Liiketalouden maisteri urheilussa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Salem International Universityn urheilu- ja vapaa-ajanhoidon MBA-ohjelma kehittää yleistä strategista osaamistasi yrityksille, ja sillä on erityistä tietoa urheilun johtamisen urasta. Valmistumisen jälkeen sinun pitäisi olla toimivaltainen yritysongelman ratkaisija, joka voi:

 • Käytä johtamisstrategioita urheiluryhmien, urheiluseurojen, virkistysmahdollisuuksien ja muiden niihin liittyvien organisaatioiden erityistarpeisiin.
 • Ymmärtää eri urheiluliittojen ja liigojen säännöt ja määräykset.
 • Käytä tutkimusta ja tietoja kehitettäessä tehokkaita edistämis- ja markkinointistrategioita urheiluun liittyville organisaatioille.
 • Johtaa ihmisiä ja prosesseja ammattimaisesti.

Tietoja tästä ohjelmasta

Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita uramahdollisuuksiin ja tehtäviin:

 • Nuorisokehitys - suorat yhteisö- ja nuoriso-ohjelmat.
 • Ammatillinen valmentaja - johtaa ammattilaisurheilijoita menestykseen.
 • Tapahtumakoordinaattori - Hallitse ja järjestä kaikki urheilu- ja virkistystapahtumien näkökohdat.
 • Puistot ja tilojen ylläpitäjä - Varmista, että julkiset ja yksityiset puistot ja tilat ylläpidetään ja niitä käytetään vastaamaan asiakkaiden ja sponsoroivan yrityksen tai valtion viraston tarpeita.
 • Pääjohtaja - Valvoo kaikkia liiketoiminnan johtamisen näkökohtia.

Kurssimuoto

Salem tarjoaa kiihdytettyjä perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelmia jatkuvalla ilmoittautumisella etäopetuksen tai maanpäällisen koulutuksen kautta Salemissa, Länsi-Virginia-kampuksella. Kurssit toimitetaan kuukausittain (4 viikkoa) ja suoritetaan kentällä, verkossa tai yhdistetyn lähestymistavan avulla, jossa käytetään molempia toimitusmenetelmiä. Online-kurssit on suunniteltu toimimaan täysipäiväisen työn rajoitusten mukaisesti, jolloin voit ansaita tutkintonne vähiten häiriintymällä kiireiseen aikatauluun. Perinteiset opinto-ohjelmat ovat saatavilla kampusasukkaille ja lähiopiskelijoille.

Kurssin numerot / nimet

 • SMG601 Urheilun ja vapaa-ajan talous
 • SMG602 Urheilu- ja vapaa-ajan rahoitus
 • SMG603 Liiketoimintaoikeus ja hallintovirastot urheilussa ja vapaa-ajalla
 • SMG604 Urheilu- ja vapaa-ajan suunnittelu, edistäminen ja arviointi
 • BUS600 Organisaatiokäyttäytyminen, johtajuus ja etiikka

Pääsyvaatimukset

Salemiin pääsy on avoin kaikille päteville hakijoille rodusta, väristä, uskonnosta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansallisesta alkuperästä tai kyvystä / vammaisuudesta riippumatta. Kuka tahansa, joka haluaa osallistua Salemiin, voi hankkia tarvittavan hakemuksen Office of Admissionsilta tai verkkosivuiltamme osoitteesta www.salemu.edu. Täytetty hakemus tulee toimittaa hyväksymisvirastolle mahdollisimman pian. Kaikilta hakijoilta vaaditaan korvaamaton hakemusmaksu. Yliopisto myöntää opiskelijoille liikkuvan, kuukausittaisen aloituskerran. Hyväksyminen on Salemin kansainvälisen yliopiston harkinnan mukaan; joissakin ohjelmissa on lisävaatimuksia.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Lue lisää

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Näytä vähemmän