Kauppatieteiden maisteri (MBA): Kaksivuotinen ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Vie urasi seuraavalle tasolle AACSB-akkreditoidun kaksivuotisen MBA-ohjelman avulla

Suunniteltu työskenteleville ammattilaisille. Vietä vain kaksi yötä viikossa luokkahuoneessa ja suorita tutkintosi kuudessa lukukaudessa. Bryantin kansainvälinen keskittyminen auttaa sinua liiketoiminnassa niin maailmanlaajuisesti kuin paikallisesti.

Miksi jatkaa MBA-tutkimusta Bryantissa?

  • Ansaitse tutkintosi kahdessa vuodessa työskentelemällä kokopäiväisesti.
  • Laajenna ammatillista verkostoasi kohorttipohjaisella oppimisella ja alumniyhteyksillä.
  • Valitse urallesi sopiva erikoistuminen tai ansaitse yleinen johtamistutkinto.

125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgEtuajo / tyhjennys

Opetussuunnitelma ja globaalit erikoistumiset

  • Kehitä perusteellinen käsitys kaikista liiketoiminnoista.
  • Kursseja ovat strategia, johtaminen, johtaminen, kirjanpito, talous, markkinointi, toiminta ja tekniikka. Aiheet integroidaan koko opetussuunnitelmaan.
  • Opetussuunnitelma tasapainottaa tekniset, datavetoiset, kvantitatiiviset taidot tehdä objektiivisia päätöksiä.
  • Keskity yleiseen johtamiseen tai ole erikoistunut liiketoimintaanalytiikkaan, globaaliin rahoitukseen, globaaliin toimitusketjun hallintaan tai kansainväliseen liiketoimintaan.
  • Toisella opiskeluvuonna voit valita osallistua globaaliin immersiokokemukseen.

Kohortti / tutkimusryhmä-ero

Kohortin jäsenenä sinulla on lisääntynyt oppimiskokemus suhteiden kautta, joita muodostat ikäisillesi, tiedekunnallesi ja Bryant-yhteisöön. Sinulla on luokkaidentiteetti ja välittömät kollegat useiden toimialojen yrityksistä. Jos löydät kurssin tai aiheen erityisen haastavaksi tai jos poistut luokasta ammatillisen matkan takia, voit luottaa kohorttiin ja opintoryhmääsi saadaksesi sinut takaisin nopeasti vauhtiin.

Onko olemassa ennakkoedellytyksiä kursseille?

Sinun on suoritettava menestyksekkäästi makrotalouden, mikrotalouden ja tilastojen kurssityöt perus- tai jatkotutkinnolla. Jos et ole vielä käynyt vaadittavia kursseja, ota yhteyttä tutkijakoulun henkilökuntaan vaihtoehdoista.

Mitä hakemus sisältää?

Hakulomakkeen lisäksi sinun on toimitettava selvitys tavoitteista, nykyinen ansioluettelo, yksi ammatillinen suositus, viralliset selostukset kaikista oppilaitoksista / yliopistoista, joihin olet osallistunut, virallinen pisteet GMAT-ohjelmassa ja hakemusmaksu (luopuminen Bryantista) alumni).

Kuinka MBA-ohjelma sijoittuu muun muassa?

Bryant University kauppakorkeakoulu on akkreditoinut AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business. Bryant on yksi vain viidestä prosentista maailman korkeakouluista ja yliopistoista ansaita tämä arvostettu akkreditointi. Bryantin MBA sisällytettiin Princeton Review: n julkaiseman vuosittaisen oppaan "The Best 296 Business Schools" 2013 -julkaisuun.

tulokset

laitteisto

Tilamme arvioitiin keskimäärin "Erinomainen" tai "Erittäin hyvä" - 2018 tutkinnon suorittaneista.

Saatavilla

97% vastaajista suostui "Tiedekunnan jäsenet olivat valmiita työskentelemään kanssani". - Tutkinnon suorittaneiden 2018 tutkimus.

ryhmätyö

93% oli sitä mieltä, että MBA-rakenne edistää tiimityötä - 2018 tutkinnon suorittaneista.

opetus

MBA Kaksivuotinen
  • 1,118 dollaria luottotunnilta
Globaali upotuskokemus (valinnainen)
  • 1500 dollaria (lukukausimaksujen lisäksi)
Apurahat

Mahdollisten opiskelijoiden on jätettävä hakemus 30. huhtikuuta mennessä, jotta heille voidaan myöntää etuuskohtelu stipendille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Lue lisää

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited