Kansainvälinen MBA Shanghai

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yritysmaailma ja erittäin dynaaminen ja erittäin kilpailukykyinen taloudellisen epävarmuuden nykyinen tilanne vaativat päteviä ammattilaisia, joilla on vankat tiedot erilaisista johtamisalueista ja lisäksi henkilökohtaiset ja ammatilliset taidot, kuten monipuolisuus, mukautuvuus, pohdintaa, päättäväisyyttä ja luovuutta.

Mitä hyötyä on kansainvälisen MBA-tutkinnon suorittamisesta? Kansainvälinen MBA on par excellence -johtajien koulutusohjelma, joka kouluttaa osallistujia pääsemään vastuullisiin tehtäviin yrityksessä hankkimalla johtamistaidot, joita tarvitaan yritysten ja laitosten johtamiseen. Sellaisenaan, johtamiskoulutuksen lisäksi, MBA varmistaa tunnustamisen koko yritysmaailmasta. Siksi on paras ohjelma hankkia ja yhdistää uusia työkaluja ja tietoja kokemuksen kautta, mikä helpottaa siirtymistä parempaan työhön ammattiurallamme.

Kansainvälinen MBA Shanghai on suunniteltu siten, että osallistujat voivat lisätä ja lisätä tietämystään liikkeenjohdosta ja hallinnosta, työskennellä tärkeimpien hallintatyökalujen kanssa ja vahvistaa johtamistaitojaan ja osaamistaan. Se on johtamisen maisterin tutkinto, joka keskittyy kaikkien organisaatioiden johtamiseen liittyvien alueiden ymmärtämiseen, kattavan yleiskuvan yrityksestä, sen toiminnasta ja organisoinnista.

Kaikkia tätä rikastuttaa verkostoitumismahdollisuudet, jotka ovat käytettävissä muiden osallistuvien ammattilaisten, opetushenkilöstömme ja konferensseihimme, keskusteluihin ja toimintoihimme kutsuttujen ammattilaisten kanssa, mikä on välttämätöntä ammatillisen asemoinnin parantamiseksi.

134926_pexels-photo-3153199.jpeg

Syyt EAE : n kauppakorkeakoulun kansainväliseen MBA Shanghaihin

 1. Lukukausi ulkomailla Shanghaissa
  Mahdollisuus opiskella lukukautta ulkomailla Shangain Shangain yliopistossa, yksityisessä korkeakoulussa, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista, globaalia liiketalouden koulutusta.


 2. EAE sijoituksessa
  EAE : n MBA-tutkinnot, jotka on nimetty yhdeksi maailman parhaista arvostetun yhdysvaltalaisen Bloomberg Businessweek -lehden parhaiden kansainvälisten kauppakorkeakoulujen 2018 parhaan listan joukosta.


 3. Kansainvälinen lahjakkuusohjelma
  Jos tavoitteesi on kansainvälinen ammatillinen kehittäminen, saat parhaan näkyvyyden EAE kanssa työskentelevien monikansallisten yritysten keskuudessa työllisyyspajojen ja haastattelujen avulla pääkonttorien ja kansainvälisten rekrytointikonsulttien kanssa.


 4. Yritysten verkottuminen
  Tapaamisia suurten yritysten, kuten Microsoftin, Red Bullin, HP: n, CEPSA: n ja Grupo Hero -yritysten ammattilaisten kanssa, mainitsen vain muutamia.

ominaisuudet

 • Maailman 25 suosituinta kauppakorkeakoulua - América Economía Ranking 2019
 • Espanjan 2. paras kauppakorkeakoulu - Merco 2019
 • 103 eri kansallisuutta vuonna 2018
 • +77.000 ammattilaista, jotka on muodostettu vuodesta 1958
 • 25 maailman parasta projektijohtamisen mestaria QS Global Masters Ranking 2019

student, typing, keyboard

Työllisyysraportti

 • 85% opiskelijoista sai uusia työpaketteja suoritettuaan maisterin
 • 98% EAE opiskelijoista, jotka harjoittavat harjoittelua, löytää harjoittelupaikkansa ammatillisen uran osaston kautta
 • 7.000+ työ- ja harjoittelupaikkaa vuonna 2018
 • Vuoden 2018 viisi paras rekrytointiyritys: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Rahoitusjärjestelmät ja avustukset

EAE tiedämme, että lahjakkaat opiskelijat inspiroivat meitä ja ovat yhteisömme edistyksen liikkeellepaneva voima. EAE myöntää palkinnon ponnisteluistaan kohti huippuosaamista, vahvistamalla sitoutumistamme tasa-arvoon ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen laajentamalla mahdollisuuksia päästä koulutusohjelmiin.

 • 25% opiskelijoista saa taloudellista tukea
 • 12 kuukauden koroton rahoitus
 • 4 erityyppistä EAE apurahaa
Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lue lisää

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Näytä vähemmän
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 5 Lisää Vähemmän