MBASTUDIES

Vertaile {mbastudies-dual-degree:plural} Kansainvälinen liikkeenjohtossa 2021 miami Yhdysvalloissa

Jos opiskelija on kiinnostunut kahden eri aihealueen tutkinnoista, kaksoistutkinto voi olla juuri oikea vaihtoehto. Kaksoistutkinnot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kahden opintokokonaisuuden yhtä aikaa suorittamiseen, ja yleensä opinnot voi vieläpä suorittaa paljon nopeammin kuin jos tutkinnot suorittaisi erikseen.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Miami on läänin istuin Miami-Dade Countyn, joka sijaitsee Atlantin rannikolla Etelä-Floridassa. Miami sijoittui seitsemänneksi koko Yhdysvalloissa, kun puhumme ilmoittautuminen opiskelijoiden asukasta kohden. Miami tunnetaan myös voittoa ja voittoa ammatillisia ohjelmia.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin {mbastudies-dual-degree:plural} Kansainvälinen liikkeenjohtossa miami Yhdysvalloissa 2021

1 tulosta kohteessa Kansainvälinen liikkeenjohto, miami Filter

Diplomi-insinööri kansainvälisestä liiketaloudesta

Marconi International University - Miami
MBA
MBA
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
18 kuukautta
Englanti
Espanjalainen
Kampus
Online

Master of International Business Administration valmistautuu kilpailemaan ja menestymään globaalilla tasolla. Se antaa opiskelijoille syvemmän ymmärryksen talouteen, rahoituks ...

Lue lisää