Read the Official Description

Tarjoaa: colangelo College of Business

Yleiskatsaus

Valmista projektinhallintainstituuttiin (PMI) ® sertifikaattiin
Grand Canyon yliopiston (GCU) Master of Business Administration (MBA) kanssa korostetaan projektinhallinnassa, voit vahvistaa osaamista tehokkaaseen liiketoimintaan. Colangelo College of Businessin tarjoama projektihallinnon koulutusohjelma sisältää tutkimukseen perustuvia strategioita, joilla on liiketoiminnan perusteet, jotka edistävät taitojasi perinteisessä ja ketterassa projektinhallinnassa. Kurssin valmisteluun toiminnalliseen johtamiseen on loogisesti upotettu koko ohjelmassasi tukemaan kehitystäsi taitavaksi projektinjohtajaksi.

Tässä MBA-projektinhallinnan koulutusohjelmassa opit projektinhallinnan ydintoiminnot ja soveltavat tutkimukseen perustuvia käsitteitä tehokkuuden parantamiseksi. Käytät ihmisten välisiä taitoja kunkin liiketoiminta -työhön ja keskustelemaan innovatiivisista menetelmistä prosessien minimoimiseksi ja tuottavuuden lisäämiseksi. Jos päätät harjoittaa GCU: n Master of Business Administration -ohjelmaa painottaen projektinhallinnassa, sinulla on pääsy intensiiviseen akateemiseen koulutukseen, joka auttaa sinua valmistautumaan hankintamenoinstituuttiin (PMI) ®.

Degree Tulokset

Ansaitse MBA ja valmistaudu PMI-sertifiointiin
Perinteiset, ilta- ja online-MBA-projektinhallintokurssit vastaavat PMI: n Guide to Project Management -osaamiskokonaisuutta (PMBOK® Guide) ja voivat valmistaa seuraavia sertifikaatteja:

Projektinhallinnan sertifioitu kumppani (CAPM) ®: Hankkeen ammattilaisten sisäänpääsyn tason sertifiointi. Tämä sertifikaatti on suunniteltu liike-elämän ammattilaisille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan hankekokemusta. Tämä sertifikaatti on esimerkki siitä, että olet ymmärtänyt paremmin tehokkaan projektinhallinnan edellyttämät perustiedot, terminologiat ja prosessit.

Project Management Professional (PMP) ®: Maailmanlaajuisesti vaadittu, tämä sertifikaatti on tärkeä projektipäällikölle, joka etsii alan tunnustettua tunnistetta. Se osoittaa kykysi johtaa ja ohjata projekteja.

Agile Certified Practitioner (ACP) ®: Suunniteltu projektipäälliköille, jotka toimivat erittäin nestemäisissä ympäristöissä. ACP-sertifikaatti osoittaa tietämystän ketterästä projektinhallinnasta, jota käytetään kehittelemään epätyypillisiä ja erittäin mukautettavia tuotteita IT: ssä, infrastruktuurissa ja tekniikassa.

Opit

Real-World MBA-projektinhallinnan opintojakso
MBA projektinhallinnassa kiihdyttää oppimistasi useiden kurssien aiheiden ja tavoitteiden kautta:

  • Johtamisteorioita ja strategioita, jotka liittyvät toimintojen hallinnointia sekä valmistus ja huolto ympäristöissä
  • Perinteinen projektinhallinta, kuten PMBOK® -oppaassa on
  • Mikro- ja makrotalouden liittyvistä käsitteistä nykyajan liiketoiminnan
  • Määrällinen työkaluja ja tekniikoita käytetään mallintamaan toimintojen ja sovellusten
  • Nykyiset palvelut markkinointikonsepteihin, periaatteisiin ja teorioihin
  • Strategian määrittely, muotoilu ja toteutus organisaatioissa

Ura Tulokset

Potentiaaliset ura-alueet, joilla on edistyneet projektinhallintataidot
Projektinhallintotutkinto tarjoaa sinulle edistyneitä taitoja ja valmistaa sinut jatkamaan uraa projektin analyytikkona, projektipäällikkönä, toimeenpanijana, toiminnan johtaja, johtaja tai muu yritysjohtajana. Tyypillisiä työpaikkoja ovat liikeyritykset, palvelu- organisaatiot, insinöörit ja IT-yritykset, suunnittelutoimistot ja valtion virastot.

*PMI, PMBOK, CAPM, PMP ja ACP ovat Project Management Institute, Inc: n rekisteröityjä merkkejä.

Ohjelmien sijainti

Online
Suorita seuraavan sukupolven koulutus verkko-opinnoilla Grand Canyonin yliopistosta. Ansaita määrin mukavuutta ja joustavuutta verkkokursseja, joiden avulla voit opiskella missä ja milloin tahansa. GCU tarjoaa kokenein johto toimittamisessa verkossa koulutusohjelmissa. Päätoiminen tiedekunnan jäseniä ja täysin koulutettujen täydentää ohjaajia, joissa on vahva akateeminen tausta ja käytännön kokemusta omalla alallaan, tukevat sinua joka askeleella. Suunniteltu karrieerityyppinen ammattilainen mielessä, online luokat tarjoavat intiimin ympäristön, joka stimuloi harjoittaa ja haastavia keskusteluja. Valitse ohjelmista koko meidän erillisiä korkeakouluissa, korkean kysynnän työllisyysvyöhykkeille. Sarjat alkavat usein.

Ilta
Grand Canyonin yliopiston iltaohjelmat palvelevat sellaisten työskentelevien ammattilaisten vaatimuksia, jotka suosivat henkilökohtaista oppimisympäristöä. Meidän yö luokat tavata vain kerran viikossa ja tarjoavat vuorovaikutusta ja keskustelua tyypillisen college luokassa. Night luokat on suunniteltu tiettyä joukko opiskelijoita, joka tarjoaa lämmin ja vaaliminen, joka tukee mukaansatempaavan kokemuksen. Vuonna ilta kohortin sujuva, läpi koulutusohjelman samalla ura-minded luokkatoverit, tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja luoda suhteita, jotka ylittävät luokkahuoneessa. Sarjat alkavat usein eri paikoissa, myös meidän pääkampuksella.

Online- ja iltaohjelmatiedot

Program taught in:
Englanti

See 9 more programs offered by Grand Canyon University »

Tämä kurssi on Online, Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä