Lue virallinen kuvaus

Liiketalouden maisteri - MBA

Maisterin tutkinto Business Management (MBA) on tutkinto "toimeenpaneva" kalenteri ja erittäin käytännön koulutusta mukautettu liike-elämään.

Haasteenamme on kouluttaa kolminkertaisesti: johtamisosaaminen, analyyttiset taidot ja sosiaalinen tietoisuus organisaatioistamme, joissa työskentelemme. MBA: n kanssa haluamme, että sinulla on kiertue minkä tahansa yrityksen eri osastoille, jotta voit kehittää kriittistä, rakentavaa ja ennakoivaa mentaliteettia. Haluamme parantaa analyyttistä tasoa, koulutusta uusien suuntausten toteuttamiseksi ja hankkia "osaamista" siitä, miten ne voidaan sisällyttää uusien mahdollisuuksien luomiseen.

Lisäksi MBA edistää eri istuntojen, työpajojen ja vierailujen välityksellä, että opiskelijat harkitsevat omia aloitteitaan yritysten perustamisesta ja liiketoimintaympäristöstä. taloudessa tai ottaa vastuu hallinnosta eri organisaatioissa.

Jotta voidaan kehittää tätä Master in Business Administration, USJ on yli 100 yhteistyössä toimivia yrityksiä eri alojen ja opetushenkilöstön läheisesti yhteydessä yritykseen, jonka avulla opiskelija voi tietää kautta henkilökohtaisia kokemuksia, miten kohdata päivittäin ympäristöön työvoimaa.

Lisäksi yhtiön apurahan ja USJ -Companies-sopimusten kautta päällikön rahoitus voi olla enintään 100% ilmoittautumisesta.

Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua MBA-ohjelmaan eri eurooppalaisissa yliopistoissa, jotta he voivat suorittaa koulutuksensa kansainvälisellä tasolla.

Miksi se on Universidad San Jorge ?

 • Koska tutkimuksemme ovat virallisia.
 • Koska suhde opetushenkilöstöön on läheinen ja dynaaminen.
 • Koska sinusta tulee sitoutunut ammattilainen omalla alueella.
 • Koska kehität todellisia projekteja.
 • Koska tapaat alan ammattilaisia ja asiantuntijoita.
 • Koska sinulla on kokemuksellinen lähestymistapa todellisissa ammatillisissa ympäristöissä.

moduulit

moduuli

tyyppi

ov

Organisaation hallinta

pakollinen

9

Rahoitus ja valvonta

pakollinen

9

Kaupallinen johtaminen, markkinointi ja viestintä

pakollinen

7

Toimintojen hallinta

pakollinen

6

Ihmisten hallinta ja kehittäminen

pakollinen

6

Innovaatiot ja hankkeet

pakollinen

3

Yritys ja globalisaatio

pakollinen

6

Ulkopuoliset käytännöt

Optativa

8

Sosiaalitieteiden tutkimuksen aloittaminen

Optativa

8

Lopullinen Master-projekti

pakollinen

6

Yhteensä:

68

toimivaltaa

Kauppatieteiden maisterin osaaminen - MBA

 • Harjoittele johtajia ja liikkeenjohdon alan ammattilaisia eri aloillaan tiedon, menetelmien ja hallintatekniikoiden tehokkaan siirron pohjalta sekä nykyisen tietoyhteiskunnan kehityssuuntien ja -linjojen sisällyttämiseksi kouluttaa työskentelemään eri rooleissa ja ympäristöissä.
 • Kehitetään opiskelijoille strategista mentaliteettia, joka on mukautettavissa muuttuviin ympäristöihin, joissa organisaatiot kehittyvät.
 • Kehitetään kussakin opiskelussa johtajan taitoja, kykyjä ja asenteita, määrittelemällä heidät sen tietämyksen mukaan, jossa se on muodostettu.
 • Kehitetään kapasiteettia uusien tieto- ja viestintätekniikoiden käyttöönottoa varten sekä uusia työmenetelmiä tiedonhallinnan ja organisaation kilpailukyvyn parantamiseksi.
 • Kehitä osallistujille ammatin eettinen merkitys ja visio yrityksen sosiaalisesta tehtävästä.

käytäntöjä

Maisteri kauppatieteessä - MBA

Universidad San Jorge pitää välttämättömänä, että sen opiskelijat täydentävät luokkaopetusta ammatillisen koulutuksen harjoittajien kanssa, jotta voidaan hankkia todelliseen käytäntöön perustuvia tietoja ja kehittää ammattitaitoisen ammatillisen toiminnan kautta saatuja taitoja. akateemisesti osana oppimisprosessia.

Tämä tavoite noudattaa Bolognan prosessin ja Euroopan korkeakoulutusalueen perusparametreja ja vastaa USJ n kutsumukseen mukautua sosiaalisen ja liiketoimintaympäristön tarpeisiin.

Universidad San Jorge yrityksissä käytävään harjoittelujärjestelmään osallistuu yritys tulevien tutkinnon suorittaneiden kouluttamiseen, mikä auttaa ottamaan käyttöön ammattitaidon osaamisen, joka edistää yliopiston opiskelijan muodostumista ja helpottaa yritysten ja yliopistojen integroitumista.

Universidad San Jorge harjoittelupaikka hallinnoi vapaaehtoisia käytäntöjä ja pakollisia käytäntöjä. Lukuvuonna 2017-2018 palveluksessa oli yli 2 000 harjoittelua Universidad San Jorge opiskelijoiden yrityksissä, joihin osallistui kaikkien luokkien ja mestareiden opiskelijoita.

Samoin, Business Grantin ja USJ -Companies-sopimusten kautta, päällikön rahoitus voi olla enintään 100% ilmoittautumisesta.

Ohjelman opetuskielet:
Espanjalainen
Viimeksi päivitetty May 8, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 3, 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
7,620 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 3, 2019
Päättymispäivämäärä
Heinäkuu 3, 2020
Haun määräaika

Loka 3, 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Heinäkuu 3, 2020