Read the Official Description

Kansainvälinen Action Learning MBA on osa-aikainen, sekoitettu ohjelma, joka kattaa filosofian Action Learning. Niille, jotka haluavat jatkaa myös Master-tason koulutus, Kansainvälinen MBA on täydellinen ponnahduslautana matkalla jatkuvaa menestystä, oppiminen ja läpimurto.

Alusta alkaen, koska kansainvälinen MBA-opiskelija voit keskittyä 100% aiheista merkitystä sinulle ja organisaatio. Tutkimuksen ja keskustelun, huomaat menetelmiä ratkaista ongelmia ja toteuttaa uusia suunnitelmia; soveltamalla muutos toiminnan kautta. Voit täydentää kuusi talon tehtävissä; Action Learning Projektit (Alpit), jonka tarkoituksena on kysymyksiä laitostasolla. Sitten loppuun väitöskirjan käsittelee strateginen organisaation pulmallinen, missä eri tutkimusmenetelmiä myös tulevat pelaamaan.Toistetaan Global Business Environment

Ne, jotka käsittelevät ongelmia yksin yksinään, mutta ne, jotka muodostavat vahvan tiimin ja ongelman ratkaisemiseksi on yhtenäinen, synergistinen tavalla, kysy haastavia kysymyksiä ja laatia vahvin kaavojen muutoksen, he siis ymmärtää niiden tavoitteet valtuuttamisesta tavalla. Tästä syystä luokkatovereilta, eri liiketoiminta taustat, on voittosi joukkue.

Arviointi perustuu alueet, jotka liittyvät ammattilaisia ​​johtoaseman; me arvioida oman diagnoosin ongelma, teidän toimintasuunnitelma, oman alan tutkimus, teidän tilanteen arviointi, ja miten toteuttaa suunnitelman asian ratkaisemiseksi. Lopuksi arvioi henkilökohtaisia ​​kuvaa tilanteesta; mitä olet oppinut prosessin läpi ja mitä jos jotain muuttuu seuraavan kerran.

Meidän erikoistunut autojen kannustamaan opiskelijoiden vuorovaikutusta ja vilkasta keskustelua virtuaalisen luokan ympäristössä. Tunnettu moduuli ohjaajien ja meidän talon henkilökunta ovat keskeisessä asemassa vieraillessanne kanssamme kansainvälisissä residenssi konferensseissa. Täällä on mahdollisuus pyytää haastavin kysymyksiä, riita teorioita ja vaihto innostava kokemuksia.

Kanssa lisätukea meidän valtavan tietokanta sähköiset julkaisut, aikakauslehdet ja johdon arvioita, mikä tahansa kiinnostuksen kohteena, ei ole ongelma löytää ajankohtainen, merkittävä ja asiaan liittyvät tiedot hiiren klikkauksella.

Kelpoisuusehdot

Ole tai johdon harjoittelija

- Pidä B korkeakoulututkinto tai vastaava pätevyys

- Onko Internet ja sähköposti-yhteys

- Ei-Englanti kaiuttimet TOEFL tai IELTS kielikoe vaaditaan. Pienin hyväksymisraja TOEFL on 550 (paperi); 213 (tietokone) tai 79/80 (internet) ja IELTS 6.0. Poikkeukset voidaan pitää tulisi äidinkielesi olla Englanti ja olet onnistuneesti suorittanut tutkinnon Englanti.


- BSN Scholarship

Business School Netherlands (BSN) stipendiohjelmassa on tehnyt 60 osittainen stipendit 2016.


Aloita päivämääriä:

  • 16 toukokuu 2016
  • 19 syyskuu 2016


Accredition:

Amerikkalainen akkreditointi organisaatio, Akkreditointi neuvoston for Business Schools ja ohjelmat (ACBSP) ja Sveitsin akkreditointi organisaatio (eduQua) on akkreditoitu BSN ja sen MBA-ohjelmia.

NRTO, Alankomaiden koulutus- ja koulutusneuvosto, on kaikkien yksityisten koulutus- ja koulutusvirastojen kattojärjestö Alankomaissa. NRTO edunvalvoja yksityisten tarjoajien koulutusta.


Cedeo on perustettu vuonna 1980 ja on aloite HR-johtajien suurin yritysten ja yhdistysten Alankomaissa tukemana talousministeriö. Välitön syy perustus oli puuttuminen käsityksen laatua tarjouksen yhtiön koulutuksia. Tarjous sisältää yli kymmeniä tuhansia yhtiön harjoitusten tarjoamat yli 8500 organisaatioita. Perustuu asiakastyytyväisyystutkimukset toteutettujen ostajien Cedeo vastaa tarpeeseen varaston ja vakuuttaa laatua ostajille koulutuksen ja kehittämisen sekä muista HR-palvelut.


WIAL Business School Alankomaat on ensimmäinen unionin toimielin tulla tytäryhtiöiden Maailman instituutin Action Learning (WIAL). Tällaisen erinomainen organisaatio tukea meidän toimintaa, nämä vaiheet signaali aikomuksemme excel entisestään niin tiukkaa harjoittaja tämän tehokkaan oppimisen menetelmiä.

Miksi tutkimus tässä:


Useimmat MBA käyttöön perinteisiä opetusmenetelmiä, Business School Alankomaat on, asetetun rajojen NVAO, muutti tätä lähestymistapaa rajusti. Teoria ei vain kuulu lopputuloksesta Action Learning MBA-ohjelmia, BSN myös tosielämän liiketoiminnan ongelmia ja haasteita opetussuunnitelmaan.


Sekä opiskelijoiden ja organisaatio kantaa vastuun hankkeen toteuttamiseen. Organisaation on oltava valmis suojella osallistuville manageri mitään että voisivat vaikeuttaa projektin lopputulosta. Tämä vapauttaa manageri pelko koston olisi virhe tehdä. Yritys ja erehdys on tarpeen hankkeen onnistumista.

Action Learning on: oppiminen yhdessä. Pieni sarjaa tai ryhmien toverit vastoinkäymisissä tutustuvat toisiinsa ja sisällä sosiaalinen rakenne ryhmän oppiminen tapahtuu. Tutorit enää luento mutta osallistua torjua uusia ongelmia, helpottaa uudelleenjärjestelyä ajattelun ja etsivät oikeita kysymyksiä. Sarja on henkilökohtainen verkosto jokaisen jäsenen.


Vuonna Action Learning MBA oppimisen tilanne on luotu, jossa johtajat tutkia ja tutkia yhdessä, painottaen esittää oikeita kysymyksiä, joiden luennoitsijat piirustus kokemuksistaan ​​helpottaa tätä prosessia. Tämä johdon koulutuksen filosofia vaatii paljon ponnisteluja sekä opiskelija ja luennoitsija, miten perinteisestä välittämiseen ja imevää tiedon.


"Anna miehelle kala, ruokit hänet päivän. Opeta mies kala, ruokit hänet eliniän "- Lao Tzu (alkuperäinen Action Learner).

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Alkamispäivämäärä
Helmi 2019
Marras 2019
Duration
24 kuukautta
Part-time
Hinta
27,500 EUR
osittainen hakea
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Marras 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Helmi 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Helmi 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Helmi 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Helmi 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Marras 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä