MBASTUDIES

Täältä löydät {mbastudies-dual-degree:plural} Kansainvälinen liiketoimintassa Saksassa 2021

Kaksoistutkinto on uudenlainen koulutusvaihtoehto, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kaksi eri tutkinto yhtä aikaa. Kaksoistutkinnon merkitystä työmarkkinoilla ei kannata vähätellä, sillä kaksi tutkintoa suorittaneilla on taitoja ja tietoa kahdesta aivan erilaisesta aihepiiristä.

Kansainvälinen liiketoiminta viittaa kaupalliseen toimintaan, jossa palveluita tai tavaroita vaihdetaan yli maiden välisten rajojen. Alan työstä kiinnostuneet opiskelijat voivat halutessaan suorittaa kursseja, joilla painotetaan yhtä paljon liiketaloutta kuin kulttuurisia kysymyksiä.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Parasta {mbastudies-dual-degree:plural} Kansainvälinen liiketoimintassa Saksassa 2021

2 tulosta kohteessa Kansainvälinen liiketoiminta, Saksa Filter

Kansainvälinen MBA (Dual Degree)

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Maisteri
MBA
Loka 2021
<
Täyspäiväinen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 lukukaudet
31 Maalis 2021
Englanti
Kampus

Kansainvälinen MBA on IBSA: n kaksoistutkinto-ohjelman saksalainen akkreditoitu koulutusohjelma, jonka tarjoaa International Business School Alliance (IBSA).

Lue lisää

Kansainvälinen MBA-painopiste Kansainvälinen ja kestävä hallinta (kaksoistutkinto)

International Graduate Center - Hochschule Bremen
MBA
MSc
Loka 2021
<
Täyspäiväinen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 lukukaudet
31 Maalis 2021
Englanti
Kampus

Voit aloittaa ydinmoduuleistasi Bremenin HVK: ssa ja erikoistua kansainväliseen ja kestävään johtamiseen opintojesi toisella lukukaudella. Tämän erikoistumisen tarjoaa ESSCA S ...

Lue lisää