MBASTUDIES

Etsi {mbastudies-dual-degree:plural} Liiketalouden opinnotssa 2021 Batu Pahat Malesiassa

Kaksoistutkinto on uudenlainen koulutusvaihtoehto, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kaksi eri tutkinto yhtä aikaa. Kaksoistutkinnon merkitystä työmarkkinoilla ei kannata vähätellä, sillä kaksi tutkintoa suorittaneilla on taitoja ja tietoa kahdesta aivan erilaisesta aihepiiristä.

Liiketalouden opinnot ovat akateeminen aihealue, jolla hankitaan liike-elämän uraa ajatellen välttämättömiä ja hyödyllisiä taitoja. Opinnoissa voidaan käsitellä muun muassa seuraavia aiheita: rahoitus, laskentatoimi, taloustiede, organisaatiotutkimus, liiketoiminnan etiikka ja markkinointi.

Malesia on liittovaltion perustuslaillinen monarkia Kaakkois-Aasiassa. Se koostuu kolmestatoista valtioiden ja kolme liittovaltion alueella ja on yhteensä alasta on 329847 neliökilometriä erottaa Etelä-Kiinan merellä kahteen samankokoisten alueiden Malakka ja Malesian Borneo.

Aloita tänään {mbastudies-dual-degree:plural} Liiketalouden opinnotssa Batu Pahat Malesiassa 2021

1 tulosta kohteessa Liiketalouden opinnot, Batu Pahat Filter

Inti mba kaksinkertainen palkinto ma management studion uni of hertfo

INTI International University & Colleges, Malaysia
MBA
MA
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Meidän Master of Business Administration (MBA) kaksinkertainen palkinto Master of Arts Management Studies University of Hertfordshire, Iso-Britannia avulla voit oppia ratkaise ...

Lue lisää