Kauppatieteiden maisteri (MBA), Yrittäjyyspitoisuus

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma on akkreditoitu ACICS: n - riippumattomien korkeakoulujen ja koulujen akkreditointineuvoston.

MBA-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa yrittäjyyden ydinliiketoiminta-alueista sekä hankkia kokemusta päätöksenteon prosesseista kaikissa liiketalouden tiloissa.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille korkealaatuista, ammatillista koulutusta liiketoiminnan hallinnon, ja siten heille monipuolisia työmahdollisuuksia.

MBA-ohjelma koostuu kolmesta akateemisesta osasta: ydinvaatimukset, keskittyminen valittavien ja huippukivi kokemus. Jotta voidaan suorittaa MBA-tutkinto, opiskelijoiden on suoritettava menestyksekkäästi vähintään 36 opintopistettä, joista 24 opintopistettä ovat ydinkursseja ja 12 opintopistettä valinnaisia keskittymismahdollisuuksia.

Perusvaatimukset

Perusvaatimukset koostuvat 9 vaaditusta kurssista, 24 krediittiä.

Kurssin nimi

Pitoisuusvaatimukset

Keskittymisvaatimus on ottaa neljä luokkaa (12 op) tästä keskittymästä. Jokainen keskittymä koostuu kahdeksan kurssin poolista. Noin 42% opiskelijoista valitsee globaaliasioiden keskittymän, kun taas 29% valitsee yrittäjyyden ja talouden

Jokaisen lukukauden aikana opiskelijoiden odotetaan suorittavan kaksi pakollista kurssia ja yhden keskittymiskurssin. Opiskelijan on täytettävä CAPS 501 ensimmäisen lukukauden aikana.

Yrittäjyyden keskittyminen

Yrittäjyys-ohjelma tarjoaa opiskelijoille tarvittavan tiedon ja kokemuksen erinomaiseksi yrittäjiksi tämän päivän erittäin kilpailukykyisessä globaalissa liiketoimintaympäristössä. Opiskelijat hankkivat kriittisiä taitoja, jotka liittyvät innovaatioiden ymmärtämiseen ja hallintaan, tuotemerkkeihin ja yrittäjyyteen. Osana ohjelmaa opiskelijat oppivat kehittämään ja kaupallistamaan omia projektejaan.

Kurssin nimi


MBA-pääsymenettelyt

Ammattikorkeakoulu tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille tarvittavat tiedot MBA-ohjelmaan.

BAU International University hakee opiskelijoille, jotka ovat luovia, kriittisiä ajattelijoita ja ovat valmiita ottamaan älyllisen ja ammatillisen elämänsä seuraavalle tasolle. Hakemusta ei pidetä täydellisenä, kunnes BAU on saanut kaikki tarvittavat asiakirjat. Kun hakemukset ovat valmiit, niitä tarkastellaan huolellisesti. Hakijat arvioidaan maahanpääsyvaatimusten suhteen ja valitaan vastaavasti.

Hakijat käsitellään ensin tullutta palvellaan ensin. Kaikkien vaadittujen asiakirjojen lähettäminen yhdessä paketissa voi nopeuttaa sovellusprosessia. Joissakin tapauksissa opiskelijat saattavat lykätä ilmoittautumista. Opiskelijat, jotka lykkäävät ilmoittautumista, ovat velvollisia täyttämään mitä tahansa lukukausimaksuja ja maksuja heidän ilmoittautumisensa yhteydessä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Lue lisää

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Näytä vähemmän