Lue virallinen kuvaus

DeVos Graduate School Northwood yliopistossa tuottaa MBA joka jatkaa tullakseen johtajia nykypäivän globaalissa, vapaa-yritys yhteiskunnassa.

Opiskelijat osallistumme koulutus- ja muutosjohtaminen matkan, joka on juurtunut Northwood Idea, Northwood yliopiston oppimistulosten, ja ainutlaatuinen, opiskelija-odotuksiin oppimisen malli.

DeVos kokemus luo erittäin tehokkaita johtajia prosessin kautta henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia muutos perustuu integroiva opetussuunnitelma ja opiskelija-odotuksiin oppimisen menetelmiä.

MBA-ohjelmia eri muodoissa ja maantieteellisillä tarjotaan. Kaikki ohjelmat Osakekohtaiset akateeminen oppimistuloksia saavuttaa erittäin kehittynyt liiketoimintaosaamista, kriittistä ajattelua, ja henkilökohtaista tehokkuutta taitoja.

MBA Northwood yliopistossa muuttuu opiskelijoista erittäin tehokas johtajille ja päälliköille kanssa taidot:

  • Etsi ja korjaa ongelmat
  • Tunnista ja hyödyntämään mahdollisuuksia
  • Luoda visio ja innostaa muita seuraamaan
  • Nosta suorituskyvyn alaisensa, ikäisensä, ja esimiehet

Erityisesti opiskelijat seuraaviin tuloksiin:

Liiketoimintaosaamista

Onnistunut opiskelijat osoittaa kykyä käyttää liiketoimintakonseptien tehokkaasti tunnistaa ja tarjota ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin organisaatioissa.

Kriittinen ajattelu

Onnistunut opiskelijat osoittaa kykyä arvioida kriittisesti vaihtoehtoisia selityksiä organisatorisia kysymyksiä ja niiden mahdollisia ratkaisuja.

Henkilökohtainen tehokkuus

Onnistunut opiskelijat osoittaa henkilökohtaista käyttäytymistä tarpeellisista toimenpiteistä johtaa, toteuttaa ja arvioida toimintaa ja koko organisaatioissa.

MBA-ohjelmat Valinnat

Nopeutettu MBA

Etsitkö päivällä MBA-ohjelma Michiganissa? DeVos Nopeutettu MBA-ohjelma on dynaaminen 12 kuukauden viikonpäivä, päivällä opetussuunnitelma. Opetussuunnitelma on tarkoitettu opiskelijoille eritasoisia ammatillinen työkokemus ja joukko perustutkintoa tieteenalojen. Nopeutettu MBA-ohjelma on tarjolla meidän Midland, Michigan paikalla.

Perinteiset MBA

24 kuukauden Perinteinen MBA-ohjelma on suunniteltu työskentelevät ammattilaiset, jotka voivat tehdä aikaa sitoutumista päivän aikana ja ovat valmiita sijoittamaan 12-18 tuntia viikossa lukemiseen ja valmistelu (lisäksi osallistuvat luokat), sekä lisäaikaa mukautua valmisteluryhmän toimintaa ja osallistumisesta sekä virtuaaliluokka ympäristöön.

Northwood ymmärtää, että työskentelevät aikuiset ovat eri henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tarpeita, perinteinen MBA tarjoaa joustavuutta itsellesi sopivaksi. Tämä ohjelma sopii parhaiten niille ihmisille, jotka voivat tehdä johdonmukainen viikoittain sitoutuminen osallistumaan vaaditun luokan istuntoja. Opiskelemaan ovat yksilöitä, joilla on huomattava ammatillinen työkokemus. Perinteinen MBA-opiskelijat pyrkivät saamaan lisää tietoa, ymmärrystä ja taitoja, joita tarvitaan edetä niiden uran.

Perinteinen MBA-ohjelma toimitetaan meidän Midland, Michigan ja Cedar Hill, Texas paikoissa.

Ilta MBA

24 kuukauden DeVos Ilta MBA-ohjelma on suunniteltu työskentelevät ammattilaiset, jotka voivat tehdä aika sitoutumista yhtenä iltana viikossa luokan aikataulu ja ovat valmiita sijoittamaan 12-18 tuntia viikossa lukemiseen ja valmistelu (lisäksi osallistuvat luokat), plus lisäaikaa mukautua valmisteluryhmän toimintaan ja osallistumisesta sekä virtuaaliluokka ympäristöön.

Henkilökohtaista ja ammatillista sitoumukset aikuisopiskelijat ovat syy DeVos tarjoaa iltaohjelmaa. Tämä ohjelma sopii parhaiten niille ihmisille, jotka voivat tehdä johdonmukaista sitoutumista osallistua vaaditun luokan istuntoja. Opiskelemaan ovat yksilöitä, joilla on huomattava ammatillinen työkokemus. Working Professional MBA-opiskelijat pyrkivät saamaan lisää tietoa, ymmärrystä ja taitoja, joita tarvitaan edetä niiden uran.

Ilta MBA-ohjelma toimitetaan yhtenä iltana viikossa jokaisen meidän Midland, Belleville, Lansing, Grand Rapids ja Troy, Michigan; ja Cedar Hill, Texas paikoissa.

Weekend MBA

24 kuukauden DeVos Weekend MBA-ohjelma on suunniteltu työskentelevät ammattilaiset, jotka voivat tehdä aikaa sitoutumista neljä viikonloppuisin per kahdeksan viikkoa aikavälillä (perjantai, 6-9 pm, lauantai, 8 am -2 pm) ja ovat valmiita sijoittamaan 12- 18 tuntia viikossa lukemiseen ja valmistelu (lisäksi osallistuvat luokat), sekä lisäaikaa mukautua valmisteluryhmän toimintaan ja osallistumisesta sekä virtuaaliluokka ympäristöön.

Henkilökohtaista ja ammatillista sitoumukset aikuisopiskelijat ovat syy DeVos tarjoaa viikonlopun ohjelma. Tämä ohjelma sopii parhaiten niille ihmisille, jotka voivat tehdä johdonmukaista sitoutumista osallistua vaaditun luokan istuntoja. Opiskelemaan ovat yksilöitä, joilla on huomattava ammatillinen työkokemus. Working Professional MBA-opiskelijat pyrkivät saamaan lisää tietoa, ymmärrystä ja taitoja, joita tarvitaan edetä niiden uran.

Weekend MBA-ohjelma toimitetaan meidän Midland, Lansing, Grand Rapids ja Troy, Michigan; ja Cedar Hill, Texas paikoissa.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
12 - 24 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
34,560 USD
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä