Kansainvälinen MBA

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Mitä se vaatii

Meidän kansainvälinen MBA antaa sinulle maailmanlaajuisen edun sinun täytyy ottaa johto uran alkuun. Rakennettu työskenteleville johtajille, ohjelma tarjoaa kaikki akateeminen kurinalaisuutta perinteisen MBA, mutta terävämpi keskittyä erilaisia kulttuureja ja käytäntöjä, jotka ajavat modernia liiketoimintaa.

132626_IMBA-2.jpg

Ohjelma on itsestään vauhdikas ja erittäin joustava, joten voit suorittaa sen ilman, että keskeytät urasi. Opiskele osa-aikaisesti yhdistämällä henkilökohtaisia kursseja Pariisissa ja e-oppimista kaikkialta maailmasta.

Minkä tahansa reitin mukaan, IMBA: n avulla voit ansaita hyvityksiä yhdellä tai useammalla kumppanilaitoksellamme ympäri maailmaa. Kapkaupungissa, New Delhissä, Shanghaissa ja São Paulossa toteutettavat ohjelmamme keskittyvät alueellisesti, mikä antaa sinulle arvokasta tietoa tärkeimmistä kehittyvillä markkinoilla toimivista liiketoimintakulttuureista ja käytännöistä . New Yorkin sijaintimme järjestää valinnaisen kahden viikon kesäohjelman kaikille IMBA-opiskelijoille, ja kursseilla on laajempi näkemys kansainvälisestä liiketoiminnasta.

132627_AKwstudents.jpg

Ammattikorkeakoulujen professorit ovat menestyneitä yritysjohtajia , jotka ovat myös tunnustettuja tutkijoita . Ne muokkaavat nykyisen teorian ja asiaankuuluvan käytännön yhdistelmän, joka tekee IMBA: sta niin arvokkaan pätevyyden. Ja koska luokkamme ovat pieniä ja intiimejä, voit hyötyä läheisestä pääsystä heidän asiantuntemukseensa ja mahdollisuuteen muodostaa keskustelu luokkahuoneessa.

Maailmanlaajuinen altistuminen on IMBAn ytimessä, eikä mikään heijasta tätä paremmin kuin opiskelijakuntamme. ISM: n opiskelijat ja alumnit edustavat yli 130 kansallisuutta ja tuovat ohjelmaan maailmankatsomuksen. He vain rikastuttavat oppimista moninaisuudessaan ideoitaan ja kokemuksiaan, mutta niistä tulee myös maailmanlaajuinen ammatillisen tuen ja uramahdollisuuksien verkosto.

Aloita hakemuksesi tänään osoitteessa apply.ism.edu

132628_ProfIvonne.jpg

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Headquartered in Paris, and with partner institutions in New York, Shanghai, New Delhi, São Paulo and Cape Town, ISM gives students the global perspective they need to thrive as business leaders. Read ... Lue lisää

Headquartered in Paris, and with partner institutions in New York, Shanghai, New Delhi, São Paulo and Cape Town, ISM gives students the global perspective they need to thrive as business leaders. Read more about our flexible, accredited IMBA, DBA and PhD degrees at www.ism.edu Näytä vähemmän
Pariisi , Shanghai , Sao Paulo , New York , Kapkaupunki , New Delhi + 5 Lisää Vähemmän