Kauppatieteiden maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Claflin101

Claflin Master of Business Administration-ohjelma on suunniteltu ammattilaisille, jotka pyrkivät parantamaan heidän tietonsa ja tietoa ja saamme kansainvälisestä näkökulmasta.

Muoto toimituksen eroaa kokopäiväinen MBA, koska se tarjoaa poikkeuksellisen paljon joustavuutta, kun otetaan huomioon meidän opiskelijoiden tarpeita ja aikarajoitukset. Koko opetussuunnitelma voi suorittaa 18 kuukautta tai vähemmän, avulla oppilaat osallistumaan heidän ammatillisen ja henkilökohtaisen haasteet samalla jatkaa heidän tutkinto. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta Yhdysvaltoja ja monissa muissa maissa ympäri maailmaa, joka laajentaa meidän kansallinen ja globaali näkökulma yritysten ja johtamistapojen sisällytetty toimituksen ohjelmamme.

Voit ansaita MBA verkossa tai kampuksella.

Opetussuunnitelma

Kansallisesti akkreditoitu, The Claflin University School of Business johdonmukaisesti täyttää Akkreditointi neuvoston for Business Schools ja ohjelmat (ACBSP). Claflin MBA tarjoaa erinomaisen valmisteilla ammattilaisille monenlaisia ​​yritysympäristössä, mistä uran johdon, liiketoiminta, henkilöresursseja ja paljon muuta. Keskittyminen eettinen johtaminen, arvolupaus asiakkaille, ja kestävyys on keskeinen osa Claflin yliopiston perhe, ja sisällytetty opetussuunnitelmaan Claflin MBA-ohjelma.

Student Mahdollisuudet ja Experience

Claflin MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka pyrkivät parantamaan heidän tietonsa ja tietoa ja saamme kansainvälisestä näkökulmasta. Muoto toimituksen eroaa kokopäiväinen MBA, koska se tarjoaa poikkeuksellisen paljon joustavuutta, kun otetaan huomioon meidän opiskelijoiden tarpeita ja aikarajoitukset. Tyypillisesti koko opetussuunnitelma voi suorittaa 18 kuukautta tai vähemmän, avulla oppilaat osallistumaan heidän ammatillisen ja henkilökohtaisen haasteet samalla jatkaa heidän tutkinto. Meidän opiskelijat tulevat eri puolilta Yhdysvaltoja ja monissa muissa maissa ympäri maailmaa, joka laajentaa meidän kansallinen ja globaali näkökulma yritysten ja johtamistapojen sisällytetty toimituksen ohjelmamme.

Ura ja Tulokset

Claflin MBA tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla maailmanlaajuista kokemusta, toimien ohella ikäisensä eri kansallisuuksia puhuvat useita eri kieliä, ja oppia tiedekunnan kansainvälisen liiketoiminnan kokemuksia ja maailmanlaajuisten markkinoiden osaamista. Claflin MBA tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden matkustaa ulkomaille kokea elämäntavat, kulttuurin ja yritysten muissa maissa. Your MBA valmistelee teitä mahdollisuuksia mainonta, markkinointi, viestintä, henkilöresurssit, terveydenhuolto ja muut jännittävä uran.

Opiskelijaksi Vaatimukset

Hakemukset toimitetaan MBA Office. Saatuaan hakemuksen tarvittavat asiakirjat, sovellus käy läpi MBA Pääsymaksu komitea, joka muodostuu kolmesta tiedekunnan jäseniä. Valiokunta sitten tehdä suosituksia, jotka on perusteella ottamista kantajan MBA-ohjelma.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Lue lisää

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Näytä vähemmän