M.Sc. Tutkinto globaalissa liiketoiminnan johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelmoida:

M.Sc. Global Business Managementissa

Kesto:

Yksi vuosi

Saatavuus:

Tämä tarjous on kaikkien potentiaalisten opiskelijoiden käytettävissä, jotka täyttävät syöttökriteerit:

 • BA-tutkinto missä tahansa kurssissa tai BHMS: ssä
  PG-tutkintotodistus tai RGU-tutkintotodistus International Hospitality Business Managementissa
 • Englanninkieliset taidot vähimmäistasolla, joka vastaa IELTS 6.0: ta

Yleiskatsaus

M.Sc. Global Business Management on suunnattu opiskelijoille, joilla on ammattikorkeakoulututkinto, ammatillinen kokemus tai ilman sitä. Se tarjoaa ymmärryksen taloudellisesta ja inhimillisestä hallinnosta nykyisessä globaalissa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Se tarjoaa korkeatasoista ja innovatiivista koulutusta, jonka avulla opiskelijat voivat hankkia taitoja ja kurinalaisuutta palvelualan johtajina tai monilla muilla toimialoilla.

M.Sc. Global Business Management koostuu intensiivinen, opetti lukukausi 6 kuukautta BHMS kampuksella Luzernissa, Sveitsissä, ja toinen lukukausi, jonka aikana opiskelijat suorittavat tutkimushankkeensa / väitöskirja. Tämän toisen lukukauden aikana opiskelijat voivat valita harjoittelunsa Sveitsissä tai ulkomailla ja lisätä arvokasta kokemusta heidän profiiliinsa. Palkinnon vahvistaa Yhdistyneen kuningaskunnan Robert Gordonin yliopisto. Opiskelijat oppivat näin sveitsiläisessä ympäristössä, joka säilyttää maailmanluokan maineensa vieraanvaraisuuden alalla ja saa lopullisen palkinnon yhdeltä Yhdistyneen kuningaskunnan parhaiten arvostetuilta yliopistoilta, joiden kanssa BHMS: llä on pitkäaikainen suhde.

BHMS kuuluu vuonna 1928 perustettuihin Bénédict Education -ryhmään, jonka tehtävänä on tarjota aikuiskoulutusta ihmisille, joilla on halu menestyä. Bénédict School on yksi Sveitsin suurimmista yksityisen koulutusjärjestöistä ja opettaa vuosittain yli 15 000 täysi- ja osa-aikaista opiskelijaa. Opiskelija oppii erityiseltä tiedekunnalta, joka tieteellisten tietojen lisäksi tuo osaamista ja kokemusta vieraanvaraisuudesta ja liiketoiminta-alasta. Näin varmistetaan, että luokassa oppinut on nykyaikainen ja sitä voidaan soveltaa päivittäisessä liiketoimintaympäristössä todellisissa tilanteissa.

Ohjelman tavoite

M.Sc. Global Business Management kehittää opiskelijoiden teoreettisia ja operatiivisia tietoja nykyisistä teemoista ja kansainvälisen liiketoiminnan kehityksestä. Näin tutkinnon suorittaneet voivat joko aloittaa tai parantaa uraa monilla eri aloilla. Monien opetettujen moduulien ja harjoittelupaikkojen avulla opiskelijat ovat koulutettuja:

 • käyttää aloite ja ottaa vastuuta
 • ratkaise ongelmia luovilla ja innovatiivisilla tavoilla
 • tehdä päätöksiä haasteellisissa tilanteissa
 • jatkaa oppimista itsenäisesti ja kehittää ammattimaisesti
 • kommunikoida tehokkaasti kollegoidensa ja laajemman yleisön kanssa monissa tiedotusvälineissä.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille vahvan akateemisen koulutuksen, ja jos valitsee tehdä vieraanvaraisuutta harjoittelu Sveitsissä, ammatillinen ydinosaaminen ja siirrettäviä taitoja, jotka ovat korvaamattomia tulevaisuudessa uran. Tämä on huomattavaa arvoa ja arvostusta työnantajien kanssa maailmanlaajuisesti.

Opiskelija oppii ruokajärjestelmiä, laajaa liiketoiminnanhallintasovellusten valikoimaa, vieraita kieliä ja johtamistaitoja muutamiin akateemisiin tieteenaloihin. Koko ohjelman aikana Sveitsin hyveitä, kuten kurinalaisuutta, täsmällisyyttä, etiikkaa ja hygieniaa kannustetaan, koska ne arvostetaan suuresti.

Maksettu teollisuuspaikka Sveitsissä

Opiskelijoiden aikaisemmista kokemuksista, kielitaidoista ja ammattitaidosta riippuen eri vaiheita voidaan järjestää toimen vaiheen 2 aikana. Tämä tarjoaa opiskelijoille korvaamattoman palvelualan kokemuksen ja siirrettävät taidot, jotka ovat elintärkeitä monille toimialoille.

Työnantajien järjestön ja Työntekijäliiton välillä neuvoteltu Sveitsin alan koulutuspalkka on tällä hetkellä vähintään 2 396 CHF kuukaudessa. Tästä palkasta opiskelijat joutuvat maksamaan huonetta, kartonkia ja veroja. Keskimääräinen nettotulo kuukaudessa vaihtelee CHF: stä 1'200 - 1'400.

Kurssinajat

Akateemisia kursseja pidetään:

Maanantaista perjantaihin klo 9.00-12.00 ja klo 14.00-17.00, lauantain kursseja voidaan tarjota tietyin ehdoin klo 11.00-17.00.

Ammatillisia kursseja voidaan järjestää eri aikoina riippuen aiheesta:

Maanantaista perjantaihin klo 9.00-14.00 tai 15.30-20.30.

Opiskelijan tulee suunnitella jopa 20 tuntia kotitehtäviä ja valmistelevaa lukua viikossa.

Opintojakson sisältö

Erikoisnäyttelyt

Osana ohjelmaa M.Sc. opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua omistettuun teemaseminaariin, jota tarjotaan yli 2-3 päivää taukoviikon aikana. Seminaariohjelmaan kuuluu alan puhujia ja alan retki. Opiskelijat saavat todistuksen suorittamisen jälkeen.

 • Kylpylä- ja hyvinvointiala
 • Ylelliset brändit ja palvelut hallinta
 • Urheilu- ja tapahtumamarkkinointi

Jokainen erikoistumisjakso sisältää 15-20 tuntia vierailevia puhujia, alan retkiä ja käytännön sovelluksia. Valmistustodistukset annetaan lukuvuoden lopussa.

Tutkimushanke / väitöskirja

Opiskelijat ovat velvollisia suorittamaan capstone-tutkimushankkeen tai väitöskirjan toisella lukukaudella yhdessä valinnaisen harjoittelun kanssa suorittamaan lopullisen maisterin opintonsa. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ja esittää perusteellista, kriittistä tutkimusta valitsemastaan vieraanvaraisuudesta.

Sijainti

Luzern, Sveitsi

Intakes

Helmikuussa, toukokuussa, elokuussa ja marraskuussa. Ota yhteyttä BHMS: n maahantulotoimistoon seuraavaan saantiin.

Lomat

Ovat aikataulun mukaisia ​​BHMS: n lomasuunnitelman mukaisesti, ja ne voidaan ladata BHMS: n verkkosivustolta School Calendars -kohdassa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Näytä vähemmän