Lue virallinen kuvaus

TUTKIMUS JA verkkoasetukset

Ohjelma on integroitu opiskelijoiden Brasiliasta ja ulkomailta, kuten kokeneita johtajia, keski-ikä 32 ja 8 vuotta johtamiskokemusta vaihtaa luokkiin ja tapaustutkimuksia. Tavoitteena on säveltää luokan muodostama sekoitus opiskelijoiden Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa peräisin monenlaisia ​​toimialoilla ja taustat, jotka mahdollistavat arvokkaan kokemusten vaihtoon. Kaikki opetus on Englanti, ja jopa 30 osallistujaa valitaan mukaan kukin ammattiyhdistykseen kyky analysoida ja vaihtaa työkokemukset, uusia käsitteitä, erottuva kulttuureissa ja vahva sitoutuminen oppimiseen ja älyllinen uteliaisuus. FIA International MBA Kansainvälinen MBA tarjotaan kolmessa eri vaihtoehtoja:

  • Kansainvälinen MBA osa-aika vaihtoehto
    Luokat tapaavat perjantaina iltapäivällä ja lauantaina 15 päivän välein 20 kuukauden ajan, ja mukana on yksi viikko kansainvälinen opintomatko Vanderbilt-yliopistolle ja Silicon Valley.
  • Kansainvälinen MBA - Global Studies -vaihtoehto
    Luokat tapaavat perjantai-iltapäivällä ja lauantaina 15 päivän välein 12 kuukauden ajan, seuraavien 10 kuukauden aikana kolmella kansainvälisellä upotuksella Kiinassa, Euroopassa, Intiassa tai Yhdysvalloissa (Vanderbilt University tai Silicon Valley). Todellinen elämä Kolsultitointihanke suoritetaan opiskelijajoukkueita aikana toinen osa ohjelmaa.
  • Kansainvälinen MBA-kokopäiväinen vaihtoehto
    Luokat tapaavat joka viikko keskiviikkona ja torstaina iltapäivällä ja perjantaina iltapäivällä ja lauantaina 15 päivän välein 12 kuukauden ajan, ja mukana on yksi viikon kansainvälinen opintomatko Vanderbiltin yliopistolle ja Silicon Valley.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta FIA – Fundação Instituto de Administração »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Duration
12 - 20 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Maalis 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä