Kansainvälinen MBA-ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ansaitse MBA yhdellä vuodella International MBA-ohjelmassa Guilford Glazer Business and Management (GGFBM)

Relevanssi, innovaatio, sitoutuminen

Ben-Gurion University of the Negev on kansainvälisen tieteidenvälisen tutkimuksen ja tieteellisen innovaation, Israelin tietoverkkorikollisuuden, ytimessä.

Guilford Glazer Business and Management -tieteellinen tiedekunta GGFBM toimii perustana israelilaisille yritysjohtajille, joilla on harvinainen yhdistelmä akateemisia koulutusohjelmia ja joka on sitoutunut yritysten, yhteiskunnan ja ympäristön vastuullisuuteen, joka vastaa paikallisen ja globaalin liiketoiminnan kehittämisen haasteisiin kaikilla aloilla. Tämä visio houkuttelee opiskelijoita ja tutkijoita innovatiivisiin päättelyihin sekä yhteiskunnalliseen, kansalaisten omallisuuteen ja osallistumiseen.

Ohjelman kuvaus

Kansainvälinen MBA-ohjelma BGU: n Guilford Glazer Business and Management -opetuksessa (GGFBM) tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita MBA sekä vaikuttava työharjoittelu vuoden kuluessa. GGFBM, yliopisto ja kaupunki Beer Sheva tunnetaan vilkkaana oppimisen ja sosiaalisen ympäristön puolesta.

Tämä integroiva opintosuunnitelma on suunnattu kansainvälisille ja israelilaisille opiskelijoille, jotka etsivät MBA-astetta erityisesti korostaen innovaatiota. Oppimiskokonaisuus erilaisista henkilökohtaisista ja akateemisista taustoista rikastaa oppimiskokemusta monikulttuurisessa ympäristössä ja monipuolistamisessa.

Ohjelmarakenne

  • Perusmoduuli kursseja liiketoiminnan aloilla markkinointi, organisatorinen käyttäytyminen, rahoitus, toiminnanohjaus, kirjanpito ja liiketoimintastrategia
  • Kehittynyt koulutus jokaisella liiketoiminta-alalla sekä nykyisessä liiketoiminnan kehittämisessä
  • Vierailevien tutkijoiden lisäparannus kehittyneisiin työpajoihin
  • Työharjoittelu: Innovaatio
  • Tiedekunta koostuu maailmankuuluista paikallisista ja vierailevista tutkijoista ja yritysjohtajista

Ohjelman aloituspäivät: Vuosittain tammikuun puolivälissä ja syyskuun puolivälissä

Sovellusvaatimukset: kandidaatin tutkinnon akkreditoitua yliopistoa ja GMAT tai GRE, TOEFL (tarvittaessa), ammatillinen kokemus

Opetuskieli: englanti

Opetus: Standardin akateeminen opetus, jota Israelin korkeakouluopetuslaitos määrää

Lisätietoa:
Guilford Glazerin tiedekunnan IMBA-ohjelma

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Näytä vähemmän