Kauppatieteiden maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Koska MBA ehdokas Saint Rose, saat kehittynyt perustiedot kaikilla osa liiketoimintaa ja kyky kunnostautua nykypäivän nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Core kursseja kattaa kaikki johtamis- ja johtamistaitoja, kun opiskelijat voivat käyttää valittavien kehittää perusteellinen tuntemus kirjanpito, markkinointi, rahoitus, henkilöstöhallinto, tai teknologia.

Ammattimaisesti hyväksymiä Akkreditointi neuvoston kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat, meidän MBA-ohjelma mahtuu meidän opiskelijoiden tarpeet ja edut. Yhteinen MBA / JD opinnoilla on käytettävissä, ovat Advanced todistukset Financial Planning, johtajuutta, ja Computer Information Systems.

MBA-ohjelma tavoitteet

Meidän MBA-ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja tulla voimaan johtajille nykypäivän nopeasti muuttuvassa ja kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön. Ammattimaisesti akkreditoitu Association of Collegiate kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat, ohjelma antaa hyvän pohjan ytimessä liiketoiminnan aloilla. Core kursseja korostavat kehittämiseen johtamistaitojen, valmentaa opiskelijoita johtaa, motivoida, kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa tehokkaasti asiakkaiden, työntekijöiden ja yhteiskunnan. Kautta valittavien, sinulla on mahdollisuus kehittää syvällisempää ymmärrystä kirjanpito, markkinointi, rahoitus, henkilöstöhallinto, tai teknologia.

Yhden vuoden ohjelma sisältää mahdollisuuden kilpailukykyisen 3-luotto työharjoittelun suunniteltu yhdistämään luokkahuoneen oppimisen konkreettisia liiketoiminnan kysymyksiä ja tilanteita sekä antaa opiskelijoille merkittävää työkokemusta.

College of Saint Rose MBA jatko odotetaan:

 • Lyijy, motivoida ja tehokkaasti kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteiskunnan;
 • Käytä eettiset näkökohdat päätöksiä, jotka vaikuttavat organisaation ja yhteiskunnassa;
 • Analysoi tilanteita, tunnistaa ja määritellä ongelmia, kerätä ja arvioida tietoja ja saavuttaa optimaalisen johtopäätöksiä ja ratkaisuja;
 • Pystyä suunnittelu, järjestäminen, henkilöstö, vaikuttaminen, valvontaan ja kehittämiseen yritysten ja muiden organisaatioiden strategia; ja
 • Tehokkaaksi suullinen, kirjallinen ja sähköinen viestintä.

MBA Opetussuunnitelma

 1. MBA-ohjelma koostuu vähintään 36 jatko opintoviikkoa.
 2. Jos edellytys kursseista tarvitaan, opintoviikkomäärä voi nousta 42 opintopistettä. Opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa jotain todistuksen vaihtoehtoja, lisäksi MBA, voi odottaa ottaa ylimääräistä 6-15 opintopistettä (riippuen vaatimuksista tietty varmenteen) lisäksi 36-42 ov tarvitaan yleistä MBA
 3. Jokainen kurssi voidaan luopua riippuen opiskelijan tausta. Jopa yhdeksän hyvityksiä voidaan luopua opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet asianmukaiset peruskurssit kanssa laatuja "B" tai paremmin MBA kolmen vuoden ennen kuin ne hyväksytään. Luopuminen tutkimus voidaan vaatia. Hakijoiden on toimitettava asianmukaiset asiakirjat ja muoto kunkin kurssin he haluavat luopuneen. Päätökset tehdään MBA-ohjelma koordinaattori kuullen asianmukaiset tiedekunnan tutkittuaan kaikki opiskelijan selostukset ja pätevyyttä. Jos luopuminen on hyväksytty, valinnaisia ​​opintoja on otettava sen tilalle.
 4. Yhdistelmä siirretään ja luopua kursseja voi ylittää yhteensä 12 opintopistettä. Vähintään 24 jatko hyvityksiä on otettava asuinpaikka.
 5. Kaikkien Saint Rose ja siirtää jatko itsestään tutkintovaatimukset on suoritettava kuuden vuoden kuluessa.
 6. Tarvittaessa MBA 511, MBA 508 ja MBA 509 on täydennettävä B tai parempi. Nämä edellytyksenä kurssit eivät kartuta 36-luotto asteen vaatimus.
 7. MBA 690 on täytettävä arvosanalla "B" tai parempi.

MBA-ohjelma Vaihtoehdot

College of Saint Rose tarjoaa kolme ajoitus vaihtoehtoa:

 • Full-Time MBA
 • Yhden vuoden MBA

Full-Time vaihtoehto

Vaikka opiskelija voi kestää jopa viisi kurssia tahansa lukukauden opiskelijan tulee säilyttää vähintään kolmen ruokalajin kuorman (9 ov per lukukausi) lukukausittain kirjoilla säilyttää kelpoisuuden Graduate Työharjoittelu.

Yhden vuoden MBA

Yhden vuoden MBA on suunniteltu valmistuvan yhden lukuvuoden kokopäiväistä opiskelua ja yhdistää urakehitysmahdollisuudet intensiivisen harjoitustyö. Opiskelijat yleensä suorittamaan harjoittelun osana tätä ohjelmaa vaihtoehto.

 • Yhden vuoden MBA alkaa loppukesällä, ja opiskelijat suorittavat huippukivi kurssi (MBA 690) ja harjoittelun alussa seuraavan heinäkuussa. Tutkinto päivämäärä on, että elokuussa.
 • Kurssit voidaan tarjota päivällä tai illalla.
 • Graduate Työharjoittelu: Yhden vuoden ohjelma sisältää mahdollisuuden kilpailukykyisen 3-luotto työharjoittelun suunniteltu yhdistämään luokkahuoneen oppimisen konkreettisia liiketoiminnan kysymyksiä ja tilanteita sekä antaa opiskelijoille merkittävää työkokemusta.

Yleistä Pääsymaksu tiedot

Kelpoisuus ottamista College of Saint Rose jatko-ohjelmia on tyypillisesti perustuu seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 • Jättäminen täytetty hakemus ja Statement of Purpose on noin 300 sanaa yksityiskohtaisesti hakijan tavoitteet opiskeluun.
 • Todisteet hallussa ylioppilastutkinto tutkinto MBA mukaisiksi antamalla viralliset selostukset kaikista perus-ja jatko toimielimet osallistuivat
 • Akateemisen ja ammatillisen pätevyyden opiskeluun, kuten on esitetty kaksi kirjainta suosituksen.
 • Luokan olevan keskimäärin 3,0 (4,0 asteikolla), yleinen ja perustutkintoa suuria.
 • Muut pääsyvaatimukset määrittelemät opetusohjelmia kuten lähetettyjä ansioluetteloita, näytteiden kirjoittamiseksi, salkkuja, testin tulokset, ja osallistuminen haastatteluissa tai niiden ottamisesta työpajoissa.

MBA Hakuprosessi

Hakijat arvioidaan niiden mahdollisiin menestystä opintoja. Tämä määräytyy ensisijaisesti ennen koulumenestystä (GPA) lainkaan korkeakouluissa osallistui. Jos hakija on valmistunut suorittaville GPA 3,0 tai korkeampi, esittämisen GMAT (Graduate Management Admissions Test) pisteet ei tarvita. Lisäksi GMAT ei tarvitse toimittaa hakijoille, joilla jatkotutkintoja. Hakijat, joilla on yleinen suorittaville GPA 3.0 tai uudempi ei tarvitse toimittaa GMAT pisteet. Kuitenkin, jos perustutkintoa GPA on alle 3,0, GMAT pisteet on jätettävä hakemus voidaan harkita.

Vaikka arviointi nämä objektiiviset kriteerit on tärkeä näkökohta sisäänkäynnille, mutta yhtä tärkeää on, että hakija valmistella sovelluspaketti huolellisesti ja kun kaikki asiaan vaikuttavat tekijät otetaan huomioon tunnustukset päätöstä.

Hakija vastaa kokoamiseen ja esittää seuraavat elementit hakemuksessa Graduate ja Täydennyskoulutus Hakutoimisto The College of Saint Rose:

 • Täytetty hakemus kanssa vaaditun sovelluksen maksu;
 • Virallinen sinetöity selostukset kaikista opiskelupaikat;
 • Tarvittaessa alkuperäinen GMAT tulokset lähetetään suoraan Graduate Admissions The College of Saint Rose (koodinumero: 2091);
 • Kaksi suljetussa akateemista ja / tai ammatillista suosituksia;
 • Henkilökohtainen essee; ja
 • Nykyinen jatkaa.
 • Osoittaminen Englanti kielitaito: Lähetä meille TOEFL, IELTS tai PTE tulokset. Testaus ei tarvitse toimittaa hakijoille, jotka ovat aikaisemmin ansainneet kandidaatin tai maisterin tutkinto Yhdysvalloissa. College of Saint Rose tarjoaa Englanti toisena kielenä (ESL) tutkimukset ja tarjoaa ehdollisen hyväksymisistä niille, jotka täyttävät kaikki muut pääsyvaatimukset. Ehdollisesti hyväksytty opiskelija osoittaa Englanti taito ennen ilmoittautumalla kursseista.
Viimeksi päivitetty Elo 2016

Oppilaitoksesta

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, th ... Lue lisää

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, the New York state capital, Saint Rose offers a private, independent, coeducational college experience in a vibrant urban setting. Näytä vähemmän