Kauppatieteiden maisteri (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Radfordin yliopiston kauppatieteiden maisteri (MBA) tarjoaa laajapohjaisen, monitoimikoulutuksen ydinliiketoiminta-alueilla kohdennetuilla analytiikan ja innovaatioiden valinnaisilla tehtävillä, joiden tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita edistyneisiin johtotehtäviin sekä yksityisellä että julkisella sektorilla maailmantaloudessa. Jatko-liikekurssit tarjoavat kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia, jotka houkuttelevat opiskelijoita koulutusprosessiin ja tarjoavat siten sillan teorian ja käytännön välille.

Radford Univeristy MBA -kokopäiväopiskelijat tulevat monenlaisista yliopisto-korkeakouluista ja taustoista, mutta heillä on yleensä yksi yhteinen asia. Monet näistä opiskelijoista ovat nuorempia ammattilaisia, jotka ovat vasta aloittamassa uransa, ja he ovat valinneet ohjelman parhaan tavan aloittaa matkansa. Käyttämällä joustavuutta MBA-ohjelman vaihtoehtoja, nämä opiskelijat pystyvät vastaamaan ammatillisiin tarpeisiin.

Vaikka kokopäiväisillä opiskelijoillamme on tyypillisesti alle viiden vuoden työkokemus, he ovat monipuolinen ryhmä, joka sisältää opiskelijoita ympäri maailmaa, joilla joillakin on viiden, kymmenen tai jopa 20 vuoden työkokemus. He ovat kuitenkin kaikki yhdessä, koska näkevät MBA arvokkaan osan tulevaisuuden työkalupakistaan.

Kokopäiväisillä MBA-opiskelijoilla on tyypillisesti kurssit maanantaista torstaihin, mikä jättää perjantaisin opiskelijat osallistumaan Radfordin yliopiston ja koko alueen tarjoamiin moniin ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Toimistomme tukee koko lukukauden ajan perjantaista ammatillisen kehityksen Brown Bag -sarjaa, joka on suunnattu kokopäiväiselle opiskelijalle ja joka sisältää asiaankuuluvia vierailevia puhujia ja henkilökohtaista urakehitysneuvontaa.

Muita kokopäiväisten opiskelijoiden mahdollisuuksia ovat jatko-avustajat, osallistuminen MBA-opiskelijayhdistykseen, pääsy kauppa- ja taloustieteiden korkeakoulu -tapahtumiin ja kaiutinsarjoihin, alueellisten ja globaalien yritysten sovellusprojektit, vapaaehtoistyömahdollisuudet ja paljon muuta!

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Whether you are a current or potential student, or a parent, alumnus, business professional, or interested visitor, browse our wide range of AACSB-accredited educational programs, get to know our exce ... Lue lisää

Whether you are a current or potential student, or a parent, alumnus, business professional, or interested visitor, browse our wide range of AACSB-accredited educational programs, get to know our excellent faculty and staff, and explore our superb facilities. We prepare students for professional career success in business and non-profit organizations by focusing on a unique combination of two of today’s timely challenges: analytics and innovation. Join with us as we build on our past accomplishments and adapt to a rapidly-changing global economy with our active, technology-rich learning environment. Näytä vähemmän