Kauppatieteiden maisteri - Kansainvälinen akkreditoitu MBA-ohjelma

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yksinkertaisesti sanottuna sveitsiläinen koulutus tuottaa arvoa.

Yhdysvaltain ja EU: n akkreditoitu MBA-tutkinto antaa sinulle enemmän kuin uuden linjan opinnäytetyöllesi. Se tarjoaa sinulle ammatillisen portin haluamaasi uraan missä tahansa päin maailmaa.

38864_swiss_school_of_management_992.jpg

MBA-kokemuksemme vie sinut tärkeissä asioissa, ja se saa sinut tavoittamaan itsesi kehittämään ja parantamaan vahvuuksiasi, taitojasi ja itseluottamustasi. Jokaisessa luokassa, tapahtumassa ja toiminnassa sinua pyydetään paitsi tutkimaan johtamista, myös osoittamaan se.

Jokainen päivä SSM: ssä alkaa yhdellä kysymyksellä: "Mitä teet?", Koska se on totuin tapa valmistautua sinut suurempiin kysymyksiin, joilla on tärkeintä, olipa se täällä vai urallasi, kampuksen ulkopuolella: "Mitä eroa sinä tehdä maailmassa ".

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Oppiminen käytännössä

Opiskelijoiden tulisi tietää, että on erityisiä hetkiä, jotka vetävät kaiken opimamme keskittymään. Kun teoria, käytäntö, kokemus ja kyky tulevat kaikki yhteen pisteeseen - päätökseen, joka muodostaa lopullisen toimintatavan. Kysymys ei siis ole enää "mitä voidaan tehdä", vaan "mitä teen".

Se on sveitsiläinen tapa toimia. Sveitsin huippuosaamisen maine johtuu korkeasti koulutetusta työvoimasta, joka tekee korkeasti koulutettua työtä. Tämän maineen lähde on se, josta Sveitsi tunnetaan - korkealaatuinen koulutus kaikkialla Euroopassa.

Sijoitettu parhaiden MBA-ohjelmien joukkoon maailmanlaajuisesti

Sveitsin johtamiskoulun MBA-tutkinto myönnetään yhteistyössä INSEEC Business Schoolin kanssa, joka on yksi 20 parhaan kauppakorkeakoulun joukosta Euroopassa ja jonka MBA-tutkinto on luokiteltu parhaiden ohjelmien joukkoon maailmanlaajuisesti ja jonka on akkreditoinut MBA-yhdistys. Lisäksi IACBE ja CHEA-korkeakouluneuvosto ovat täysin akkreditoineet SSM MBA-tutkinnon Yhdysvalloissa. MBA-tutkintomme on myös akkreditoinut veteraaniasiainministeriö. SSM on EduQua-laatusertifikaatti, Sveitsin laatusertifikaatti (Sveitsin liittohallituksen akkreditoima) korkea-asteen ja jatkuvan koulutuksen oppilaitoksille.

Tyypit MBA-tarjoamia

Sveitsin johtamiskoulu tarjoaa erilaisia MBA-ohjelmia:

 • Kokopäiväinen MBA-ohjelma Roomassa (1 vuosi)
 • Executive MBA (EMBA) -ohjelma Roomassa (1 vuosi)
 • Dual MBA-ohjelma Roomassa ja Pariisissa / Lontoossa (1–2 vuotta)
 • Pääoman MBA-ohjelma Roomassa, Pariisissa ja Lontoossa (2-vuotias)


Lähestymistapamme keskittyy neljään alueeseen

maailmanlaajuinen

Nouse haasteeseen toimia globaalissa maailmassa. Sekoita kansainvälisten ehdokkaiden kanssa ja koe, mitä tarkoittaa työskennellä olkapäällä eri maiden, kulttuurien ja näkemysten ihmisten kanssa.

38863_swiss_school_of_management_993.jpgOppiminen käytännössä

Opi tekemään päätöksiä ristiriitaisten tietojen, monimutkaisen politiikan ja voimakkaiden paineiden edessä.

yrittäjyys

Tutki potentiaalista uutta yritystä, ota yhteyttä yrittäjiin ja löydä uusia mahdollisuuksia.

Alumni-suhteet

Luo yhteyksiä ja paljasta liiketoimintamahdollisuuksia. MBA-osallistujana sinulla on mahdollisuus liittyä kansainvälisiin nuorisokonferensseihin, joita järjestävät SSM: n akateemiset kumppanit Euroopassa. Sinulla on myös mahdollisuus siirtyä Dual- tai Capital MBA-ohjelmaan antamalla itsellesi kuuden kuukauden palkallinen harjoittelu Pariisissa tai Lontoossa. Jos haluat viedä urasi seuraavalle tasolle, päästä Roomaan. Ota selvää, kuinka sveitsiläinen ajattelu vie urani pidemmälle kuin olet koskaan kuvitellut.

38866_swiss_school_of_management_linkedin.jpg

opetussuunnitelma

Tunnit ovat kahdesti viikossa: maanantaina

Kurssit

 • Johtajuus 360 astetta
 • Kirjanpito
 • Markkinointidynamiikka
 • Organisaation käyttäytyminen
 • Globaali makrotalous ja rahoitus
 • Kansainvälinen oikeus ja etiikka
 • Globalisaatio
 • Tietoverkkoturvallisuus
 • investointi
 • Kilpailukykyinen strategia
 • Neuvottelut maailmanlaajuisesti
 • Intensiiviset erikoistumiskurssit
 • Opinnäytetyö - Itsenäinen opiskelu

erikoisalat

Kokopäiväinen MBA-ohjelma voidaan suorittaa useilla pää- ja erikoisaloilla.

 • Globaali johtaminen ja johtaminen
 • Rahoittaa
 • yrittäjyys
 • henkilöstöhallinto
 • Terveys, turvallisuus ja ympäristö (HSE)
 • Luxury Management
 • Markkinointi
 • Ei-voittoa tuottavat järjestöt
 • Projektinhallinta
 • Rahoitustekniikka (Fintech)

119476_04.jpg

Todella kaksois MBA-kokemus, tee itsestäsi ainutlaatuinen!

Dual MBA-ohjelma voidaan suorittaa 18 tai 24 kuukauden sisällä. Ohjelma alkaa syyskuussa tai tammikuussa Roomassa, Swiss School of Management -tapahtumassa, jossa suoritat kaikki ydinkurssit ja erikoistut globaaliin johtamiseen ja johtamiseen. Vuoden kuluttua Rooman SSM: ssä muutat INSEEC Pariisiin tai Lontooseen vielä kuuden kuukauden kouluun. Kun olet suorittanut akateemisen kappaleesi, INSEEC järjestää sinulle haastattelut mennäksesi palkkatyöharjoitteluun joko Pariisiin tai Lontooseen.

Matkan lopussa suoritat kansainvälisen akkreditoidun dual-MBA-tutkinnon ja kuuden kuukauden työkokemuksen. Harjoittelu ei ole pakollista saada Dual MBA-tutkinto.oma on enemmän kuin kiehtova Euroopan pääkaupunki; se on näyttävä elävän historian tietosanakirja.

Dual MBA-ohjelman avulla voit erikoistua kahteen eri alaan, ansaitsemalla yli 60 op. Roomassa ollessasi erikoistut globaaliin johtamiseen

Pääkaupunkiseudun MBA, joka seisoo joukosta!

INSEEC: n ja sveitsiläisen Rooman johtamiskoulun tarjoamat pääkaupunkiseudun kolmen kaupungin kaupunkikokemukset vievät sinut 18 kuukauden maailmanlaajuiselle matkalle Rooman, Pariisin ja Lontoon pääkaupunkien välillä. Viimeinen osa on pakollinen kuuden kuukauden harjoittelu. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus haastatteluun maksetusta (kyllä, maksetusta) harjoittelupaikasta, jota tarjoaa yksi 10 000 kumppanistamme ympäri maailmaa.

Kahden vuoden matkasi pääkaupungin MBA-ohjelmasta alkaa syyskuussa tai helmikuussa joko Roomassa tai Pariisissa. Kuuden kuukauden välein muutat toiseen kaupunkiin. Pyynnöstä voit aloittaa virallisten annosten välillä.

Löydä SSM-ero

Koko MBA-ohjelman opiskelijat opiskelevat johtamisen, liiketalouden, yrittäjyyden ja johtamisen filosofioita, joita voidaan soveltaa mihin tahansa johtamisrooliin monilla eri aloilla. Liiketoimintakoulumme tarjoaa myös opiskelijoille käytännön kokemuksia johtavia ryhmiä ja luokkahuonekeskusteluja.

Kansainvälinen akkreditoitu MBA sisältää luentoja , yritysvierailuja , vierailevia puhujia , itsearviointiharjoituksia ja jatko- / harjoitteluneuvoja. Tavoitteenamme on aloittaa kasvava opiskelijoiden verkosto heti kun he saapuvat.

Opiskelijat huomaavat myös, että sijainti keskustassa antaa heille mahdollisuuden hyödyntää kaikkia Rooman tarjoamia mahdollisuuksia. Luokat ovat kävelyetäisyydellä kaikesta, mukaan lukien Piazza Navona, Pantheon, Espanjalaiset portaat ja Vatikaani.

Suuren kauppakorkeakoulun tulisi tehdä kovasti töitä parantaaksesi uranäkymiäsi. Juuri sitä teemme SSM: ssä jokaiselle opiskelijallemme.

Rooman etu

Rooma on enemmän kuin kiehtova Euroopan pääkaupunki; se on näyttävä elävän historian tietosanakirja. On sanottu, että kaikki tiet johtavat Roomaan, ja Roomassa jokainen tie johtaa iankaikkisuuteen. Roomassa asuminen ja opiskelu tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden kokea kulttuuria, joka auttoi muokkaamaan nykymaailmaa. Tule opiskelemaan sveitsiläisessä johtamiskoulussa ja kävele samoilla vanhoilla mukulakivillä, joissa Julius Caesar ja Constantine Suuri tekivät.

Pariisin etu

Pariisissa ilma on paksu mahdollisuuksien mukaan. Pariisissa asuvat ja opiskelevat opiskelijat hyödyntävät sen mahdollisuuksia opiskellessaan korkealaatuisissa oppilaitoksissa ja elämällä elämää missä tahansa Pariisin viileässä ja trendikkäässä kaupunginosassa. Pariisissa ulkomailla opiskelevat opiskelijat hyödyntävät myös Pariisin runsaasti kulttuurikohteita, kuvakkeita ja tapahtumia. Monet opiskelijat sitoutuvat jopa edistyneisiin kieliohjelmiin ja laadukkaisiin harjoittelupaikkoihin joillakin Pariisin monista voimakkaista aloista. Viime kädessä Pariisin ulkomaille opiskelu-ohjelmat tarjoavat opiskelijoille laajasti loistavan tilaisuuden akateemisesti, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti.

Lontoon etu

Lontoo on epäilemättä yksi dynaamisimmista kaupungeista maailmassa. Lontoossa asuvat ja opiskelevat opiskelijat ovat alttiina kansainväliselle ympäristölle, ja tämä antaa heille mahdollisuuden avautua monimuotoisuudelle, jota tämä maailma tarjoaa, kun hän asuu kauniissa kaupungissa, joka perustuu moniin monikansallisiin yrityksiin. Lontoo on myös ylpeä kulttuuriperinnöstään, tunnetaan monista tärkeistä nähtävyyksistään ja on myös kuninkaallisen perheen koti. Monet opiskelijat sitoutuvat jopa edistyneisiin kieliohjelmiin ja laadukkaisiin harjoittelupaikkoihin joillakin Lontoon monista voimakkaista aloista. Viime kädessä Lontoossa opiskelevat ulkomaiset ohjelmat tarjoavat opiskelijoille laajasti loistavan tilaisuuden akateemisesti, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti.

119470_50082505_2086427414786728_3933537560294326272_o.jpg

työtodistus

Nimi: Emma Smith

Erikoistuminen (t): Globaali johtaminen

Työpaikka: Rooman American Overseas School

Valmistumisvuosi: 2018

Nykyinen työ: viestintä- ja kehitysassistentti ja uusi opettaja-mentori

Suosikkilainaus: “Älä pelkää kävellä yksin. Älä pelkää pitää siitä. ”

38865_swiss_school_of_management_colosseum.jpg


Ole hyvä ja lähetä hakemuksesi tai mahdolliset kyselyt seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: info@ssm.swiss

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Lue lisää

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Näytä vähemmän