Kansainvälinen MBA Shanghai

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Liiketoimintaympäristö ja erittäin dynaaminen ja erittäin kilpailukykyinen taloudellisen epävarmuuden nykytila edellyttävät päteviä ammattilaisia, joilla on vahva tietämys eri hallinnointialueista ja lisäksi henkilökohtaiset ja ammatilliset taidot kuten monipuolisuus, sopeutumiskyky, heijastus, päättäväisyys ja luovuus. Mitkä ovat kansainvälisen MBA-ohjelman edut? Kansainvälinen MBA on johtamiskoulutusohjelma par excellence, joka kouluttaa osanottajiaan saavuttamaan vastuullisia tehtäviä yrityksessä hankkimalla johtamisvalmiuksia, joita tarvitaan yritysten ja instituutioiden johtamiseen. Hallintokoulutuksen lisäksi MBA takaa tunnustuksen koko liiketoiminta-alueelta. Sen vuoksi se on paras ohjelma saada ja lujittaa uusia työkaluja ja tietoja kokemuksen kautta, mikä helpottaa siirtymistä kohti parempaa työtä ammatillisessa uralla.

Kansainvälinen MBA Shanghai on suunniteltu siten, että osallistujat voivat parantaa ja lisätä tietämystään liikkeenjohdosta ja hallinnosta, työskennellä tärkeimpien hallintatyökalujen kanssa ja vahvistaa johtamistaitojaan ja osaamistaan. Se on johtamisen maisterin tutkinto, joka keskittyy kaikkien organisaatioiden johtamiseen liittyvien alueiden ymmärtämiseen, kattavan yleiskuvan yrityksestä, sen toiminnasta ja organisoinnista. Tätä kaikkea rikastavat verkostoitumismahdollisuudet, jotka ovat käytettävissä muiden osallistuvien ammattilaisten, opetushenkilöstömme ja konferensseihimme, keskusteluihimme ja toimintoihimme kutsuttujen ammattilaisten kanssa, mikä on ratkaisevan tärkeää ammatillisen paikannuksen parantamiseksi.

106823_5.jpg

Syyt EAE: n kauppakorkeakoulun kansainväliseen MBA Shanghaihin

 1. EAE: n MBA, yksi maailman parhaimmista Bloombergin sijoituksessa
  EAE: n MBA, joka on yksi maailman parhaimmista maailman arvostetuimmasta amerikkalaisesta Bloomberg Businessweek -listasta. Koulut sijoittui 32. listalla maailman parhaista kauppakorkeakouluista MBA: n tekemiseksi Yhdysvaltojen ulkopuolella. EAE on Top 5: n espanjalaisten kauppakorkeakoulujen joukossa.


 2. työllistettävyys
  Professional Careers -palvelu keskittyy ohjaamaan ja kouluttamaan opiskelijoita saavuttaakseen ammatilliset tavoitteensa ja vastaamaan heidän odotuksiaan ja kiinnostuneita työmarkkinoilla.


 3. Kansainvälinen kykyohjelma
  Ohjelma oli tarkoitettu kansainvälistä ammatillista kehitystä hakeville opiskelijoille, jotta he saisivat parhaan näkyvyyden EAE: n kanssa yhteistyössä toimivien monikansallisten yritysten keskuudessa. Siksi järjestetään aktiviteetteja, kuten työllisyystyöpajoja, haastatteluja päämetsästäjien kanssa ja pääsy kansainvälisille valintakonsultteille ympäri maailmaa.


 4. Executive MBA-neuvosto
  EAE, Executive MBA -neuvoston jäsen. Koulu on Executive MBA -neuvoston jäsen, joten kaikki ohjelmat täyttävät järjestön vaatimat kansainväliset akateemiset ja laatuvaatimukset.


 5. Kansainväliset rankingit
  Korostettu Euroopan 65 parhaan joukosta ja maailman 200 parasta (QS Global MBA 2018 ranking). Ensimmäistä kertaa se tulee parhaaseen MBA-luokitukseen eurooppalaisella tasolla ja saavuttaa Top 35: n (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017).
 6. Ohjelma-liikerata
  EAE MBA oli ensimmäinen yleinen hallinnointiohjelma Espanjassa, ja sitä on nyt tarjolla yli 50 vuotta.


 7. Liiketoimintapeli
  Ohjelmaan laadittu ja opettajan ohjaama liiketoimintasuunnitelma on kansainvälisen MBA: n keskeinen osa. Suunnitelman tavoitteena on esittää kaikki ohjelmassa hankitut sisällöt yrityksen luomisessa.


 8. Business Networking
  Business Networking -kierroksella opiskelijat osallistuvat kokouksiin suuryritysten ja muiden EAE-opiskelijoiden ammattilaisten kanssa, joiden ansiosta osallistujilla on mahdollisuus laajentaa ammatillisten yhteyksiensä verkostoja.


 9. Vähäinen
  EAE on käynnistänyt Pohjois-Amerikan suurimman ja pienen menetelmän ensimmäisen kerran Espanjassa perinteisen vapaaehtoisen menetelmän sijaan.


 10. Pehmeät taidot -ohjelma
  EAE: n Soft Skills International MBA -ohjelman tarkoituksena on auttaa osallistuvia ammattilaisia suorittamaan koulutuksensa strategisesti mobilisoimalla henkilökohtaisia taitojaan. Se sisältää kymmenen itsenäistä kuukausittaista työpajaa, jotka järjestetään yhdessä emotionaalisten taitojen mallin kanssa.


 11. Semester Abroad NYC: ssä
  Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus opiskella lukukautta ulkomaille Pace University - Lubin School of Business New Yorkissa New Yorkissa, joka on yksityinen korkeakoulu, joka on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille laadukasta, globaalia liiketoimintakoulutusta. Pace University tarjoaa opiskelijoillemme todellisen mahdollisuuden saada tietoa liiketoiminnan menestyksestä, New Yorkista ja ympäri maailmaa.

106826_3.jpg

Pääsyvaatimukset ja tutkinto

Pääsyvaatimukset

 • Vähintään 3 vuoden työkokemus MBA-opiskelijoille.
 • Onko englanninkielinen sertifikaatti (ks. Käytettävissä olevat vaihtoehdot).
 • Onko kandidaatin tutkinto.

Double Degree

Osallistujat, jotka suorittavat ohjelman, saavat EAE Business Schoolin kansainvälisen MBA-tutkinnon ja Universidad Rey Juan Carlos (Madridin kampus) -akatemian tutkinnon. Lisäksi osanottajat saavat myös Shanghain yliopistosta valmistumisen todistuksen.

EAE: n ja yliopiston myöntämien pätevyyden saamiseksi osallistuvien on täytettävä näiden laitosten asettamat vaatimukset.

Pääsyprosessi

Pääpainoprosessin päätavoitteena on varmistaa ehdokkaiden soveltuvuus ohjelmaan tarkastelemalla heidän ammatillista kokemustaan ja akateemista taustaansa.

Tavoitteenamme on, että kaikki osallistujat hyödyntävät parhaiten tarjottavaa kokemusta kontekstin kautta, jossa he voivat kehittää pitkäaikaisia suhteita luokkatovereihin, luennoitsijoihin ja alumneihin.

Ilmoittautumisprosessin aloittamiseksi lomake on täytettävä niin, että EAE: n akateeminen komitea voi käsitellä hakemuksen. Jos akateemisen komitean tekemä päätös pyydetystä ohjelmasta on myönteinen, hakija voi suorittaa ilmoittautumisensa.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Uramahdollisuudet

EAE arvioi osaamisen, jonka yritykset arvostavat eniten, ja ohjaa opiskelijoille tässä suhteessa työllistettävyyden helpottamista. Tavoitteena on saavuttaa työmarkkinoiden vaatima kehitysaste.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lue lisää

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Näytä vähemmän