Kauppatieteiden maisteri (MBA) Kansainvälinen johtaminen

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration

Koronaviruksen (COVID-19) päivitys

Aloita opiskelu verkossa ja matkusta Saksaan, kun viisumi on myönnetty: Olemme sitoutuneet kaikkien nykyisten, tulevien ja tulevien opiskelijoiden jatkuvaan koulutukseen New European College . Tästä syystä tarjoamme joustavan "loistavan sekoitetun" vaihtoehdon opiskelijoille - aloita opinnot verkossa, viipymättä ja kodin mukavuuksin, ja matkusta Saksaan jatkamaan kampuksellisia opintoja, kun se on mahdollista ja viisumi on annettu. Ole hyvä ja ota yhteyttä sisäänpääsyryhmäämme suoraan osoitteessa admissions@new-european-college.com, jotta he voivat tukea tapaustasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi, jotka koskevat sekoitettua oppimista lukuvuodelle 2020-2021.

Alt = "Master of Business Administration (MBA), on tullut akateemisen uran vauhtia sekä yrittäjille että yrityksille. Globalisaatio vaatii MBA-tutkinnon suorittaneita, joilla on todella kansainvälinen liiketalous.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Liiketoiminnan maisterin (MBA) avulla saat tarvittavat taidot ja työkalut voidakseen ottaa haastavia tehtäviä johdon vastuulla. Opiskelijoille, joilla ei ole aikaisempaa liiketalouden koulutusta, MBA on täydellinen ohjelma pätevöityä johtotehtävissä.

MBA-tekniikkamme yhdistää teorian ja käytännön, ja sitä opettavat ohjaajat, joilla on huomattava kokemus ammatistaan. Pienet ryhmät mahdollistavat erittäin interaktiivisen koulutuksen. Koska MBA-opiskelijoillamme on oltava työkokemus voidakseen ilmoittautua, jokaisen opiskelijan yksilölliset kokemukset ja taustat tekevät luokista vieläkin nautinnollisemman. Tiedekunnan jäsenet käyttävät aktivoivia elementtejä, kuten tapaustutkimuksia, simulaatioita, projekteja ja esityksiä, jotta jokaiselle opiskelijalle annettaisiin mahdollisuus kytkeä saatu tieto helposti omiin kokemuksiinsa.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Master of Business Administration (MBA) kansainvälisessä johtamisessa opettaa kansainvälinen ryhmä luennoitsijoita ja tutkijoita yliopistoista ja teollisuudesta. MBA-tutkinnon suorittaneet siirtyvät usein vanhempiin johtotehtäviin ja tämä MBA-ohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat jatkaa ylimmän johdon tehtäviä tai valmistautua jatko-opiskeluun liiketoiminnassa, kuten tohtoriksi. taso. MBA kansainvälisen johtamisen tutkinto-ohjelma on suunnattu opiskelijoille, joilla on liiketalouden ja muun kuin liiketalouden kandidaatin tausta. Hakijoilla on oltava vähintään 3 vuoden kokemus työskentelystä yrityksissä ja organisaatioissa roolissa, joka johtaa ihmisiä, prosesseja tai molempia.

Esimerkkejä kursseista ovat:

  • Johdon kirjanpito ja talous
  • Markkinoinnin johtaminen
  • Tutkimusmenetelmät Johdanto
  • Henkilöstöhallinto
  • Toiminnanohjaus
  • Kansainvälinen johtaminen
  • Tiedonhallinta

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Lue lisää

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille