Kokopäiväinen MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yhden vuoden Trinity MBA on enemmän kuin opinto-ohjelma - se on pelinvaihto. Trinity MBA asettaa oppimismatkan, joka auttaa opiskelijoita saavuttamaan potentiaalin, jos haluat nopeasti seurata nykyistä urakehitystäsi tai kääntyä täysin uuteen suuntaan. Yhden vuoden ohjelma on intensiivinen ja palkitseva opiskeluvuosi.

Kolme keskeistä osaamisaluetta ovat:

 • Live-toimintaoppiminen
 • johto
 • Kansainvälinen painopiste

Globaali opiskelijayhteisömme oppii huippuluokan reaalimaailman hallintatekniikoita sekä johtavilta tutkijoilta että korkean suorituskyvyn yritysjohtajilta. Globaali kattavuutemme näkyy luokkahuoneessa; Opiskelijamme ovat uskomattoman monimuotoisia, ja opetustiimimme vastaa tätä monimuotoisuuden tasoa.

Akkreditointi

Trinity Business School on tunnustettu seuraavien arvostettujen kansainvälisten akkreditointielinten toimesta: MBA-yhdistys (AMBA) ja EQUIS (eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä). Tämä asettaa meidät 1 prosentin joukkoon kauppakorkeakouluja maailmanlaajuisesti.

 • Live-toimintaoppiminen

Trinity MBA irtautuu perinteisestä lähestymistavasta. Keskitymme Live Action -oppimiseen - saat sinut oikeiden yritysten sisälle todellisilla ongelmilla. Kun vie sinut mukavuusvyöhykkeesi ulkopuolelle, rakennat luokkahuoneessa opittuasi ja käytät sitä reaalimaailman liiketoimintaongelmiin.

Suoritat kolme yritysprojektia eri toimialoilta koko ohjelman ajan; kukin käsittelee strategisia liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä. Ryhmissä työskennellessäsi suoritat ongelma-analyysin, luot strategian ja toimitat ratkaisuja suoraan kunkin yrityksen vanhemmille sidosryhmille. Jokaisessa vaiheessa sinua tukee ohjaaja, henkilökohtainen ja ryhmävalmennus sekä erilaiset taidot -työpajat.

 • Johtajuuden kehittyminen

Johtajuus ja ammatillinen kehitys ovat olennainen osa Trinity MBA-ohjelmaa. Henkilökohtainen ja ryhmävalmennus, työpajat ja alan vierailuluennot järjestetään jatkuvasti koko ohjelman ajan. Kolme erillistä johtamisen oppimismoduulia tarjoavat työkalut henkilökohtaisen johtamistavan, itsetuntemuksen ja tiedon kehittämiseen. Trinity MBA aloittaa ainutlaatuisella perehdytysviikolla Mayon kreivikunnassa, Irlannissa. Täysin kiehtova, maalaismainen ja offline-kokemus, aloitat johtajuuden ja ammatillisen kehityksen matkasi ja luodaan siteitä luokkatovereidesi kanssa.

 • Kansainvälinen painopiste

MBA-opiskelijamme ja tiedekunnan jäsenet ovat erittäin kansainvälinen ja monipuolinen yhteisö. Luokkatovereillasi on kokemusta menestyksestä ja he tulevat ympäri maailmaa. Upotamme globaalin painopisteen kaikessa tekemisessämme toimittamistamme moduuleista saataviin globaaleihin kokemuksiin. Etelä-Afrikassa, Brasiliassa ja Belgiassa on kolme viikkoa kestävää kansainvälistä residenssivalintaa, jotka herättävät luokkaoppimisen.

Sijainti

Trinity Business School sijaitsee Trinity College Dublinin sydämessä, Irlannin vanhimmassa ja arvostetuimmassa yliopistossa, Dublinin keskustassa; elinvoimainen keskus globaalille liiketoiminnalle. Uudessa, nykyaikaisessa rakennuksessa asuvat maailmanluokan tilat ja kansainvälinen tiedekunta, joka keskittyy nykyaikaisen johtamisen, kestävyyden ja eettisen johtamisen arvoihin.

Keskeiset tilastot

 • 48% peruspalkankorotus MBA-tutkinnon jälkeen
 • 2,5 vuotta sijoitetun pääoman tuotto
 • 48% tutkinnon suorittaneista vaihtoi työmaata
 • 88% työskenteli 3 kuukautta valmistumisen jälkeen

Sovellusprosessi

Käytämme kokonaisvaltaista lähestymistapaa hakemusten arvioinnissa. Ammattikokemuksen ja akateemisten valtakirjojen lisäksi haluamme oppia lisää sinusta ja tavoitteistasi hakemusprosessin kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Kandidaatin tutkinto tai vastaava
 • Vähintään 3 vuoden työkokemus
 • Suositeltava vähintään GMAT-pistemäärä 550 tai vastaava GRE-pistemäärä *
 • Todisteet englannin taitosta, jos englanti ei ole äidinkielesi

129157_business-792113_960_720.jpgkaboompics / Pixabay

Kuinka hakea:

Täytä online-hakemuslomake verkossa , liitä siihen liittyvät asiakirjat (ansioluettelo, tekstikirjoitukset, GMAT) ja vastaa kolmeen esseekysymykseen.

apuraha

Omarahoitteisia ehdokkaita kehotetaan hakemaan apurahaa lataamalla lomake Trinity MBA -sivuston Maksut ja stipendit -osiosta ja lähettämällä täytetty lomake online-hakemuslomakkeelle. tcd.ie/business/mba

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai lähetä meille ansioluettelosi tarkistaaksesi ennakkohakemuksen.

sähköposti: TheTrinityMBA@tcd.iePuhelin: 353-1-896-4867

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top ... Lue lisää

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top global universities. Näytä vähemmän