Kauppatieteiden maisteri (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

New Havenin joustavan MBA-ohjelman avulla voit rakentaa tietopohjaa ja kehittää taitoja, joita tarvitaan yrityksen ajattelijalle strategisella ja yhteisöllisellä ajattelulla, jotta voit tulla tulevaisuuden liiketoiminnan johtajaksi.

Auttaa tulevaa urakehitystäsi

Joustava MBA-ohjelma on käytettävissä ammattilaisille sekä osa-aikaisesti että kokopäiväisesti, ja opiskelijat voivat työskennellä päivä-, ilta-, viikonloppu- ja online-luokissa.

Meidän MBA-ohjelma on täysin uudistettu keskittyen liike-elämän analytiikkaan ja sen odotetaan kasvavan 10% vuoteen 2026 mennessä.

University of New Havenin joustava MBA-ohjelma on yksi vain kahdesta projektista Connecticutissa, kun taas Yhdysvalloissa alle 30 hanketta tarjoavat liittovaltion akkreditoidun STEM-tutkimuksen (Science, Technology, Engineering ja Mathematics).

Riippumatta siitä, missä olet urallaan, MBA voi seurata intohimoasi, siirtyä täysin eri alalle, aloittaa oman yrityksen tai laajentaa strategista ajattelua.

Kaikilla MBA-opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua palvelupohjaiseen oppimiseen, opettajan johtamaan tutkimukseen, harjoitteluun, opiskeluun ulkomailla ja / tai jakaa reaaliaikaisia asiakaskokemuksia (SLiCE) käytännön konsultointiprojekteihin.

Innovatiivinen monitieteinen tutkimussuunta

University of New Havenin joustava MBA-ohjelma tarjoaa seitsemän eri tutkimussuuntaa (joista kaksi on sertifioinut liittovaltion hallitus STEM (Science, Technology, Engineering ja matematiikka)), jossa yhdistyvät liiketoiminnan peruskurssit kehittyneisiin ammatillisiin kokemuksiin. Voit laajentaa osaamistasi korkean kasvun aloilla ja valmistautua uran pyrkimyksiin.

Kaksi tutkimussuuntaa (tietojen analysointi ja taloudellinen analyysi) on sertifioinut liittovaltion hallitus STEM (Science, Technology, Engineering ja Mathematics) opettamaan opiskelijoille työnantajiensa teknistä asiantuntemusta.

 • Tietojen analysointi (STEM-sertifiointi)
 • Taloudellinen analyysi (STEM-sertifiointi)
 • Liiketoiminta-analytiikka
 • Liiketoiminta ja toimitusketjun hallinta
 • Henkilöstöhallinto
 • Johdon rahoitus
 • Strateginen johtaminen

New Haven avaa uusia näkymiä työpaikallesi

Joustava MBA-ohjelma on tarjolla maailmanluokan Bergamin ja Pompean tutkijakeskuksessa Orange Campuksessa. Se oli kerran yrityksen pääkonttori ja asuu EMBA-ohjelmassa ja jatko-ohjelmissa urheilun hallinnassa, verotuksessa, rahoituksessa ja kirjanpidossa.

Professorimme keskittyvät johtamaan sinua menestykseen ja auttamaan sinua tulevaisuudessa hienovaraisesti.

Opettajamme ovat johtajia ja innovaattoreita omilla aloillaan, heillä ei ole vain rikas ammatillinen kokemus, vaan myös tiukka akateeminen henki opetuksessa.

Kansallisesti tunnustettu urakehityskeskus

Kaikilla New Havenin opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää runsaasti resursseja yliopiston urakehityskeskuksen kautta, jonka Princetonin katsaus on yksi Yhdysvaltojen parhaista urakehityskeskuksista. Uranarviointien, sosiaalisen verkostoitumisen, työhaastattelujen ja kampanjahaastattelujen sekä palkkaneuvottelujen avulla urakehityskeskus tarjoaa erilaisia taitoja ja suhteita, joiden avulla voit tunnistaa mielekkäitä uroja ja mahdollisuuksia innostaa innostusta.

Valitut kurssit ja projektit

 • Strateginen johtaminen
 • Liiketoiminnan analyysimenetelmä
 • Yritysrahoitus
 • Johtajuus ja tiimin rakentaminen
 • Markkinointianalyysi ja asiakasarvo

Liiketoimintakoulumme on yksi maailman korkeimmista 5% korkeakouluista

AACSB-sertifiointi tarkoittaa, että liiketoimintakoulumme on läpäissyt tiukat arvioinnit. Opettajien, opiskelijoiden, ohjelmien ja tutkimuksen huolellisen tarkastelun jälkeen korkeakoulu tunnustettiin saavuttaneen erittäin korkean tason.

Viimeksi päivitetty Maaliskuu 2019

Oppilaitoksesta

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 stud ... Lue lisää

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 students, with campuses across the country and around the world. Näytä vähemmän