Kokopäiväinen ja Osa-aikainen MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tampan yliopiston MBA-ohjelmaa tarjotaan neljään sopivaan muotoon:

 • Kokopäiväinen / päiväohjelma, joka on suunniteltu nopeutettuun suorittamiseen vertaisopiskelijoiden kanssa. Opiskelijat ottavat 8–14 opintotuntia päiväluokkien lukukautta kohti. Opiskelijat voivat suorittaa vähintään 40 tuntia jopa 12 kuukaudessa.
 • Osa-aikainen / iltaohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka työskentelevät kokopäiväisesti ja joiden on suoritettava ohjelma omassa tahdissaan. Tuntit järjestetään kerran viikossa klo 18–50. Opiskelijat voivat suorittaa kurssityöt vain kahdessa vuodessa.
 • Professional MBA-ohjelma on suunniteltu auttamaan ammattilaisia, joilla on vähintään viiden vuoden työkokemus, uransa uudelle tasolle. Kursseja tarjotaan osa-aikaisesti, joustavassa, iltamuodossa.
 • Executive MBA-ohjelma on suunniteltu ammattilaisille, joilla on vähintään seitsemän vuoden työkokemus. Tunnit ovat kohorttipohjaisia, tarjotaan joka toinen lauantai ja sallivat ohjelman suorittamisen 21 kuukaudessa (viisi lukukautta).

* Osa-aikaisen taloudellisen tuen saaminen edellyttää, että olet rekisteröitynyt vähintään 4 tunniksi. Päästäksesi kokopäiväiseen taloudelliseen tukeen sinun on oltava rekisteröitynyt vähintään 8 luottotuntia.

Ohjelman ominaisuudet

Tampan yliopiston MBA-ohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään hienostunutta strategista ajattelutapaa, jonka onnistuneet avainhenkilöt ovat osoittaneet. TY: n MBA-ohjelma on yksi Floridan suurimmista, vakiintuneimmista ja hienoimmista. Ohjelman ominaisuuksiin kuuluvat:

 • MGT 598 Johtajuus ja organisaatiokäyttäytyminen: Kurssi on tarkoitettu parantamaan opiskelijan johtamiskykyä. Opiskelijat lisäävät itsetietoisuutta korkean suorituskyvyn johtajina ja keskittyvät ihmisten sovittamiseen organisaation tavoitteisiin.
 • Ammatillisen kehityksen harjoittelu: Kaikki opiskelijat suorittavat tästä harjoittelusta kaksi osiota (2 opintoviikkoa jaksoa kohden), joissa he rakentavat salkun soveltuvasta ammatillisesta toiminnasta ja projekteista.
 • Päätösanalyysi: Jokainen opiskelija osallistuu päätöksentekoanalyysikursseille, joiden tarkoituksena on kehittää taitoja ja pätevyyttä soveltuviin kvantitatiivisiin ongelmanratkaisusovelluksiin.
 • Globaalit liiketoimintakonseptit, henkilökohtainen viestintä, etiikka ja sosiaalinen vastuu, innovaatio, kriittinen ajattelu ja taloudellinen kestävyys sisältyvät ydinkursseihin.

Innovatiivinen opetussuunnitelma

Yksi Floridan vakiintuneimmista ja ylellisimmistä, Sykes College of Business MBA-ohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään hienostuneen, strategisen ajattelutavan menestyville yritysjohtajille. Innovatiivisessa opetussuunnitelmassa keskitytään arvon luomiseen painottaen liiketoiminnan perusteita ja kokemuksellista oppimista. Tavoitteena on oppia vahva johtaja ja valmistautua astumaan johtotehtäviin valmistumisen jälkeen opiskelijat saavat tiedon laajuuden, joka ylläpitää heitä koko uran ajan.

MBA-opiskelijat saattavat haluta viedä uransa uudelle tasolle, tehdä muutoksen, perustaa yrityksen, kehittää johtamispotentiaaliaan tai laajentaa näköaltaansa liiketoiminnan tutkimuksen ja verkottumisen avulla. TY: n MBA-ohjelma tarjoaa työkalut tämän kaiken toteuttamiseen räätälöimällä yksilöllisiä tarpeita vastaavaa opintojaksoa.

Pienillä luokkakokoilla, läheisillä tiedekuntien ja opiskelijoiden välisillä suhteilla ja runsailla teollisuusyhteyksillä MBA-ohjelma kannustaa reaalimaailman oppimista asiakasprojektien, työharjoittelujen, tapaustutkimusten, konsultoinnin, strategisen suunnittelun sekä tiedonkeruun ja -analyysin avulla.

Yliopiston vahvat kansainväliset matkaohjelmat auttavat myös opiskelijoita sisällyttämään globaalin näkemyksen työhönsä - yhä tärkeämmäksi taitoksi riippumatta siitä, työskentelevätkö monikansallisessa yrityksessä Yhdysvalloissa tai ulkomailla.

YT: n lähellä Tampan keskustaa on helppo pääsy ja yhteydet vilkkaalle yritysyhteisölle. Satoja yrityksiä rekrytoidaan kampuksella vuosittain, mukaan lukien T. Rowe Price, Citi, Nielsen ja The Coca-Cola Company. Innovatiivinen opetussuunnitelma

Kansainvälisesti tunnustettu ohjelma

Sykes College of Business on akkreditoinut perus- ja jatkotasoilla AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), kunnia, jonka omistavat vain kuusi prosenttia kauppakorkeakouluista ympäri maailmaa. Bloomberg Businessweek on arvioinut 85 parhaan tutkinnon suorittaneen kauppakorkeakoulun Yhdysvalloissa, ja vuodesta 2007 The Princeton Review on nimittänyt sen maailman parhaimpiin kauppakorkeakouluihin.

123790_UT-04.jpg

valokuva: Tampan yliopisto

Oppiminen kokemuksen kautta

Keskeinen osa MBA-opetussuunnitelmaa edellyttää, että opiskelijat pääsevät luokkahuoneen ulkopuolelle reaalimaailman vuorovaikutukseen, joka muuttaa heidän päätöksentekokykyään ja ihmissuhdetaitojaan. Nämä käytännön oppimismahdollisuudet auttavat heitä houkuttelemaan työnantajia ja lopulta parempia yritysjohtajia.

Kokemuskurssi

Siirtyminen MBA-ohjelmaan heti perustutkintoa suorittavien opintojen jälkeen tai vuosien jälkeen yritysmaailmassa, on opiskelijoille tärkeää rakentaa kokemussalkkuja parantaakseen ohjelmiensa kirjoittamista. Jokainen MBA-opiskelija kestää 4 op tuntia kokemuksellisessa kurssityössä. Opiskelijat voivat valita kurssit, jotka parhaiten vastaavat heidän henkilökohtaisia ja ammatillisia tavoitteitaan. Vaihtoehtoja ovat urakehityskurssit, johtajuustodistukset, harjoittelujaksot, kansainväliset matkaopintojen kurssit, itsenäinen tutkimus, palveluoppimisprojektit ja SAP-sertifiointi.

Strategisen analyysin ohjelma

Tämä huippukivi kurssi, jota sponsoroi Naimoli Institute for Business Strategy, edellyttää opiskelijoilta todellisen maailman strategisen analyysin tarjoamista paikallisille yrityksille. Joka lukukausi, MBA-opiskelijoiden ryhmät työskentelevät eri yritysten kanssa arvioidakseen strategioitaan ja antaakseen parannusehdotuksia. Professorin suorassa valvonnassa jokaisen ryhmän odotetaan osoittavan hallinnan, rahoituksen, markkinoinnin, kirjanpidon ja tietojärjestelmien hallinnan osaamista. Prosessiin sisältyy laaja tutkimus, asiakaskokoukset, tiedonkeruu ja lopullinen kirjallinen raportti ja esitys toimitusjohtajalle, hallituksen jäsenille tai yrityksen korkean tason johdolle. Asiakkaiden palaute on positiivista, ja yritysjohtajat panevat usein täytäntöön UT: n opiskelijoiden suositukset.

pitoisuudet

MBA-opiskelijat voivat halutessaan ottaa ylimääräisiä kursseja yhdeksällä keskittymisalueella:

 • Business Analytics
 • tietoverkkojen
 • yrittäjyys
 • Rahoittaa
 • Tietojärjestelmien hallinta
 • Kansainvälistä bisnestä
 • Markkinointi
 • Nonprofit Management

Pääsyvaatimukset ja asiakirjat

Täytä hakemus täyttämällä joko paperi- tai online-hakemus. Hakemuksia ei tarkisteta ennen kuin jatko-opintojen toimisto on vastaanottanut kaikki vaadittavat materiaalit. Opiskelijoille ilmoitetaan pääsypäätöksistä materiaalien vastaanottamisen ja arvioinnin jälkeen.

 • Valmis sovellus.
 • 40 dollaria ei palauteta hakemusmaksua.
 • Kaikkien aiempien korkeakoulutöiden viralliset tekstikirjoitukset, jotka on saatu suoraan jokaiselta laitokselta.
 • Jatkotutkintokokeen (GMAT) tai jatkotietueiden tutkimuksen (GRE) pisteet -raportti vaaditaan.
 • Kaksi ammatillista viitelomaketta (PDF), jotka ovat täyttäneet henkilöt, jotka osoittavat hakijan ammatillisen taustan ja akateemisen potentiaalin. Ammatilliset suosituskirjeet hyväksytään tämän lomakkeen sijasta, jos niin halutaan.
 • Ammatillinen yhteenveto.
 • Henkilökohtainen lausunto: Kuvaile noin 500–1 000 sanalla ammatilliset tavoitteesi ja kuinka Tampan yliopiston jatkotutkinto auttaa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Voit puolestaan haluta korostaa myös sitä, mitä voit osallistua jatko-ohjelmaan.
 • Työkokemusta suositellaan, mutta ei vaadita.
 • Kansainväliset hakijat: Englannin vieraan kielen testin (TOEFL) pisteraportti tai kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän tentti (IELTS) vain kansainvälisille hakijoille.

Hakemusten määräajat

Hakuaikaa ei ole. Hakemuksia arvioidaan jatkuvasti syksyn, kevään ja kesän ehdoista. Pätevät opiskelijat otetaan vastaan, kunnes tilat ovat täynnä kyseisen kauden ajan. Pääsy on kilpailukykyistä, ja opiskelijoita kannustetaan hakemaan varhaisessa vaiheessa. Opiskelijoille ilmoitetaan heidän asemastaan, kun kaikki asiakirjat on vastaanotettu.

123795_UT-02.jpg

valokuva: Tampan yliopisto

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lue lisää

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited