MBASTUDIES

Näytä kaikki {mbastudies-dual-degree:plural} Liiketalouden opinnotssa 2021 Joulupukki Anita Perussa

Jos opiskelija on kiinnostunut kahden eri aihealueen tutkinnoista, kaksoistutkinto voi olla juuri oikea vaihtoehto. Kaksoistutkinnot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kahden opintokokonaisuuden yhtä aikaa suorittamiseen, ja yleensä opinnot voi vieläpä suorittaa paljon nopeammin kuin jos tutkinnot suorittaisi erikseen.

Liiketalouden opinnot ovat akateeminen aihealue, jolla hankitaan liike-elämän uraa ajatellen välttämättömiä ja hyödyllisiä taitoja. Opinnoissa voidaan käsitellä muun muassa seuraavia aiheita: rahoitus, laskentatoimi, taloustiede, organisaatiotutkimus, liiketoiminnan etiikka ja markkinointi.

Peru, virallisesti Perun tasavallan, on maa Länsi-Etelä-Amerikassa. Peru on noin 80 yliopistojen kanssa paljon enemmän yksityisiä yliopistoja kuin julkinen. Ensisijainen kieli on edelleen espanjalainen mutta joitakin kursseja erityisesti luotu kansainvälisille opiskelijoille.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin {mbastudies-dual-degree:plural} Liiketalouden opinnotssa Joulupukki Anita Perussa 2021

1 tulosta kohteessa Liiketalouden opinnot, Joulupukki Anita Filter

Maisterin tutkinto kansainvälisessä liiketoiminnassa Kaksoistutkinto: HFU: n myöntämä kansainvälinen MBA

Universidad de San Martín de Porres
Maisteri
MBA
Maalis 2021
<
Täyspäiväinen
<
20 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

Kansainvälisen liiketoiminnan kaksoistutkinnon kansainvälisen MBA-ohjelman maisteriohjelmalla pyritään kehittämään osallistujille teoreettisia ja käytännöllisiä elementtejä, j ...

Lue lisää