Kokopäiväinen MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Laadukas yritysohjelma 100%: n lukukausimaksu Latinalaisessa Amerikassa

COPPEAD on yksi maailman parhaista kauppakorkeakouluista ja tarjoaa Brasiliassa ainoan kokopäiväisen MBA-tutkimuksen, joka noudattaa kansainvälisiä laatustandardeja kouluttamalla yritysjohtajia globaaliin suorituskykyyn. Tästä syystä ohjelmalla on kumppanuuksia 42 kauppakorkeakoulun kanssa kaikilla mantereilla. Lisäksi, koska olemme osa Brasilian perinteisintä liittovaltion yliopistoa, ohjelma on 100% lukukausimaksu ja vastaa Brasiliassa tiukkaa sensu-maisterin tutkintoa.

COPPEADissa opiskelijat upotetaan kansainväliseen ja monimuotoiseen ympäristöön kokonaan englanniksi tarjotun ohjelman aikana, joka vastaanottaa ehdokkaita eri maista ja Brasilian osavaltioista. Tämä mahdollistaa eriytetyn luokkakokemuksen, joka liittyy globaalin verkottumisen kehittämiseen.

Kurssista

Ohjelma tarjoaa intensiivisiä 660 tunnin pakollisia ja valinnaisia kursseja, jotka liittyvät muihin täydentäviin toimintoihin yli 18 kuukauden ajan. Se on jaettu kolmeen pääaiheeseen :

  1. Sisältö: Vahva käsitteellinen muotoilu liikkeenjohdossa laajan kurssin avulla yleisen johtamiskoulutuksen rakentamiseksi. Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijan tulisi suorittaa 570 tuntia kursseja.
  2. Ura: Urakehitystoimintaa tarjotaan ensimmäisen kauden jälkeen, mikä suosii opiskelijoiden pohdintaa ammatillisesta etenemissuunnastaan ja kehittää korvaamisstrategioita. Uratoiminta huipentuu MBA-harjoittelu- ja verkostoviikolla, jonka aikana opiskelijat aloittavat paluunsa työmarkkinoille.
  3. Tutkimus: Tutkimusprojektin kehittämiseen sovelletaan 90 tuntia yksilöllistä ohjausta, jossa opiskelija kehittää taitoja, kuten kriittistä ajattelua, käsitteiden soveltamista, kenttätutkimusta, esittelyä ja tieteellisten artikkelien kehittämistä.

Ensimmäinen vuosi on jaettu neljään lukukauteen , joista jokainen kestää 10 viikkoa. Jokaisen lukukauden aikana opiskelijoiden on osallistuttava ydinkursseille ja he voivat mukauttaa kokemustaan valitsemalla valinnaisia kursseja.

Toisena vuonna opiskelijat voivat osallistua MBA-harjoitteluun ja monikulttuuristen projektien kurssille , joka on San Diegon yliopiston opiskelijoiden kanssa järjestetty konsultointikokemus.

18 kuukauden jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua vaihto-ohjelmaan osallistumalla jaksoon yhdessä COPPEADin kumppanikouluista. Opiskelijat, jotka valitsevat tämän tavan, voivat suorittaa ohjelman 24 kuukaudessa.

Kunkin kurssin lopussa opiskelijoiden odotetaan suorittavan tentin, toimittavan esseen tai projektin. Ensimmäisen vuoden viimeisellä ajanjaksolla opiskelijat valitsevat akateemiset ohjaajansa ja alkavat kehittää maisterin tutkimusprojektia, jonka pitäisi olla valmis ohjelman lopussa.

Kokopäiväinen MBA-kokemus

Ohjelma tarjoaa useita etuja, kuten:

  • Opiskelijalle keskittyvä aktiivinen menetelmä (tapausmenetelmä, laboratoriot, pelit ja roolipelit) kehittää taitoja, kuten neuvottelu, argumentaatio, ryhmätyö, päätöksenteko paineen alaisena ja ajanhallinta.
  • Kurssit, jotka ovat antaneet tohtorikoulutettavat professorit, joilla on asiaankuuluvaa akateemista ja ammatillista kokemusta;
  • Projektit monikulttuurisissa joukkueissa, erityinen koulutusohjelma, jota tarjotaan yhteistyössä San Diegon yliopiston kanssa;
  • Työharjoittelu useissa brasilialaisissa ja monikansallisissa yrityksissä;
  • Vaihto-ohjelma yhdessä 42 kauppakorkeakoulussa yli 5 mantereella
  • Ura-aloitteet opiskelijoiden tukemiseksi työmarkkinoille palaamisessa, kuten erityiskurssit ja verkostoitumiskokoukset.

Sinulla on myös mahdollisuus nauttia Rion elämäntapa, joka on tunnettu kulttuuritoiminnoistaan ja uskomattomasta luonnonmaisemastaan.

Urakehitys

Valmistuttuaan kokopäiväisestä MBA-ohjelmasta, sinusta tulee ammattilainen, jolla on edistykselliset huipputiedot ja -taitot liiketoiminnassa. Saatuaan altistumisen kansainväliselle ympäristölle monet entisistä opiskelijoistamme saavat johtotehtäviä ulkomailla.

Lisäksi sinulla on pääsy muille alumneille kaikista COPPEAD-kursseista ja sinusta tulee osa ainutlaatuista alansa parhaiden ammattilaisten ryhmää.

Sisäänpääsyperusteet ja prosessi

Kokopäiväiseen MBA-ohjelmaan osallistumisesta kiinnostuneiden on oltava perustutkinto tunnustetusta yliopistosta. Vahva akateeminen tausta, kypsyys, ammattikokemus ja englannin kielen taito suosivat ehdokkaan pääsyä.

Liiketalouden syventävien opintojen akateemista kapasiteettia ja kansainvälistä motivaatiota otetaan myös huomioon, koska opiskelijan odotetaan olevan täysin sitoutunut ohjelmaan.

Yksityiskohtaisia vaatimuksia ja rekisteröintivaiheita voidaan pyytää .

Sana alumneilta

Tunne kollegoja ja tietää enemmän kurssista

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

The COPPEAD Graduate School of Business of the Federal University of Rio de Janeiro is a business school internationally known for its excellence in teaching and researching.

The COPPEAD Graduate School of Business of the Federal University of Rio de Janeiro is a business school internationally known for its excellence in teaching and researching. Näytä vähemmän