Kansainvälinen MBA DMIN

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus


Tutkinnon yleiskatsaus

 • Kaksivuotinen MBA, jolla on maailmanlaajuinen painopiste, joka ei edellytä aiempaa työkokemusta.
 • Tämä jatko-ohjauksen pätevyys sopii uran ammattilaisille.
 • Valitse joukosta erikoistumisvaihtoehtoja, kuten mainonta ja tuotemerkin hallinta, rahoitus, markkinointi, toimitusketjun hallinta ja matkailu ja tapahtumien hallinta.
 • Hanki kehittynyttä hallintotietoa ja -taitoja kansainvälisessä liiketoiminnassa.
 • Lisätietoja liiketoimintastrategiasta, kansainvälisestä kaupasta ja maailmanlaajuisesta markkinoinnista.
 • Vahvista globaalia näkökulmaa ja verkostoa mahdollisuuksia kansainväliseen vaihtoon tai ulkomaille.
 • Hyödynnä erilaisia joustavia oppimisvaihtoehtoja, jotka sopivat parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi.
 • Täytyy edistyneeseen asemaan aiempien pätevyyksien ja täydellisen tutkinnon suorittamiseksi vain 1,5 vuodessa.
 • Johtava johtaja on mentoroitava Executive Partners -ohjelman kautta.
 • Opiskele opetussuunnitelmaa, joka on johdettu edelläkävijöiden liiketalouden ja johtamisen maailmanluokan tutkimuksesta (1).
 • UniSA Business School on sijoittunut maailman korkeimpaan prosenttiin (2) ja sille on myönnetty viiden tähden huippuosaamista QS Stars -arvioinnissa 2019.
 • UniSA on sijoittunut World Top 150 -liiketoiminta- ja taloustieteeseen (3).

(1) Vuoden 2018 huippututkimus Australiassa (ERA). (2) UniSA Business School on yksi vain kymmenestä laitoksesta Australiassa ja 187 maailmanlaajuisesti EQUIS-akkreditointia (yli 16 500 maailmanlaajuisesti). EFMD, lokakuu 2019. (3) 2019 Aihejärjestys.

kuva

Oletko alussa uran ammattilainen, joka haluaa edetä urasi kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä?

Tämä tutkinto kehittää tietämystäsi globaalista liiketoimintaympäristöstä ja auttaa sinua maksimoimaan urakehitysmahdollisuutesi ja työllisyysnäkymät. Voit hyötyä monista kokemuksiin perustuvista oppimismahdollisuuksista, mukaan lukien ylimmän liiketoiminnan johtajan suorittama merentutkimus ja yritysneuvonta Executive Partners -ohjelman kautta.

Opiskelu keskittyy kansainväliseen liiketoimintastrategiaan, kansainväliseen kauppaan, globaaliin markkinointiin ja kulttuurien hallinnointiin - tietämyksen, jota sinun tarvitsee nopeuttaa urasi ammattilaisena kansainvälisessä kontekstissa.

Mitä opit

Tähän tutkintoon kuuluu 16 kurssia ja useita valittavia. Aloitat seitsemän peruskurssia, jotka ovat yhteisiä kaikille kansainvälisen MBA-alan erikoistumisille. Näiden avulla kehität kehittyneitä taitoja ja asiantuntemusta kansainvälisen johtamisen aloilla, mukaan lukien:

 • maailmanlaajuinen liiketoimintaympäristö
 • ihmisten johtaminen ja suorituskyky
 • taloudelliset periaatteet
 • kansainvälisessä kaupassa

Sitten siirrytte erikoistumiseenne, opiskelemalla sellaisia alueita kuin maailmanlaajuinen toimitusketju, kulttuurihallinto ja maailmanlaajuinen markkinointi. Tutkimuksesi suoritetaan myös strategian ja etiikan kurinalaisella kurssilla.

Miksi International Master of Business Administration

Tämä kahden vuoden MBA tarjoaa ammattilaisille kehittynyttä osaamista ja johtamistaitoja kansainväliseen liiketoimintaan. Se ei edellytä aiempaa työkokemusta.

Saat tietoa liiketoimintastrategiasta, kansainvälisestä kaupasta, kansainvälisestä markkinoinnista ja kulttuurien hallinnasta. Kurssit suunnitellaan yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, joten opit todellisissa tapaustutkimuksissa ja kehität tietoa ja asiantuntemusta, jota tarvitset nykyisten globaalien liiketoimintahaasteiden ratkaisemiseksi.

UniSA on yksi vain kymmenestä Australian kauppakorkeakoulusta, jolla on EQUIS-akkreditointi. EQUIS on maailman johtava kauppakorkeakoulujen akkreditointi, jonka myöntää Euroopan johtamisen kehittämissäätiön (EFMD) laadunvarmistusosasto. UniSA on saanut viisi tähteä kansainvälistymisestä *. Saat reaalimaailman oivalluksia globaalin liiketoimintakeskittymämme, johtotiedon ja verkostojemme kautta. Sinulla on tiedot, taidot ja kokemukset menestyäksesi tulevassa urassasi riippumatta siitä, missä maailman valitset työskennellä.Monipuolinen opiskelijakokemus

Joustavat toimitus- ja opetussuunnitelmamahdollisuutemme on suunniteltu vastaamaan elämäntyyliäsi, ensisijaista oppimistapaa ja urasuhteita. Voit hyötyä kesä- ja talvikoulun intensiivikursseista, mentorointi- ja verkottumismahdollisuuksista teollisuuden kanssa sekä johtamistaitojen kehittämiseen. Voit myös tutustua nopeutetun oppimisen Pathways ja hakea ohjelmasta tukea meidän Business Student Hub.

* 2019 QS Stars -arvosanat

Sinun urasi

Kanssa International Master of Business Administration olet varustettu harjoittamaan kansainvälistä liiketoimintaa uran maailmanlaajuisesti. Voit harkita ulkoasioita, kansainvälistä kauppaa, monikansallista organisaatiota tai konsultointia. Kansainvälinen MBA on täydellinen väline uran etenemiseen, kuten siirtyminen projektinhallintaan, yleiseen johtamiseen tai globaaliin liiketoimintajohtamiseen.

Real World Connections

Työpaikat ja harjoittelupaikat rajoittavat opiskelun ja työn välistä kuilua. Yhteydet teollisuuteen luovat mahdollisuuksia kasvaa. Nämä kokemukset lisäävät luottamusta liike-elämään ja tarjoavat sinulle kilpailuetua.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Näytä vähemmän
adelaide , adelaide , adelaide , adelaide + 3 Lisää Vähemmän