Tarjoaa: colangelo College of Business

Yleiskatsaus

Lisätä mahdollisuuksia MBA markkinointi
Hanki taitoja kilpailemaan korkean tason yrityspositioista brändäys- ja mainostamisessa Grand Canyonin yliopiston kauppatieteiden maisterin tutkintoon ja markkinoinnin korostamiseen. Colangelo College of Business tarjoaa tämän online MBA markkinointi-ohjelma sisältää teknologian ja tieteellisen tutkimuksen auttaa sinua vaikuttamaan yritysten markkinointiin. Strategian kehittämiseen sisältyvän opetussuunnitelman avulla tämä ohjelma edistää luovaa henkeäsi ja kannustaa käyttämään eettisiä käytäntöjä.

Vuonna MBA markkinoinnin koulutusohjelma, analysoit nykyiset suuntaukset ja ongelmat kansainvälisillä yrityksillä. Aloita strategioita, joilla kohdennetaan erilaisia ​​markkinoita vertailemalla kieltä, estetiikkaa, uskontoja, yritysten tapoja ja asenteita markkinointikonsepteihin ja -strategioihin. Pienissä, akateemisesti stimuloiva oppimisympäristöjä, keskustella muotoilu ja toteutus strategiat organisaatioissa ja kestävyyttä maailmanmarkkinoilla. Tutkimus osastojen toimintoja johdon asenne, ja keskustelevat käyttäytymistä ja tekniikoita, jotka vaikuttavat toiminnan ja omaksua monimuotoisuutta.

Degree Tulokset

Opiskelijan palvelusjohtajuus
Tässä MBA markkinointi-ohjelmassa painotetaan markkinoinnin vaikutus maailmantalouteen ja organisaation kasvu, suunnittelu ja hallinta. Käytät ihmissuhdetaitojasi jokaisen liiketoimintayksikön käsittelemiseen ja keskustelemaan innovatiivisista menetelmistä markkinoinnin, kansainvälisen markkinoinnin ja johtamisen harjoittamiseen.

Opit

Nopeuta markkinointitietoasi
Online MBA markkinoinnissa nopeuttaa oppimistasi läpi useita kurssi aiheita ja tavoitteita:

  • Johtamisteorioita ja strategioita, jotka liittyvät toimintojen hallinnointia sekä valmistus ja huolto ympäristöissä
  • Markkinointitoiminnon hallinta, markkinoiden ympäristöanalyysi sekä markkinoinnin suunnittelu, strategia ja valvonta
  • Mikro- ja makrotalouden liittyvistä käsitteistä nykyajan liiketoiminnan
  • Määrällinen työkaluja ja tekniikoita käytetään mallintamaan toimintojen ja sovellusten
  • Nykyiset palvelut markkinointikonsepteihin, periaatteisiin ja teorioihin
  • Palvelun markkinointikonseptien soveltaminen varsinaiseen käytäntöön tapaustutkimuksen ja ulkopuolisten hankkeiden avulla

Ura Tulokset

Edistää urasi kehittyneiden johtajien taidoilla
Markkinointi MBA tarjoaa sinulle kehittyneitä taitoja ja valmistaa sinua harjoittamaan uraa markkinointijohtaja, johtaja, johtaja tai muu yritysjohtaja. Tyypillisiä työtehtäviä ovat muun muassa markkinointi-, markkinointipäällikkö tai johtajan varapääjohtaja kaikentyyppisissä yritys- ja palvelujärjestöissä.

Ohjelmien sijainti

Online
Suorita seuraavan sukupolven koulutus verkko-opinnoilla Grand Canyonin yliopistosta. Ansaita määrin mukavuutta ja joustavuutta verkkokursseja, joiden avulla voit opiskella missä ja milloin tahansa. GCU tarjoaa kokenein johto toimittamisessa verkossa koulutusohjelmissa. Päätoiminen tiedekunnan jäseniä ja täysin koulutettujen täydentää ohjaajia, joissa on vahva akateeminen tausta ja käytännön kokemusta omalla alallaan, tukevat sinua joka askeleella. Suunniteltu karrieerityyppinen ammattilainen mielessä, online luokat tarjoavat intiimin ympäristön, joka stimuloi harjoittaa ja haastavia keskusteluja. Valitse ohjelmista koko meidän erillisiä korkeakouluissa, korkean kysynnän työllisyysvyöhykkeille. Sarjat alkavat usein.

Ilta
Grand Canyonin yliopiston iltaohjelmat palvelevat sellaisten työskentelevien ammattilaisten vaatimuksia, jotka suosivat henkilökohtaista oppimisympäristöä. Meidän yö luokat tavata vain kerran viikossa ja tarjoavat vuorovaikutusta ja keskustelua tyypillisen college luokassa. Night luokat on suunniteltu tiettyä joukko opiskelijoita, joka tarjoaa lämmin ja vaaliminen, joka tukee mukaansatempaavan kokemuksen. Vuonna ilta kohortin sujuva, läpi koulutusohjelman samalla ura-minded luokkatoverit, tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja luoda suhteita, jotka ylittävät luokkahuoneessa. Sarjat alkavat usein eri paikoissa, myös meidän pääkampuksella.

Online- ja iltaohjelmatiedot

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 9 muuta ohjelmaa kohteelta Grand Canyon University »

Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä