Kansainvälinen MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Neumann Business School on perustanut kansainvälisen laadun maisterin tutkinnon, joka täyttää kansainvälisen koulutuksen vaatimukset ja tuo yhteen tunnetut kansainvälisesti tunnetut näytteilleasettajat Tacnan kaupungissa. Se on kansainvälinen MBA, joka kokoaa yhteen kolmen erinomaisen koulutuslaitoksen akateemisen laadun Chilessä, Espanjassa ja Perussa.

Tämän akateemisen ehdotuksen etuina ovat opetushenkilöstö, kansainvälinen matka Bogotaan viikon ajan, opinnäytetyön samanaikainen toteutus, verkko-oppimisalusta, luokkien lähettäminen ja rekisteröinti Internetissä, pääsy AACSB: n, AAPBS: n, CLADEA: n ja EFMD: n jäsenten edut.

120593_116463_MBA-portada-web1.jpg

tavoite

Kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät ratkaisemaan ongelmat, tekemään päätöksiä ja innovoimaan kilpailukykyisessä ja muuttuvassa ympäristössä, joka luonnehtii tuotantosektoria. Tämä tapahtuu ohjelman kautta, joka yhdistää teorian käytännön kanssa osallistujien ammatillisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Erityiset tavoitteet

Muodosta korkeimman johdon johtajia, joilla on valmiudet laatia ehdotuksia, tehdä päätöksiä ja menestyksekkäästi hallinto- ja johtotehtäviä.

Edistetään yksityisen hallinnon virkamiesten ja henkilöstön hallinto- ja liiketoimintakehityksen kapasiteettia ja korkeaa muodostumista.

Valmistele asianmukaisesti hallinto- ja johtamistieteissä eri ammattilaiset, jotka haluavat ymmärtää liike-elämän ja organisaatioiden hallinnan.

Kehitä kriittistä järkeäsi ja käytä menetelmällisesti analyyttisiä taitojasi.

Kansainvälinen matka

Kansainvälisen MBA-ohjelman osallistujilla on pääsy kansainvälisiin harjoitteluihin, jotka järjestetään seuraaviin kohteisiin:

 • BOGOTÁ - Kolumbia yhteistyössä Sergio Arboledan yliopiston kanssa
 • MADRID - Espanja yhteistyössä ITAE Business Schoolin kanssa
 • PARIS - Ranska yhteistyössä Pariisin yliopiston kanssa

Kaikki matkat sisältävät esityslistan, joka perustuu akateemisiin konferensseihin, yritysten vierailuihin ja kulttuurikohteisiin.

Pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset:

 1. Valmistunut ammattikorkeakoulusta, vähintään 5 vuotta tai 10 lukukautta
 2. Ammatillinen kokemus vähintään 3 vuotta
 3. Hyväksy pääsymenettely (jatka tarkastelua ja henkilökohtaista haastattelua)

Postulantin tiedosto:

 1. Laillistettu akateeminen tutkinto (sama on rekisteröitävä SUNEDU-tutkinnon kansallisessa rekisterissä)
 2. Yksinkertainen kopio kansallisesta henkilöllisyystodistuksesta
 3. Asiakirjojen palauttaminen seuraavilla näkökohdilla: henkilötiedot, tehdyt tutkimukset, työkokemus, julkaisut, osallistuminen akateemisiin tapahtumiin, palkinnot, saadut erot ja tieteelliset tai kulttuuriset yhdistykset, joihin se kuuluu.
 4. Rekisteröintilomakkeet

Yleiset tiedot

Luokka: Neumann rakennus - Av. Bolognesi 987 Tacna

Luokan aikataulu:
Seminaarit keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 19-22
Lauantaisin lauantaisin klo 8 - 13 ja 4 - 9 pm ja sunnuntaisin 8 - 13

Ohjelman kesto: Yksi lukuvuosi (2 lukukautta), maaliskuu-joulukuu.

Ohjelman omistautuminen: Ohjelma on korkean intensiteetin, vaatii osallistumista luokkiin viikonloppuisin (aikataulun mukaisesti) ja suorittaa oppimistoimintaa muina päivinä paikan päällä ja henkilökohtaisen arvioinnin lisäksi.

Tarvittavat investoinnit

Kiinnostuneiden on maksettava seuraavat käsitteet:

 • Rekisteröinti S /. 300 (*)
 • Rekisteröinti S /. 1 200 (*)
 • Opetusoikeudet S /. 22 500 (**)
 • Hinnat kurssin 2019 mukaan.

(*) Rekisteröinti- ja rekisteröintimaksuja ei palauteta. (**) Voidaan maksaa 24 erässä 750 pohjalta kuukaudessa. Alennuksia sovelletaan ryhmään, käteismaksuun ja sopimukseen.

Viimeksi päivitetty Syys 2019

Oppilaitoksesta

Neumann Business School, es una Escuela de Postgrado reconocida por el Estado Peruano, autorizada para funcionar a través de la Resolución 400-2012-CONAFU y licenciada por SUNEDU a través de la Resolu ... Lue lisää

Neumann Business School, es una Escuela de Postgrado reconocida por el Estado Peruano, autorizada para funcionar a través de la Resolución 400-2012-CONAFU y licenciada por SUNEDU a través de la Resolución 163-2018-SUNEDU/CD, tras demostrar cumplir con las Condiciones Básicas de Calidad. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited