Kansainvälinen MBA

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.


Liiketoimintaympäristö ja erittäin dynaaminen ja erittäin kilpailukykyinen taloudellisen epävarmuuden nykytila edellyttävät päteviä ammattilaisia, joilla on vahva tietämys eri hallinnointialueista ja lisäksi henkilökohtaiset ja ammatilliset taidot kuten monipuolisuus, sopeutumiskyky, heijastus, päättäväisyys ja luovuus. Mitkä ovat kansainvälisen MBA-ohjelman edut? Kansainvälinen MBA on johtamiskoulutusohjelma par excellence, joka kouluttaa osanottajiaan saavuttamaan vastuullisia tehtäviä yrityksessä hankkimalla johtamisvalmiuksia, joita tarvitaan yritysten ja instituutioiden johtamiseen. Hallintokoulutuksen lisäksi MBA takaa tunnustuksen koko liiketoiminta-alueelta. Sen vuoksi se on paras ohjelma saada ja vahvistaa uusia työkaluja ja tietämystä kokemuksen kautta, joka helpottaa siirtymistä parempaan työhön ammatillisessa urallamme.

Kansainvälinen MBA on suunniteltu siten, että osallistujat voivat parantaa ja lisätä tietämystään liiketoiminnan johtamisesta ja hallinnosta, työskennellä tärkeimpien hallintatyökalujen kanssa ja vahvistaa johtamistaitojaan ja osaamistaan. Se on johtamisen maisterin tutkinto keskittynyt ymmärtämään kaikki alueet, jotka osallistuvat organisaation johtamiseen, jossa on kokonaisvaltainen katsaus yritykseen, tapaan, jolla se toimii ja miten se organisoidaan. Kaikki tämä on rikastuttanut muiden osallistuvien ammattilaisten, opettajamme ja ammattilaiset, jotka on kutsuttu konferensseihimme, keskusteluihimme ja toimintoihimme, jotka ovat ratkaisevia ammatillisen paikannuksen tehostamiseksi.

Kansainvälisen MBA-korkeakoulun akateemisen loppuun mennessä opiskelijoilla on mahdollisuus kahden viikon asuinalueeseen Pace Universityssä New Yorkissa, antaen heille mahdollisuuden soveltaa tietämystään kansainvälisessä ympäristössä.

106823_5.jpg

Tärkeimmät syyt EAE: n Business School International MBA: n tekemiseen

 1. EAE: n MBA, yksi maailman parhaimmista Bloombergin sijoituksessa
  EAE: n MBA, joka on yksi maailman parhaimmista maailman arvostetuimmasta amerikkalaisesta Bloomberg Businessweek -listasta. Koulut sijoittui 32. listalla maailman parhaista kauppakorkeakouluista MBA: n tekemiseksi Yhdysvaltojen ulkopuolella. EAE on Top 5: n espanjalaisten kauppakorkeakoulujen joukossa.


 2. työllistettävyys
  Professional Careers -palvelu keskittyy opastamaan ja ohjaamaan opiskelijoita saavuttamaan ammatilliset tavoitteensa ja vastaamaan heidän odotuksiaan ja etujaan työmarkkinoilla


 3. Kansainvälinen lahjakkuusohjelma
  Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka etsivät kansainvälistä ammatillista kehitystä, jotta heidät saataisiin mahdollisimman näkyväksi EAE: n kanssa yhteistyössä toimivien monikansallisten yritysten keskuudessa. Toimintaa järjestetään siten, kuten työpajoja, haastatteluja päähänpäättäjien kanssa ja pääsyä kansainvälisille valintakonsultteille ympäri maailmaa.


 4. Executive MBA-neuvosto
  EAE, Executive MBA -neuvoston jäsen. Koulu on Executive MBA -neuvoston jäsen, joten kaikki ohjelmat täyttävät järjestön vaatimat kansainväliset akateemiset ja laatuvaatimukset.


 5. Kansainväliset rankingit
  Korostettu Euroopan 65 parhaan joukosta ja maailman 200 parasta (QS Global MBA 2018 ranking). Ensimmäistä kertaa se tulee parhaan MBA-luokituksen Eurooppaan ja saavuttaa Top 40: n (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2018).


 6. Ohjelma-liikerata
  EAE MBA oli ensimmäinen yleinen hallinnointiohjelma Espanjassa, ja sitä on nyt tarjolla yli 50 vuotta.


 7. Liiketoimintapeli
  Ohjelmaan laadittu ja opettajan ohjaama liiketoimintasuunnitelma on kansainvälisen MBA: n keskeinen osa. Suunnitelman tavoitteena on esittää kaikki ohjelmassa hankitut sisällöt yrityksen luomisessa.


 8. Business Networking
  Business Networking -kierroksella opiskelijat osallistuvat kokouksiin suuryritysten ja muiden EAE-opiskelijoiden ammattilaisten kanssa, joiden ansiosta osallistujilla on mahdollisuus laajentaa ammatillisten yhteyksiensä verkostoja.


 9. Vähäinen
  EAE on käynnistänyt Pohjois-Amerikan suurimman ja pienen menetelmän ensimmäisen kerran Espanjassa perinteisen vapaaehtoisen menetelmän sijaan.


 10. Soft Skills -ohjelma
  EAE: n Soft Skills Internationalin MBA-ohjelma on tarkoitettu auttamaan osallistuvia ammattilaisia täydentämään koulutustaan henkilökohtaisten taitojensa strategisen mobilisoinnin avulla. Se sisältää kymmenen itsenäistä kuukausityöpajoja, jotka järjestetään emotionaalisen taitomallin mukaisesti.


 11. Kansainvälinen asumisohjelma
  Opintojakson lopulla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä kahden viikon asuinpaikka Pace Universityssä (New York). Tämä asuinohjelma on lisämaksua vastaan.


 12. EAE on yrittämätön
  Tavoitteena on antaa tarvittavat resurssit ja ympäristö EAE: n yritystoiminnan opiskelijoille kehittää uusia liiketoiminnan ideoita.
  106825_2.jpg

Pääsyvaatimukset ja tutkinto

Pääsyvaatimukset

 • Vähintään 3 vuoden työkokemus MBA-opiskelijoille.
 • Onko englanninkielinen sertifikaatti (ks. Käytettävissä olevat vaihtoehdot).
 • Onko kandidaatin tutkinto.


Double Degree

Opiskelijat, jotka suorittavat kurssin, saavat kansainvälisen MBA-tutkinnon EAE Business Schoolilta. Lisäksi opiskelijat, jotka täyttävät vakiintuneet akateemiset vaatimukset, saavat kansainvälisen MBA-tutkinnon Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona) -yliopistosta. Korkeakoulujen korkeakoulututkinnon suorittamiseksi on tarpeen täyttää toimielinten asettamat vaatimukset.


Pääsyprosessi

Pääpainoprosessin päätavoitteena on varmistaa ehdokkaiden sopivuus ohjelmaan tarkastelemalla heidän ammatillista kokemustaan ja akateemisen ansioluettelonsa. Tavoitteenamme on, että kaikki osallistujat hyödyntävät parhaiten tarjottavaa kokemusta kontekstin kautta, jossa he voivat kehittää pitkäaikaisia suhteita luokkatovereihin, opettajiin ja alumneihin. Ilmoittautumisprosessin aloittamiseksi lomake on täytettävä niin, että EAE: n akateeminen komitea voi käsitellä hakemuksen. Jos akateemisen komitean tekemä päätös pyydetystä ohjelmasta on myönteinen, hakija voi suorittaa ilmoittautumisensa.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Uramahdollisuudet

EAE arvioi yritykset, jotka arvostavat eniten ja siirtävät ne opiskelijoille heidän työllistyvyytensä helpottamiseksi. Tavoitteena on saavuttaa työmarkkinoiden vaatima kehitysaste.


Joitakin tosiseikkoja työllisyysraportista 2017:

 • 93% valmistuneista hakee työtä 6 kuukauden kuluessa Masterin päättymisestä ja 41% löytää työpaikan ennen ohjelmansa suorittamista
 • 34% korotti palkkaansa jopa 30% vuoden kuluessa masterin suorittamisesta
 • 67% opiskelijoista sai työpaikan mahdollisuuden yhdellä EAE Business Schoolin kautta käytettävissä olevista poluista
 • 74% hyväksyy uuden ammatillisen tarjouksen valmistumisensa jälkeen
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lue lisää

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid + 1 Lisää Vähemmän