$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa {mbastudies-dual-degree:plural} Tilintarkastusssa

Jos opiskelija on kiinnostunut kahden eri aihealueen tutkinnoista, kaksoistutkinto voi olla juuri oikea vaihtoehto. Kaksoistutkinnot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kahden opintokokonaisuuden yhtä aikaa suorittamiseen, ja yleensä opinnot voi vieläpä suorittaa paljon nopeammin kuin jos tutkinnot suorittaisi erikseen.Laskentatoimella tarkoitetaan työtä, jota kirjanpitäjät tekevät. J… Lue lisää

Jos opiskelija on kiinnostunut kahden eri aihealueen tutkinnoista, kaksoistutkinto voi olla juuri oikea vaihtoehto. Kaksoistutkinnot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kahden opintokokonaisuuden yhtä aikaa suorittamiseen, ja yleensä opinnot voi vieläpä suorittaa paljon nopeammin kuin jos tutkinnot suorittaisi erikseen.

Laskentatoimella tarkoitetaan työtä, jota kirjanpitäjät tekevät. Jotta kirjanpitäjän pätevyyden saa, täytyy opiskelijan suorittaa lukuisia alaan liittyviä kursseja. Näitä ovat muun muassa kustannuslaskenta, henkilöverotus, yleishyödyllisten yhteisöjen verotus, kiinteistöjen verotus ja valtion laskentatoimi.

Ota yhteyttä yliopistoihin ja kysy lisää Vertaa {mbastudies-dual-degree:plural} Tilintarkastusssa 2022

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Dual Degree-ohjelmaa yhdistää Business Administration Master of kirjanpidon.

Dual Degree-ohjelmaa yhdistää Business Administration Master of kirjanpidon. -
Maisteri MBA
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus