaan kokeellisen oppimisen kautta. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden opiskella ulkomailla, mahdollisuuden erikoistua johtamiseen, rahoitukseen tai markkinointiin ja saada todellista ammatillista kokemusta (esimerkiksi harjoittelujakson kautta yrityksessä, konsultointiprojektissa, yrittäjyysprojektissa ...). Se tarjoaa myös mahdollisuuden suorittaa Business Analytics -tutkinto maisteriohjelman lopussa.

Opiskelijamme sanovat seuraavan

Monet kuten sinä ihmiset ansaitsevat jo maisterintutkinnonsa. Tässä ovat heidän kokemuksensa.

"Tämä tutkinto tarjoaa erinomaisen koulutuksen, joka luo perustan menestyvän ammatillisen uran kehittämiselle yrityksillä, joilla on suuri kysyntä." Guillermo Sánchez

"Se on antanut minulle mahdollisuuden erikoistua kukoistavalle alalle, jolla on monia työmahdollisuuksia." Paula Conejos

"Näiden tutkimusten avulla voit kehittää kykyjäsi täysimääräisesti ja vastata täydellisesti markkinoiden tarpeisiin, ottaen huomioon niiden kansainvälinen näkökulma." Giorgo Bertelli

Hakijan profiili

Tämä virallinen liiketalouden maisterin tutkinto (MBA) on osoitettu korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on yli puolentoista vuoden työkokemus. Tämän maisterin tutkinnon suorittamiseen vaaditaan aikaisempi minkä tahansa alan korkeakoulututkinto (talous, tekniikka, terveystieteet, luonnontieteet, yhteiskuntatieteet, taiteet jne.)

vaatimukset

Saatuaan virallisen korkeakoulututkinnon Espanjassa, jonka on myöntänyt Euroopan korkeakoulutusalueen korkeakoulu, joka antaa opiskelijalle mahdollisuuden suorittaa maisterin tutkinto.
Yliopistotutkinnon suorittaminen ennen kuninkaan päätöksessä 1393/2007 vahvistettua yliopistojärjestelmää.

Niiden opiskelijoiden osalta, joilla on tunnustamaton tutkinto Euroopan korkeakoulualueen ulkopuolisista maista, on toimitettava pääsypyyntö kansleriin, joka päättää heti, kun valtuutettujen alakomitea on ilmoittanut pääsystä virallisiin maisteriohjelmiin. Tämän reitin kautta pääsy ei tarkoita, että edellinen tutkinto on tunnustettu muuhun tarkoitukseen kuin tämän maisterin suorittamiseen.

Ura ja akateemiset näkymät

Tutkijan profiili ja ammatilliset mahdollisuudet:

Tämä virallinen liiketalouden maisterin tutkinto ( MBA ) korostaa sen roolia koulutustoiminnassa, sosiaalisesti hyödyllisiä ammattilaisia, jotka pystyvät kantamaan vastuun päätöksistään ja jotka ovat päättäneet jatkaa uraa johtamisessa ja johtamisessa minkä tahansa toiminta-alueen sisällä julkisessa tai yksityisessä organisaatiossa , millä tahansa toimialalla ja missä tahansa paikassa tai maassa.

Valmistuneet osoittavat nämä taidot ansiosta, että he ovat hankkineet globaalin ja strategisen näkemyksen yritystoiminnasta ja riittävyydestä ympäristöönsä integroimalla organisaation kaikki toiminta-alueet.

Akateemiset urapolut:

Lisäksi virallinen liiketalouden maisterin tutkinto ( MBA ) antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä mukaan myös virallisiin tohtoriohjelmiin 28. tammikuuta annetussa kuninkaallisessa asetuksessa 99/2011, jolla säännellään virallisia tohtoriohjelmia.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals.

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. Näytä vähemmän