Kokopäiväinen MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Vain 50 opiskelijan tyypillisellä luokalla SFU Beedie MBA -kokemus antaa sinulle mahdollisuuden löytää vahvuutesi ja ottaa riskejä tukevassa ympäristössä.

Valmistutaan käytännön taidoilla ja teoreettisilla tiedoilla, joita tarvitaan menestykseen eri liiketoiminta-alueilla, ja laaja yhteysverkosto suurien asioiden saavuttamiseksi.

Kenelle se on tarkoitettu?

SFU Beedie FT MBA on tarkoitettu erityisesti uran alkuvaiheessa oleville ammattilaisille ja yrittäjille, jotka ovat valmiita ajamaan itsensä suurimpaan potentiaaliinsa ja siirtämään uransa seuraavalle tasolle.

Mitä opit

Yhdistämällä teoria ja soveltaminen kansainvälisesti monimuotoisessa ja yhteistyössä tehdyssä MBA-luokkahuoneessa, ohjelma tarjoaa vankan perustan liiketoiminnan perusteille. Kun siirryt 12 kuukauden akateemisen komponentin läpi Vancouverin monipuolisen, elinvoimaisen ja yrittäjähenkisen yritysyhteisön keskustassa, uppoutu ajattelua koskeviin kysymyksiin ja reaalimaailman liiketoimintaongelmiin. Kattava opetussuunnitelma sisältää reaalimaailman liiketoiminnan haasteet ja tutkii merkityksellisiä aiheita, kuten kestävyyttä, uusia yrityksiä ja kansainvälistä liiketoimintaa.

Vuorovaikutteiset ja kokemukselliset oppimismenetelmämme tarjoavat kaikilla toimialoilla sovellettavan liikkeenjohdon työkalupakin, joka tarjoaa sinulle enemmän uravaihtoehtoja ja liikkuvuutta. Henkilökohtaisen kollegiaalisen lähestymistavan avulla voit luoda vahvempia yhteyksiä ja pienet luokat antavat professoreille mahdollisuuden tuntea sinut ja tarjota henkilökohtaista ohjausta.

Tiedämme, että aikasi on arvokasta. Pidennettyjen lukukauden taukojen sijaan osallistut kansainväliseen sovellusprojektiin ja osallistut verkostoitumiseen ja muihin tapahtumiin. 12 kuukauden ohjelman lopussa voit valita palkatun neljän kuukauden työjakson, aloittaa uuden hankkeen tai siirtyä suoraan vakituiseen asemaan. Kaikissa tapauksissa annat raportin neljästä kuukaudestasi osana tutkintoa.

Mihin se voi viedä sinut

Valmistuttuaan voit aloittaa uran seuraavan vaiheen, joka on varustettu kysynnällä olevilla liiketoimintataitoilla ja 360 asteen näkymällä yritysten toiminnasta tänään.

Ajoittaa

12 kuukautta tutkijoita plus vaadittu neljän kuukauden työjakso

MBA-ohjelma on jaettu kolmeen lukukauteen, jotka virtaavat toisiinsa - jolloin voit soveltaa opittuasi matkalla ohjelman läpi.

 • Online-suuntaus ennen MBA-suuntausta - Valmistuskurssit, jotka suoritetaan ennen syyskuun aloittamista, jotta pääset valmistautumaan MBA-opintoihin.
 • Syksyn lukukausi varmistaa, että jokaisella on yhteinen perusta kriittisille taitoille.
 • Kevään lukukauden tavoitteena on tehokas johtaminen, jossa joudut työskentelemään nopeasti osana ryhmää haasteiden ratkaisemiseksi.
 • Keväällä / kesällä voit valita kahden kansainvälisen määränpään välillä globaalin liiketoiminnan näkökulmasta, jotta saat laajemman ymmärryksen työskennellestä monikulttuurisessa yritysympäristössä. Viime vuonna opiskelijat matkustivat Hongkongiin ja Singaporeen ja työskentelivät yhdessä Vancouverin satamaviranomaisen kanssa hankkeessa.
 • Kesälukukauden aikana tutkitaan luovaa puolta sukellessasi kestävyyttä, yrittäjyyttä ja muita kuumia aiheita.

Neljän kuukauden työkausi

Akateemikoiden 12 kuukauden lopussa sinulla on kolme vaihtoehtoa suorittaa ohjelman työkausivaatimus:

 • Suorita palkattu neljän kuukauden harjoittelu
 • Aloita uusi yrityksesi Coast Capital Savings Venture Connection® SPARK -ohjelman tai vastaavien hyväksyttyjen mahdollisuuksien kautta
 • Siirtyä suoraan pysyvään rooliin

131329_ScreenShot2020-02-18at1.42.40PM.pngKuva: Simon Fraser University - Beedie School of Business

Sijainti

Vancouverin keskustan ytimessä on SFU Beedien Segal Graduate School -kampus, kulttuuriperintöpankki, jota pidettiin 60 000 neliömetrin maamerkkinä luokkahuoneissa, kokoushuoneissa ja opiskelutiloissa.

Se sijaitsee keskeisellä paikalla, josta pääsee helposti julkiseen liikenteeseen, mikä tekee pääsyn luokalle ja luokalta poikkeuksellisen käteväksi.

Lisäksi sinua ympäröivät kahvilat, kaupat ja ravintolat. Se on yhtä vilkas naapurusto.

SFU Beedie isännöi innovatiivisten yritysjohtajien kehittelyä varten kokemuksellisia oppimistapahtumia, kuten uuden tuotekehityksen simulaatiota, jossa opiskelijat työskentelevät yhdessä monitoimiryhmissä suunnittelemaan, rakentamaan ja valmistamaan droonien toimituspalvelua. Hauskoihin, vuorovaikutteisiin simulaatioihin osallistuminen kehittää innovaatiota organisaationlaajuiseksi vastuuksi ja tilaisuudeksi ja tarjoaa tietoisuuden vastuun epäselvistä linjoista, joita innovaatioalueella voi olla.

Pääsyvaatimukset

 • Neljän vuoden perustutkinto, jonka kumulatiivinen keskiarvo on vähintään 3,0 / 4,33 (B) tai arvosanan keskiarvo vähintään 3,33 / 4,33 (B +).
 • Vaadimme, että GMAT-pistemäärä on vähintään 550. Hyväksymme myös GRE-tutkinnon (vähintään 155 pistettä kussakin osassa).
 • Hakijoilla on oltava vähintään kahden vuoden ammattikokemus perustutkinnon suorittamisen jälkeen.
 • Kaikkien hakijoiden on sujuva englanti. Jos pääkieli ei ole englanti, sinun on osoitettava riittävä englannin kielen taito jollain kahdesta hyväksyttävästä testistä: TOEFL tai IELTS.
 • Jos et ole Kanadan kansalainen tai sinulla ei ole maahanmuuttaja-asemaa, sinulla on oltava voimassa oleva Kanadan opiskelijaviisumi.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing g ... Lue lisää

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing global-class research for the knowledge economy. We are based in Metro Vancouver, British Columbia—Canada’s Asia Pacific Gateway and a growing hub for international trade, entrepreneurship, and technology. Näytä vähemmän
Vancouver , Surrey + 1 Lisää Vähemmän