Opintoprofiili MBA General Management

Kokopäiväisen MBA: n avulla voit erityisesti laajentaa liiketalouden hallinto- ja johtamistietosi ja luoda ihanteelliset edellytykset johtavalle asemalle liiketoiminnassa .

teoria

Pätevyys kansainvälisessä kontekstissa

MBA-ohjelma tarjoaa kattavan yleiskuvan kaikista johtamisalueista yhdistämällä liiketalouden ja toiminnallisen tietämyksen esimerkiksi markkinoinnin, rahoituksen tai yrittäjyyden aloilla.

Englanninkielinen ohjelma motivoi opiskelijoita viettämään tietonsa ja taidot kansainvälisessä ympäristössä viikon oleskelun aikana ulkomailla Espanjassa.

Suoritat opinnot käytännöllisellä diplomityöllä.

Henkilökohtainen tuki

Opintoihin liittyvä valmennus MBA-yleisessä johtamisessa luo välittömän käytännön merkityksen opiskelijoiden nykyiseen ammatilliseen ja henkilökohtaiseen ympäristöön ja sisältää lisäksi uraneuvonnan . Ammatillisen valmentajan avulla opiskelijat määrittelevät persoonallisuusrakenteensa ja kehitystavoitteensa ja optimoivat siten johtamistaitonsa.

Kompetenssit kommunikaatiokäyttäytymisen, yhteistyö- ja ryhmäkäyttäytymisen, konfliktikäyttäytymisen sekä johtamisen ja johtamistavan suhteen täydentävät opintoja seuraavaa valmennusta ja mahdollistavat henkilökohtaisen ja ammatillisen uudelleenjärjestelyn ja jatkokehityksen.

Hakumenettely ISM: ssä

Pääsy tutkimukseen on

 • ensimmäinen vähintään kuuden lukukauden onnistunut suorittaminen yliopistossa tai yliopistossa
 • Yliopisto tai
 • saman luokan ulkomainen yliopisto

todistaa myös

 • vähintään kahden tai kolmen vuoden työkokemus ja
 • riittävä englannin kielen taito (TOEFL).

Hyväksymme mielellämme rekisteröintisi jatkuvasti ja otamme sen huomioon tulevaa vuotta varten, kunhan opiskelupaikkoja on ilmaiseksi.

Toimitettavat asiakirjat

Tarvitsemme seuraavia asiakirjoja sinulta:

 • CV ja kaksi passikuvaa. Ansioluettelot tulee kirjoittaa taulukkomuodossa. Kaksi yliopistoprofessorien tai työnantajien viitekirjettä Viitekirjeiden tarkoituksena on osoittaa soveltuvuutesi osallistumiseen MBA-ohjelmaan yliopistoprofessorien ja / tai entisten tai nykyisten työnantajien näkökulmasta.
 • Kaksi viittauskirjettä yliopistojen professoreilta tai työnantajilta
 • Todistus ensimmäisestä yliopistotutkinnosta, tarvittaessa jatko-korkeakoulututkinto Liitä mukaan vähintään todistus korkeakoulututkinnosta, joka on täytetty hakemuksen jättöpäivään mennessä.
 • Todistus työsuhteesta. Liitä mukaan kaikki aikaisempien työnantajien suorittamat työ- / harjoittelujaksotodistukset.
 • Motivaatiokirje. Kuvaile meitä lyhyillä, tiivillä lauseilla (enintään yksi DIN A4-sivu), miksi haluaisit opiskella ISM: ssä ja miksi pääsyvaliokunnan tulisi antaa sinulle sitoumus.
 • Todistus olemassa olevasta englanninkielisestä kielitaidosta:
  • Englanninkielinen todistus - vähintään eurooppalaisen viitekehyksen mukainen B2-taso (ei saa olla vanhempi kuin kaksi vuotta), esim. TOEFL (vähintään 80 pistettä Internet-pohjainen), IELTS (6.0 tai parempi) tai
  • vähintään 30 op englanninkielisessä yliopisto-ohjelmassa tai
  • Alkuperäinen puhuja (tapauskohtainen tutkimus)

sisäänkäynnille

Pääsymenettely koostuu henkilökohtaisesta keskustelusta.

Henkilökohtainen haastattelu pidetään englanniksi. Tavoitteisiin sisältyy hakijoiden ammatillisten ja yksityisten elinolosuhteiden sekä motivaation ja soveltuvuuden arviointi sekä englannin kielen taito.

Tulos ilmoitetaan hakijalle noin kaksi viikkoa haastattelun jälkeen

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
International School of Management
Viimeksi päivitetty Heinäkuu 31, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
4 lukukautta
Full-time
Hinta
23,400 EUR
Deadline
Kesäkuu 15, 2020
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Syys 2022
Haun määräaika
Kesäkuu 15, 2020

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Kesäkuu 15, 2020
Päättymispäivämäärä
Syys 2022