Lue virallinen kuvaus

Kansallinen Tsing Hua yliopisto (NTHU), Vieressä Industrial Technology Research Institute ja Hsinchu Science Park Hsinchu, on toistuvasti rankattu yhdeksi premier yliopistojen Taiwanissa ja on laajalti tunnustettu paras inkubaattoriin tulevien johtajien teollisuuden sekä tutkijoita. IMBA on kaksivuotinen, kokopäiväinen, ja kaikki-Englanti MBA-ohjelma alla College of Technology Management.

Vuonna 2003, Kansallinen Tsing Hua yliopisto ja Taiwan kansainvälisen yhteistyön ja kehityksen rahastosta (TaiwanICDF) aloitti strategisen liittoutuman politiikan ja allekirjoitti yhteistyösopimukset järjestämisestä maisteriohjelmaa huipputeknologian hallintaa. Perustuu sopimuksen, College of Technology Management aloitti IMBA ohjelma ja TaiwanICDF tarjoaa stipendin kansainvälisille opiskelijoille osallistua opiskeluun alalla teknologian hallinta. Yhteistyöohjelmaa välillä NTHU ja TaiwanICDF oli asetettu alle teknologiainstituutin Management 4 yeas ja vuonna 2006, imba ohjelma virallisesti hyväksymä opetusministeriö ammatillinen koulutusohjelma lähtien. Hyväksynnän YM mahdollistaa imba ohjelma rekrytoida kotimaisia ​​sekä kansainvälisiä opiskelijoita vuodesta 2007 Fall .the monikulttuurisessa ympäristössä sekä opetussuunnitelman suunnittelu on kouluttaa opiskelijoita hyvin valmistautunut alati muuttuvassa maailmassa, kun globalisaatio tulee käsittelemiseksi maailmanlaajuisesti.

Kehotamme hakemuksia kaikki pätevät kiinnostuneille tutkimuksessa johdon. Heidän omistuksessaan kandidaatin tutkinto akkreditoitu tai korkeakoulun kanssa vähintään kahden vuoden työkokemus ovat oikeutettuja sovellus. Ennen tutkimuksen liike tai taloustieteen ei ole vaatimus ottamista. Ensimmäisenä vuonna, opiskelijat varustetaan perusteellista asiantuntemusta hallinnan tausta edistyneille, erikoistunut työ akateemisessa suurten yhtiöiden ja ammattialojen. Toisena vuonna, lisäksi diplomityön, joka vaaditaan, opiskelijat voivat vapaasti ottaa valinnaisia ​​kursseja kuudesta erikoisuuksia ja tyypillisesti suuria kahdessa tai kolmessa alueilla.

Oppiminen tavoitteet IMBA:

 • Opiskelijamme on varustettu tietoa asetettu tarpeen eettisesti hallita päätöksentekokäytännöt nykypäivän liiketoimintaan.
 • Opiskelijamme saavat omistaa maailmanlaajuinen visio.
 • Opiskelijamme keskittyy palvelemaan toisia johtajana ja tiimin jäsenenä.
 • Opiskelijamme osoittaa tehokas viestintätaidot.

Opetussuunnitelma

IMBA opiskelijoiden tulee ilmoittautua kokopäiväisesti vähintään kahden vuoden, mutta enintään 4 vuotta. Vähintään 48 opintopistettä kursseja plus 4 krediittiä diplomityön tarvitaan Valmistuttuaan IMBA ohjelma.

Vaatimus valmistumisen: 52 ov

 • Core kurssit (27 op)
 • Valinnaisia ​​kursseja (21 op)
 • Diplomityö (4 op)

Core Kurssit

Kaikki imba opiskelijat saavat perustavanlaatuinen koulutusta perusvälineet ja käsitteitä johdon ensimmäisenä vuonna. Opetussuunnitelman antaa opiskelijalle taustalla kehittyneen tutkimuksen ammattialalla. Opetussuunnitelman ensimmäisenä vuonna imba ohjelma koostuu 9 kurssia (27 ov) perusoikeuksien aloilla, kuten kirjanpito, talous, tilastotieteen, taloushallinto, markkinointi, Globalisaatio Management, Organisaatiokäyttäytyminen MIS, ja yhtiöoikeuteen.

Core kurssit:

 • Kirjanpito Management
 • taloustiede
 • Tilastotiedot
 • Taloushallinto
 • Marketing Management
 • Globalisaatio Management
 • Organisaatiokäyttäytyminen
 • Management Information System
 • Yhtiöoikeus

Majors & Valinnaiset kurssit

Periaatteessa 2-3 kursseja kunkin erikoisuus tarjotaan joka lukukausi. IMBA opiskelijat voivat vapaasti valita kaksi tai kolme ohjelmia seuraavista 6 speicalties, ja jokainen ohjelma vaatii vähintään kaksi kurssia täyttämään merkittävänä. Saat IMBA opiskelija sai TaiwanICDF stipendi, Technology Management-ohjelma on pakollista.

 • Teknologiajohtaminen
 • tietohallinto
 • Henkilöstöhallinto
 • Taloushallinto
 • Managerial kauppakorkeakoulu
 • Laki tiede ja teknologia

Apurahat

Viitteet

Anaely Aguiar, Nicaraguan NTHU on, joka sanan varsinaisessa merkityksessä, uskomaton paikka. Erityisesti IMBA Program College of Technology Management, opiskelijat rakkaus tiedekunnan, luokat, ja mahdollisuuksia. Vaikka IMBA kokemus voi olla tiukka ja vaativa, useimmat opiskelijat eivät kauppaa heidän vuotta täällä mitään.
Gabriela Turcios, Nicaraguan Mukava olla NTHU opiskelija, yliopisto, henkilökunta ja luokkatoverit teki minun 2 vuoden opinnot Taiwanissa unohtumaton! Olen kiitollinen kaikille hyviä muistoja ja ystäviä kautta minun jäi tässä maassa, pidetään toinen koti minulle!
Valerie Hii, Malesian Erinomainen professorit & aloite luokkatoverit suurella maailmanlaajuinen työkokemus jakaa ja oppia. Opetus IMBA tarjoaa selkeät selityksiä, esimerkkejä ja tapaustutkimuksia, räätälöidä jokaiselle MBA-opiskelija, joka haluaa olla globaali näkymä.
Corasonia Djafarli, Indonesian NTHU imba ohjelma oli työnsi minut kuin minun rajat ja auttoi minua pääsemään mitä ajattelin olevan saavuttamaton tavoitteita.
Gorki Alfaro, Hondurasin IMBA ohjelma on ollut yksi mielenkiintoisimmista kokemuksista elämässäni, se tarjoaa uuden oppimisen näkökulmasta kautta vuorovaikutuksessa kulttuureihin ympäri maailmaa.
Abi Sugumar, Intian olen nautimme kaikki kurssit IMBA..To olla erityisesti, markkinoinnin johto joka otin minun ensimmäinen vuosi oli minun suosikki kaikista ... .. Tämä kurssi antoi minulle paljon tietoa siitä, miten johtaa joukkue ja joukkueena me itse luoneet verkkosivuilla kuvitteellinen intialainen ravintola ja muotoiltu markkinointisuunnitelma ravintola. Kurssi oli enemmän käytännön, ja ei ollut perinteinen tapa kirjoittaa tentit ja ulkoa asioita!
Abraham Galeano, Nicaraguan on joukko kokemuksia, että voin jakaa mitä olen oppinut niin kaukana lukemalla tämän IMBA klo NTHU. Kursseja kuten markkinointi, talous, kirjanpito tai palvelu turvallisuusneuvoston ovat avanneet mieleni laajentaa käsitteitä ja menettelyjä, ja miten voin soveltaa niitä jokapäiväisessä liike-elämässä. Nyt tiedän Markkinointi miten arvostaa minun puvuista, oppia heidän tarpeensa ja mitä teknologinen alusta voidaan käyttää niiden saavuttamiseksi. Laskentatoimi avasi silmäni näkemään selvästi yrityksille ja markkinoi käyttäytyminen, analysoimalla lausunnot ja tiedonhaussa et koskaan ajatellut se oli siellä, kun taas Service Security antaa sinulle todella visio siitä, miten tärkeää turvallisuus on oman yrityksen jälkeen järjestelmä arvopaperit ja salattuja salasanoja. Olen rikastuttanut näkökulmasta maailman kiitos arvokasta professorit kokemus, stimuloiva monikulttuurisessa ympäristössä, ja tietenkin, Taiwanin inspiroiva kulttuuria.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä