Lue virallinen kuvaus

Master in International Business Administration (imba)

Keväästä 2004 taloustieteiden tiedekunnassa Universitat de València on tarjonnut virallista Master in International Business Administration (IMBA) Jäsenenä International Business School Alliance (IBSA). Tämä Alliance perustettiin vuonna 2003 ja on kasvava verkosto kansainvälisesti suuntautunut kauppakorkeakouluissa.

Opiskelijat saavat kaksi master palkinnon, koska se on pakollista opiskella kahdessa eri maassa sisällä IBSA verkoston laitosten yhden lukuvuoden ajan. Tämä on kokopäiväinen ohjelma kaupallisen tutkinnon ja kaikki opetus tapahtuu kokonaan läpi Englanti. IMBA Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemus suunniteltu molempien oppilaiden tarpeisiin ja valmistuneiden mahdollisuuksia. Se ylittää käsitellään kaupan kysymyksiä maiden välillä edistämällä kriittinen analyysi mikä tekee liiketoiminnan kilpailukykyinen kansainvälisellä tasolla.

IMBA Ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita:

  • Johtajarooleihin jossa globaali teemat ovat edellytys päätöksentekoprosessiin.
  • Positioille jossa tietoisuutta taloudellista ja kulttuurista monimuotoisuutta on yhtä tärkeää kuin ammatillinen johtamistaitoja.
  • Nopeasti muuttuvassa tilanteet, joissa kyvystä mukautua nopeasti voi tehdä ero liike onnistumisen tai epäonnistumisen.
  • Sillä uramahdollisuuksia missä tai monikielisiä taitoja tarvitaan.

tunnustaminen

Tämä virallinen Master on tunnustettu "Innovation Group" Universitat de València-Unitat d'Innovació Educativa.

Opiskelemaan

IMBA ohjelma rekrytoi kansainvälisiä, innovatiivisia opiskelijoiden maailmanlaajuisesti erilaisista kulttuuri-, maantieteellinen ja ammatillinen tausta. Se helpottaa vahva vuorovaikutus ja kokemusten opiskelijoiden keskuudessa. Opiskelu kahdessa eri maassa ja siten kohtaamisen molemmissa kulttuureissa antaa opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden kommunikoida ja elää molemmissa ympäristöissä onnistuneesti. IMBA tarjoaa tietoja ja taitoja, joita tarvitaan maailmanlaajuista johtajuutta 21. vuosisadalla.

Pääsyvaatimukset

Voidakseen osallistua aktiivisesti ja tehokkaasti IMBA ohjelmassa, opiskelijat tarvitsevat käsitellä seuraavia alueita:

  • Ylempää korkeakoulututkinto asiaan tai sukulais Business Management (esim Bachelor tutkinnot Business, Economics, laskentatoimi, rahoitus tai Management). Jos opiskelijalla on toinen BA aste, on tarpeen antaa todiste osallistumisesta ainakin useita Management luokkia ja / tai todistamaan osuvilla taitoja tai työkokemusta.
  • Todiste Englanti Kielitaito kautta tunnustettu testaus IELTS tai TOEFL (vähintään 6,5 pistettä IELTS tai 550 TOEFL, 213 TOEFL tietokoneen, 79 TOEFL internetissä). Poikkeuksia voidaan myöntää hakijoille, jotka sitoutuivat huomattavan osan opinnoissa Englanti.

Katso seuraava täällä erityisiä ottamista ohjeita Universitat de València.

Academic, tieteellinen tai ammatillinen kiinnostus:

Vuonna liikemaailmassa, myös taloudessa yleensä asioita käsitellään maailmanlaajuisesti. Globalisaatio voidaan määritellä integroitumista maiden ansiosta valtavat kustannusten vähentäminen kuljetuksen ja viestinnän sekä jakautuminen esteitä vapaata liikkuvuutta keskuudessa rajoja tavaroiden, palvelujen, pääoman ja tiedon ja (vähemmässä määrin) ihmisiä.

Tämä globalisaatio on aiheuttanut evoluutio tiellä tulla raskaaksi käytännön liiketoiminnan yhä kilpailun maailmassa. Mikä ennen oli nimeltään kansainvälinen kauppa, nyt kutsutaan yritysten kansainvälistymiseen, koska väliset suhteet taloudellisten kokonaisuuksien yrittävät löytää pitkäaikaisia ​​sopimuksia sijaan luottaa kilpailuja lyhyellä aikavälillä. Siksi sekaantuu liike-elämässä samanaikaisesti johdon monissa maissa, tapahtumia, jotka tapahtuvat yksi heistä ovat myös merkityksellisiä toimintaan yhtiöiden toisten. Maisterin tutkinto International Business Management haluaa antaa hänen / hänen valmistuneiden koulutuksen jossa maailmanlaajuiset näkökohdat otetaan huomioon, kun ne toteuttavat liiketoimintaa koskevia päätöksiä.

Ymmärrys taloudellinen ja kulttuurinen monimuotoisuus tulee tämän maisterin jotain yhtä tärkeitä kuin ammattitaitoa tai johdon. Valmistuneiden maisteri International Business Management päätyvät ottaen työt, joissa on välttämätöntä liikkuvuutta ja sopeutumiskykyä nopeasti ympäristön muutoksiin, ja ne on koulutettu tähän. Mestarin tarjoaa tämän kokemuksen tarjoamalla vaihtoa eri yliopistojen ja mahdollistaa opiskelijoille löytää tapa olla ja työskentelytapa opiskelijoiden muita rotuja ja kulttuureja.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
14 kuukautta
Full-time
Hinta
- 13000 € noin
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä